Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 7-8.)

Publikálva: 2016, augusztus 5 - 06:52
Két új film érkezett a héten a moziba, egy animációs és egy akciófilm.

Újdonságként A kis kedvencek és az Öngyilkos osztag kelnek életre a hétvégén a mozivásznon.

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 7. (vasárnap) 14:00 (3D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

Amikor kialszik a fény (Lights Out) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 7. (vasárnap) 20:50.
Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban...
Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.
A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.
De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van...
Főszereplők:  Rebecca (Teresa Palmer), Sophie (Maria Bello), Diana (Alicia Vela-Bailey), Paul (Billy Burke).

Jason Bourne - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 6. (szombat) 18:10; 2016. augusztus 7. (vasárnap) 18:10, 20:30.
Matt Damon visszatér legikonikusabb szerepében, mint Jason Bourne. A Bourne csapda és A Bourne ultimátum rendezője, Paul Greengrass áll ismét a kamerák mögé a nagysikerű akció sorozat újabb izgalmas, látványos fejezetéhez, melyben a CIA leghalálosabb ügynöke előjön az árnyékból.
Főszereplők:  Jason Bourne (Matt Damon), Nicky (Julia Stiles), Robert Dewey (Tommy Lee Jones), Aaron Kalloor (Riz Ahmed), Heather Lee (Alicia Vikander).

Jégkorszak - A nagy bumm (Ice Age: Collision Course) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 7. (vasárnap) 16:00 (2D).
A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!
És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.
Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (Mike & Dave Need Wedding Dates) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 6. (szombat) 13:30.
Mike (Zac Efron) és Dave (Adam DeVine) igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont valahogyan önálló életre kel: pillanatok alatt százezrek látják és lájkolják a szöveget.
A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesz rajtuk.
Főszereplők:  Mike Stangle (Adam DeVine), Dave Stangle (Zac Efron), Alice (Anna Kendrick), Tatiana (Aubrey Plaza).

Öngyilkos osztag (Suicide Squad) - amerikai-kanadai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 6. (szombat) 20:40 (3D); 2016. augusztus 7. (vasárnap) 18:00 (2D), 20:40 (3D).
Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.
Főszereplők: Joker (Jared Leto), Dr. Harleen F. Quinzel / Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck).

Szellemirtók (Ghostbusters) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 6. (szombat) 17:50 (2D); 2016. augusztus 7. (vasárnap) 17:50 (2D).
Szellemek még mindig vannak, és szellemirtókra is szükség van. Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozat tető alá: Nekik köszönhetjük a Koszorúslányok-at a Női szervek-et és A kém-et is.
Az új szellemirtókban három nő alakítja New York megmentőit, de az eredeti filmek sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is mind visszatérnek - és persze jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is!
Főszereplők:  Kevin (Chris Hemsworth), Abby Yates (Melissa McCarthy), Erin Gilbert (Kristen Wiig), Patty Tolan (Leslie Jones).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies