Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 21-23.)

Publikálva: 2020, augusztus 21 - 07:41
Lehet egy mágikus keksszel több? Premier előtti vetítés a moziban - Állati jó kekszek... És még további négy film a hétvégén magyar szinkronnal, köztük az idén tízéves Eredet.
Hétvége a Cinemaxban (augusztus 21-23.)

Állati jó kekszek (Animal Crackers) - amerikai-spanyol-kínai-dél-koreai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. augusztus 22. (szombat) 15.40 (2D) - Premier előtti vetítés

Owen élete lélekölő munkája körül forog, így nem sok ideje marad imádott feleségére és aranyos kislányukra. Nagy az öröm, amikor a rég elfeledett nagybácsija rá hagyja vándorcirkuszát, így mostantól közös gyerekkori álmuknak szentelhetik magukat. Ám a cirkusz elvesztette régi fényét: állatok már nincsenek, a társulat tagjai pedig túl öregek ahhoz, hogy fellépjenek. Owen bácsikájának azonban van egy titka, ami egy csapásra megoldhatja minden gondjukat. Egy rejtélyes dobozban mágikus kekszek lapulnak, amelyekkel olyan állattá változhatsz a porondon, amilyenné csak szeretnél. A fiataloknak azonban túl kell járnia a nagybácsi gonosz testvérének eszén, aki sajnos ismeri a doboz titkát és fáj a foga a mágikus kekszre.

Álomépítők (Dreambuilders / Minna og drømmebyggerne) - dán animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. augusztus 22. (szombat) 15.40 (2D).

Minna élete a feje tetejére áll, amikor édasapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk. A vele egykorú Jenny kiállhatatlan és Minna minden erőfeszítése ellenére sem tud közelebb kerülni utálatos mostohatestvéréhez. Egy éjszaka aztán a kislány felfedez egy varázslatos világot, ahol hatalmas színpadokon készülnek az álmaink, szorgos kis álommunkások segítségével. Mikor rájön, hogyan tudja befolyásolni az embereket az álomépítők segítségével, igyekszik Jenny álmaiba is beférkőzni, hogy végre igazi család lehessen belőlük.

Ava - amerikai krimi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. augusztus 21. (péntek) 20.10 (2D); 2020. augusztus 22. (szombat) 20.10 (2D).

Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére azonban a szervezet feje őt tűzte ki következő célpontul, hogy még véletlenül se vezethessenek hozzá a szálak.

Szereplők: Jessica Chastain (Ava), Colin Farrell (Simon), John Malkovich (Duke), Ioan Gruffudd (Peter).

Eredet (Inception) - amerikai-angol akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. augusztus 23. (vasárnap) 19.30 (2D).

Dom Cobb az ipari kémkedés legzseniálisabb bűnözője, aki mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata az álomfázisba jut, ő belopózik az elméjükbe, és hozzáfér a legtitkosabb információkhoz is. Saito visszautasíthatatlan és életveszélyes ajánlattal keresi fel. Egy gondolatot kell elültetnie a haldokló milliárdos, Maurice Fisher fiának, Robert Fischernek tudatalattijába úgy, hogy a célszemély halálos védelmi rendszerrel felvértezett elméje ne kaphassa el. Legjobb emberét, Arthurt bízza meg a csapat összeállításával.

Szereplők: Leonardo DiCaprio (Cobb), Ellen Page (Ariadne), Ken Watanabe (Saito), Joseph Gordon-Levitt (Arthur), Marion Cotillard (Mal), Tom Berenger (Browning), Cillian Murphy (Fischer), Michael Caine (Professzor), Tom Hardy (Eames).

Scooby (Scoob) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. augusztus 21. (péntek) 15.10 (2D); 2020. augusztus 22. (szombat) 15.10 (2D); 2020. augusztus 23. (vasárnap) 17.20 (2D).

Vannak sztárok. Vannak (kevesebben) szupersztárok. És van (az egyetlen és utánozhatatlan) Scooby.
E film nemcsak azt beszéli el, hogy hogyan lett a beszélő és majdnem okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői – hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra.
Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg!

Magyar szinkronos vetítések:

2020. augusztus 21., péntek
Ava - 2D - 20:10
Scooby - 2D - 15:10

2020. augusztus 22., szombat
Ava - 2D - 20:10
Állati jó kekszek - 2D - 15:40 - Premier előtti vetítés
Álomépítők - 2D - 13:40
Scooby - 2D - 15:10

2020. augusztus 23., vasárnap
Eredet - 2D - 19:30
Scooby - 2D - 13:00, 17:20

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies