Back to top

Hétvége a Cinemaxban (december 17-18.)

Publikálva: 2016, december 16 - 08:36
A hétvégén két újdonság is vár ránk a moziban, a Váratlan szépség című filmdráma, és premier előtti vetítésként az Énekelj! című animációs film.
Hat filmet vetítenek magyar szinkronnal a hétvégén.
 
Énekelj! (Sing) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 18. (vasárnap) 13:10 (3D).
Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket... 
Váratlan szépség (Collateral Beauty) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 17. (szombat) 18:10, 20:20; 2016. december 18. (vasárnap) 18:10, 20:20.
Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. 
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri. 
Főszereplők: Howard Inlet (Will Smith), Aimee Moore (Keira Knightley), Claire (Kate Winslet), Whit Yardsham (Edward Norton), Brigitte (Helen Mirren).
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 17. (szombat) 18:30, 21:00; 2016. december 18. (vasárnap) 18:30, 21:00.
Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne! 
Főszereplők: Clay (T.J. Miller), Carol (Jennifer Aniston), Walter (Courtney B. Vance), Josh (Jason Bateman), Mary (Kate McKinnon), Tracey (Olivia Munn).
Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - angol-amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 17. (szombat) 15:30 (2D); 2016. december 18. (vasárnap) 15:30 (2D).
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. 
És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik. 
Főszereplők: Göthe Salmander (Eddie Redmayne), Credence (Ezra Miller), Henry Shaw (Jon Voight), Seraphina Picquery (Carmen Ejogo), Graves (Colin Farrell), Gnarlack (Ron Perlman).
Trollok (Trolls) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 17. (szombat) 13:30 (2D); 2016. december 18. (vasárnap) 13:30 (2D).
Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.
Underworld - Vérözön (Underworld: Blood Wars) - amerikai akció-horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 18. (vasárnap) 13:40 (2D).
A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát. 
Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük - még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá. 
Főszereplők: Selene (Kate Beckinsale), David (Theo James), Marius (Tobias Menzies), Thomas (Charles Dance), Alexia (Daisy Head).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies