Back to top

Hétvége a Cinemaxban (december 10-11.)

Publikálva: 2016, december 9 - 08:54
Mindössze négy filmet vetítenek a hétvégén magyar szinkronnal a moziban, a Hivatali karácsony című amerikai vígjáték az újdonság közülük.
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 10. (szombat) 17:50, 20:20; 2016. december 11. (vasárnap) 17:50, 20:20.
Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne! 
Főszereplők: Clay (T.J. Miller), Carol (Jennifer Aniston), Walter (Courtney B. Vance), Josh (Jason Bateman), Mary (Kate McKinnon), Tracey (Olivia Munn).
Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - angol-amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 10. (szombat) 13:10, 20:20 (2D); 2016. december 11. (vasárnap) 20:20 (2D).
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. 
És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik. 
Főszereplők: Göthe Salmander (Eddie Redmayne), Credence (Ezra Miller), Henry Shaw (Jon Voight), Seraphina Picquery (Carmen Ejogo), Graves (Colin Farrell), Gnarlack (Ron Perlman).
Tapló Télapó 2. (Bad Santa 2) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 10. (szombat) 18:00; 2016. december 11. (vasárnap) 18:00.
Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcusszal (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni.
Az eseményeket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates), is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve és acélból a libidója.
Főszereplők: Willie (Billy Bob Thornton), Marcus (Tony Cox), Thurman Merman (Brett Kelly), Sunny Soke (Kathy Bates), Diane (Christina Hendricks).
Underworld - Vérözön (Underworld: Blood Wars) - amerikai akció-horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. december 10. (szombat) 19:00 (3D), 21:00 (2D); 2016. december 11. (vasárnap) 19:00 (3D), 21:00 (2D).
A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát. 
Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük - még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá. 
Főszereplők: Selene (Kate Beckinsale), David (Theo James), Marius (Tobias Menzies), Thomas (Charles Dance), Alexia (Daisy Head).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies