Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 13-14.)

Publikálva: 2016, augusztus 12 - 06:34
A hétvégi választék: animációs film, akciófilm, horror, és újdonságként egy vígjáték, a Rossz anyák.

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 13. (szombat) 13:20 (3D), 16:10 (2D); 2016. augusztus 14. (vasárnap) 14:10, 16:10 (2D), 15:20, 17:20 (3D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

Amikor kialszik a fény (Lights Out) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 14. (vasárnap) 21:00.
Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban...
Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.
A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.
De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van...
Főszereplők:  Rebecca (Teresa Palmer), Sophie (Maria Bello), Diana (Alicia Vela-Bailey), Paul (Billy Burke).

Jégkorszak - A nagy bumm (Ice Age: Collision Course) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 14. (vasárnap) 14:20.
A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!
És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.
Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

Öngyilkos osztag (Suicide Squad) - amerikai-kanadai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 13. (szombat) 20:30 (2D); 2016. augusztus 14. (vasárnap) 19:20 (3D), 20:30 (2D).
Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.
Főszereplők: Joker (Jared Leto), Dr. Harleen F. Quinzel / Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck).

Rossz anyák (Bad Moms) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. augusztus 14. (vasárnap) 18:10.
"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek..."
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.
Főszereplők:  Amy Mitchell (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell), Carla (Kathryn Hahn), Gwendolyn (Christina Applegate).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies