Back to top

Hétvége a Cinemaxban (december 3-4.)

Publikálva: 2016, december 2 - 08:46
Két amerikai film: egy vígjáték és egy akció-horror az újdonság a hétvégén.

Tapló Télapó 2. (Bad Santa 2) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 3. (szombat) 20:30; 2016. december 4. (vasárnap) 20:30.
Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcusszal (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni.
Az eseményeket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates), is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve és acélból a libidója.
Főszereplők: Willie (Billy Bob Thornton), Marcus (Tony Cox), Thurman Merman (Brett Kelly), Sunny Soke (Kathy Bates), Diane (Christina Hendricks).

Underworld - Vérözön (Underworld: Blood Wars) - amerikai akció-horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 3. (szombat) 18:20 (2D), 20:50 (3D); 2016. december 4. (vasárnap) 18:20 (2D), 20:50 (3D).
A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát.
Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük - még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.
Főszereplők: Selene (Kate Beckinsale), David (Theo James), Marius (Tobias Menzies), Thomas (Charles Dance), Alexia (Daisy Head).

Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) - amerikai thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2016. december 3. (szombat) 15:20; 2016. december 4. (vasárnap) 15:20.
Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában.
A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra bíztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik. Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották...
...de a tartalma erőszakos és pusztító erejű. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.
Főszereplők: Tony Hastings / Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), Susan Morrow (Amy Adams), Laura Hastings (Isla Fisher), Hutton Morrow (Armie Hammer).

Gólyák (Storks) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 3. (szombat) 13:00.
Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.

Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - angol-amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 3. (szombat) 15:30 (3D), 20:10 (2D); 2016. december 4. (vasárnap) 20:10 (2D).
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket.
És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.
Főszereplők: Göthe Salmander (Eddie Redmayne), Credence (Ezra Miller), Henry Shaw (Jon Voight), Seraphina Picquery (Carmen Ejogo), Graves (Colin Farrell), Gnarlack (Ron Perlman).

Trollok (Trolls) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 3. (szombat) 13:20 (2D).
Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies