Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 20-21.)

Publikálva: 2016, augusztus 19 - 06:41
A Star Trek sorozat újabb része, és a Haverok fegyverben című akció-vígjáték a hétvége újdonságai.

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 20. (szombat) 14:00 (2D), 15:50 (3D); 2016. augusztus 21. (vasárnap) 15:30, 17:30 (2D), 15:50 (3D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

Haverok fegyverben (War Dogs) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 20. (szombat) 20:40; 2016. augusztus 21. (vasárnap) 20:40.
Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról - lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik -, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek.
Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak - és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük...
Miami Beachtől az iraki-afgán határig ver hullámokat ez a szélhámosság.
Főszereplők:  Efraim Diveroli (Jonah Hill), David Packouz (Miles Teller), Iz (Ana de Armas), Army Bureaucrat (Barry Livingston).

Jégkorszak - A nagy bumm (Ice Age: Collision Course) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 21. (vasárnap) 13:30.
A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!
És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.
Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

Öngyilkos osztag (Suicide Squad) - amerikai-kanadai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 21. (vasárnap) 19:30.
Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.
Főszereplők: Joker (Jared Leto), Dr. Harleen F. Quinzel / Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck).

Rossz anyák (Bad Moms) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 20. (szombat) 18:30; 2016. augusztus 21. (vasárnap) 18:30.
"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek..."
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.
Főszereplők:  Amy Mitchell (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell), Carla (Kathryn Hahn), Gwendolyn (Christina Applegate).

Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 20. (szombat) 13:20, 20:20 (3D), 16:00 (2D) 2016. augusztus 21. (vasárnap) 16:00 (2D), 20:20 (3D).
A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.
Főszereplők:  Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Chekov (Anton Yelchin).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies