Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 19-20.)

Publikálva: 2017, augusztus 18 - 07:04
Egy animációs film, A mogyoró-meló második része a hét újdonsága a moziban.

A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature) - kanadai-amerikai-dél-koreai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 20. (vasárnap) 13:00 (2D).

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.
A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot. 

Annabelle 2. - A teremtés (Annabelle 2: The Creation) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 19. (szombat) 18:10, 21:00 (2D); 2017. augusztus 20. (vasárnap) 18:10 (2D).

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt.
De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának...

Szereplők: Sister Charlotte (Stephanie Sigman), Mrs Mullins (Alicia Vela-Bailey), Esther Mullins (Miranda Otto), Samuel Mullins (Anthony LaPaglia).

A szerencse háza (The House) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 19. (szombat) 13:50 (2D); 2017. augusztus 20. (vasárnap) 13:50 (2D).

Amikor Scott és Kate Johansen (Will Ferrell, Amy Poehler) rájönnek, hogy a lányuk fősikolai tanulmányaira szánt pénzt elköltötték, a szomszéd segítségével (Jason Mantzoukas) illegális kaszinót nyitnak a ház alagsorában. Az ötlet beválik, a bevételek gyorsan nőnek, ami nem kerüli el a város polgármestere és a helyi alvilág figyelmét sem...

Szereplők: Scott Johansen (Will Ferrell), Kate Johansen (Amy Poehler), Frank (Jason Mantzoukas), Dawn (Allison Tolman), Marty (Sam Richardson).

Az Emoji-film (The Emoji Movie) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 19. (szombat) 15:00 (3D), 16:00 (2D); 2017. augusztus 20. (vasárnap) 14:00 (2D), 15:00 (3D).

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak.
Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba.
Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket... 

Baywatch - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 19. (szombat) 20:40 (2D); 2017. augusztus 20. (vasárnap) 20:40 (2D).

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

Szereplők: Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), Matt Brody (Zac Efron), CJ Parker (Kelly Rohrbach), Summer Quinn (Alexandra Daddario).

Gru 3 (Despicable Me 3) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 19. (szombat) 15:50 (2D).

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után. 

Minden, minden (Everything, Everything) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 19. (szombat) 17:00 (2D); 2017. augusztus 20. (vasárnap) 17:00 (2D).

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében... és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.
Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek... még ha mindent el is veszíthetnek.

Szereplők: Maddy Whittier (Amandla Stenberg), Olly Bright (Nick Robinson), Pauline (Anika Noni Rose), Carla (Ana de la Reguera).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies