Back to top

Hétvége a CINEMAXban (augusztus 6-8.)

Publikálva: 2021, augusztus 6 - 07:48
Nyolc filmet láthatnak magyar szinkronnal a hétvégén a moziban, köztük három újdonság.
Hétvége a CINEMAXban (augusztus 6-8.)

The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag - amerikai fantasztikus akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. augusztus 6. (péntek) 20.40 (2D);  2021. augusztus 7. (szombat) 20.40 (2D); 2021. augusztus 8. (vasárnap) 17.50 (2D).

A szuperhősök nem mind jók. Nem kedvesek. Nem akarnak segíteni. A titokzatos X-különítménybe a legelvetemültebbeket gyűjtik össze, és alaposan felfegyverzik őket. Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker és a Belle Reve börtön még néhány rafináltan gonosz lakója fejébe apró robbanószert szerelnek: ha nem engedelmeskednek, robban a bomba. Ha engedelmeskednek, megmenthetik a világot.
Corto Maltese szigetén vetik be őket. És ők harcolnak, mert muszáj… de közben azért jól is akarják érezni magukat: de az ő esetükben ez veszett pusztítást jelent.

Szereplők: Margot Robbie (Harley Quinn), Taika Waititi (Ratcatcher), Joel Kinnaman (Rick Flag), Idris Elba (Bloodsport), John Cena (Peacemaker).

Flamik (Extinct) - amerikai-kanadai-kínai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. augusztus 7. (szombat) 13.20 (2D); 2021. augusztus 8. (vasárnap) 13.20 (2D).

Létezik egy távoli csodás sziget, ahol kis fánk alakú teremtmények, a flamik éldegélnek. Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik.
Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól. Miután rátalálnak az időutazó gépre – ami őket is átsegítette az időkapun -, évszázadokat átívelő kalandokban lesz részük, ahol megannyi kedves barátra lelnek, és talán még a történelmet is megváltoztatják.

Óriásláb – Családi bevetés (Bigfoot Family) - belga-francia családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. augusztus 8. (vasárnap) 15.20 (2D).

Vannak családok, amelyek egy kicsit vadak…
A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul.
Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája, és a vad família állati jóbarátai is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot, és az alaszkai rezervátum kedves lakóit.

Croodék: Egy új kor (The Croods 2) - amerikai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. augusztus 6. (péntek) 15.30 (2D);  2021. augusztus 7. (szombat) 13.10, 15.30 (2D); 2021. augusztus 8. (vasárnap) 15.30 (2D).

Croodéknak kijutott a veszélyekből és a katasztrófákból, az agyaras ősállatoktól a világvége túléléséig, de most az eddigi legnagyobb kihívással kell szembenézniük: egy másik családdal.
Croodéknak szükségük van egy új élőhelyre, így aztán az első őscsalád a nyakába veszi a világot, hogy biztonságosabb otthont keressenek. Kisvártatva rábukkannak egy falakkal körülvett édenkertre, amely minden igényüknek megfelel… egy valamit kivéve. Már lakik ott egy másik család: a Jobbagyék.
Jobbagyék (hangsúly a „jobb”-on) a míves lombkunyhójukkal, elképesztő találmányaikkal és több hektárnyi frissen öntözött terményeikkel jó pár fokkal Croodék fölött állnak az evolúciós lépcsőn. Amikor befogadják Croodékat - a világ első vendégeit - nem kell sok hozzá, hogy feszültség támadjon az őscsalád és a modern család között.
Amikor már minden veszni látszik, egy új veszély mindkét családot nagyszabású kalandba taszítja a falakon kívül, és félre kell tenniük ellentéteiket, erőt kell meríteniük egymásból, és együtt kell megteremteniük a jövőjüket.

Dzsungeltúra (Jungle Cruise) - amerikai fantasy, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. augusztus 6. (péntek) 17.30 (2D);  2021. augusztus 7. (szombat) 15.50, 17.30 (2D); 2021. augusztus 8. (vasárnap) 17.30 (2D).

Dr. Lily Houghton tudományos expedícióra utazik Londonból az Amazonas dzsungelébe, és Frank Wolf kapitány viszi őt el rozoga, régi hajóján La Quila városábaa. Dr. Lily Houghton eltökélt szándéka, hogy megtalálja azt az ősi fát az áthatolhatatlan Amazonas dzsungelben, amely csodálatos gyógyító képességével képes megváltoztatni az orvostudomány jövőjét.

Szereplők: Emily Blunt (Lily Houghton), Dwayne Johnson (Frank), Jesse Plemons (Joachim herceg), Jack Whitehall (McGregor Houghton), Edgar Ramirez (Aguirre), Paul Giamatti (Nilo).

Hab - magyar romantikus vígjáték
Magyar hanggal vetítik: 2021. augusztus 6. (péntek) 18.30 (2D); 2021. augusztus 8. (vasárnap) 18.30 (2D).

Van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.
A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt, aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát.
Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is…

Szereplők: Kerekes Vica (Dóra), Mátray László (Marci), Gyarmati Erik (Lacika), Elek Ferenc (András), Bányai Miklós (Dávid), Mácsai Pál (önmaga).

Idő (Old) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. augusztus 7. (szombat) 20.10 (2D).

Hátborzongató, rejtélyes thriller egy családról, akik a trópusi vakációjuk során felfedeznek egy félreeső partszakaszt, ahol pár órányi pihenés alatt valahogy gyorsan öregedni kezdenek… és így az egész életük egyetlen napba sűrűsödik.

Szereplők: Eliza Scanlen (15 éves Kara), Abbey Lee (Chrystal), Thomasin McKenzie (16 éves Maddox), Embeth Davidtz (felnőtt Maddox), Rufus Sewell (Charles), Alex Wolff (15 éves Trent), Gael García Bernal (Guy), Vicky Krieps (Prisca), Ken Leung (Jarin), Emun Elliott (felnőtt Trent), Nikki Amuka-Bird (Patricia), Aaron Pierre (Sedan).

Space Jam – Új kezdet (Space Jam: A New Legacy) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. augusztus 8. (vasárnap) 13.30 (2D).

Néha a szupersztárok is segítségre szorulnak. LeBron James például a nagy bajba került fián próbál segíteni, de kénytelen belátni, hogy egyedül nem boldogul. A legjobbakhoz fordul segítségért: Tapsi Hapsi, bájos barátnője Lola nyuszi, Dodó kacsa, Speedy Gonzales és a többiek szerencsére vállalják, hogy egy mindent eldöntő kosármeccsen állnak ki az űrből érkezett gonoszok ellen.
A Firkák a Banditák ellen – kezdődjön az intergalaktikus szupermeccs!

Magyar szinkronos vetítések:

2021. augusztus 6., péntek
Dzsungeltúra - 2D - 17:30
Croodék: Egy új kor - 2D - 15:30
Hab - 2D - 18:30
The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag - 2D - 20:40

2021. augusztus 7., szombatIdő - 2D - 20:10
Flamik - 2D - 13:20
Dzsungeltúra - 2D - 15:50, 17:30
Croodék: Egy új kor - 2D - 13:10, 15:30
The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag - 2D - 20:40

2021. augusztus 8., vasárnap
Flamik - 2D - 13:20
Dzsungeltúra - 2D - 17:30
Croodék: Egy új kor - 2D - 15:30
Óriásláb – Családi bevetés - 2D - 15:20
Hab - 2D - 18:30
Space Jam – Új kezdet -  2D -  13:30
The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag - 2D - 17:50

Ezt már olvasta?

Sólet

Sólet

A sóletet sokáig csak látásból ismertem, hallottam róla,...

Oszvetamozi

Oszvetamozi

A Csallóközi Népművelési Központ csokorba foglalta a...

Címkék: CINEMAX