Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 12-13.)

Publikálva: 2017, augusztus 11 - 06:45
Mondhatni, mozizós hétvége áll előttünk, 9 filmet vetítenek a dunaszerdahelyi moziban magyar szinkronnal, köztük két újdonságot: egy vígjátékot és egy horrort.

Annabelle 2. - A teremtés (Annabelle 2: The Creation) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 12. (szombat) 18:40, 21:00 (2D); 2017. augusztus 13. (vasárnap) 21:00 (2D).

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt.
De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának...

Szereplők: Sister Charlotte (Stephanie Sigman), Mrs Mullins (Alicia Vela-Bailey), Esther Mullins (Miranda Otto), Samuel Mullins (Anthony LaPaglia).

A szerencse háza (The House) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 12. (szombat) 18:30 (2D); 2017. augusztus 13. (vasárnap) 18:30 (2D).

Amikor Scott és Kate Johansen (Will Ferrell, Amy Poehler) rájönnek, hogy a lányuk fősikolai tanulmányaira szánt pénzt elköltötték, a szomszéd segítségével (Jason Mantzoukas) illegális kaszinót nyitnak a ház alagsorában. Az ötlet beválik, a bevételek gyorsan nőnek, ami nem kerüli el a város polgármestere és a helyi alvilág figyelmét sem...

Szereplők: Scott Johansen (Will Ferrell), Kate Johansen (Amy Poehler), Frank (Jason Mantzoukas), Dawn (Allison Tolman), Marty (Sam Richardson).

Atomszőke (Atomic Blonde) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 13. (vasárnap) 13:00 (2D).

Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát.
A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James MacAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálatok halálosan veszélyes útvesztőjébe. Ám közben egyikük sem tudja, kiben bízhat meg, és kinek is dolgozik valójában...

Szereplők: Lorraine Broughton (Charlize Theron), David Percival (James McAvoy), CIA ügynök (John Goodman), Delphine (Sofia Boutella), Gray (Toby Jones).

Az Emoji-film (The Emoji Movie) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 12. (szombat) 15:30 (3D); 2017. augusztus 13. (vasárnap) 16:30 (2D).

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak.
Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba.
Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket... 

Baywatch - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 12. (szombat) 20:30 (2D); 2017. augusztus 13. (vasárnap) 20:30 (2D).

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

Szereplők: Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), Matt Brody (Zac Efron), CJ Parker (Kelly Rohrbach), Summer Quinn (Alexandra Daddario).

Dunkirk - amerikai-angol-francia történelmi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 13. (vasárnap) 13:40 (2D).

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük.
Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót - és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét.
Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

Szereplők: Farrier (Tom Hardy), vízből kimentett katona (Cillian Murphy), Bolton parancsnok (Kenneth Branagh), Winnant kapitány (James D'Arcy).

Gru 3 (Despicable Me 3) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 12. (szombat) 14:20 (2D).

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után. 

Minden, minden (Everything, Everything) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 12. (szombat) 17:40 (2D); 2017. augusztus 13. (vasárnap) 17:40 (2D).

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében... és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.
Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek... még ha mindent el is veszíthetnek.

Szereplők: Maddy Whittier (Amandla Stenberg), Olly Bright (Nick Robinson), Pauline (Anika Noni Rose), Carla (Ana de la Reguera).

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver) - angol-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. augusztus 12. (szombat) 16:00 (2D).

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg - de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.
De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doc, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni...

Szereplők: Bébi (Ansel Elgort), Deborah (Lily James), Doc (Kevin Spacey), Griff (Jon Bernthal), Darling (Eiza González), Buddy (Jon Hamm), Bats (Jamie Foxx).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies