Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 4-5.)

Publikálva: 2018, augusztus 3 - 07:19
Egy amerikai kalandfilm, a Mission Impossible legújabb része a hétvége magyar szinkronos újdonsága a moziban.

Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible - Fallout) - amerikai akciófilm, kalandfilm, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 4. (szombat) 17:40, 20:40 (2D); 2018. augusztus 5. (vasárnap) 17:40 (2D).

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után… Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme.

Szereplők: Ethan Hunt (Tom Cruise), Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), August Walker (Henry Cavill), Alan Hunley (Alec Baldwin), White Widow (Vanessa Kirby), Benji Dunn (Simon Pegg), Julia Meade-Hunt (Michelle Monaghan), Erica Sloan (Angela Bassett), Solomon Lane (Sean Harris), Luther Stickell (Ving Rhames).

Escobar (Loving Pablo) - spanyol-bolgár thriller, dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 4. (szombat) 20:50 (2D).

1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is.

Szereplők: Virginia Vallejo (Penélope Cruz), Pablo Escobar (Javier Bardem), Neymar (Peter Sarsgaard), Santoro (Óscar Jaenada), Maria Victoria Henao (Julieth Restrepo).

Felhőkarcoló (Skyscraper) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 5. (vasárnap) 18:10 (2D).

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.
Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.

Szereplők: Will Sawyer (Dwayne Johnson), Sarah Sawyer (Neve Campbell), Ray (Kevin Rankin), Wu felügyelő (Byron Mann).

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again) - amerikai zenés vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 4. (szombat) 18:20 (2D).

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James...

Szereplők: Donna (Meryl Streep), A fiatal Donna (Lily James), Sophie (Amanda Seyfried), Sam (Pierce Brosnan), Harry (Colin Firth), Bill (Stellan Skarsgard), Tanya (Christine Baranski), Sky (Dominic Cooper), Fernando (Andy Garcia), Rosie (Julie Walters), Ruby Sheridan (Cher).

Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 4. (szombat) 13:20 (2D); 2018. augusztus 5. (vasárnap) 15:30 (2D).

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

Szupercella 2: Hades (Escape Plan 2: Hades) - amerikai-kínai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 4. (szombat) 16:00 (2D); 2018. augusztus 5. (vasárnap) 16:00 (2D).

Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a HADES-ba hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap az életben maradásért, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Szereplők: Trent Derosa (Dave Bautista), Ray Breslin (Sylvester Stallone), Abigail Ross (Jaime King), Hush (50 Cent), Luke Walken (Jesse Metcalfe).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies