Back to top

Hétvége a Cinemaxban (augusztus 11-12.)

Publikálva: 2018, augusztus 10 - 06:58
Igazi mozis hétvége következik, három újdonságot vetítenek magyar szinkronnal.

Luis és a Zűrlények (Luis & the Aliens) - német animációs vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 13:20 (2D); 2018. augusztus 12. (vasárnap) 13:20 (2D).

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel és rejtegetni kezdi őket apja elől, aki egy gyerekkori találkozás miatt veszélyesnek gondolja a földönkívüli lényeket. Amikor azonban az elfoglalt apuka miatt az iskolaigazgató bentlakásos iskolába akarja kényszeríteni, Luis komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de maga is elhagyja a bolygót.

Meg - Az őscápa (The Meg) - amerikai akciófilm, horror, sci-fi
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 20:40 (2D); 2018. augusztus 12. (vasárnap) 18:00 (3D).

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas, tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.
A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét. Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud.

Szereplők: Jaxx Herd (Ruby Rose), Jonas Taylor (Jason Statham), Jack Morris (Rainn Wilson), Dr. Heller (Robert Taylor), Suyin (Bingbing Li), James 'Mac' Mackreides (Cliff Curtis), Celeste (Jessica McNamee).

Sötét elmék (The Darkest Minds) - amerikai kalandfilm, sci-fi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 18:20 (2D); 2018. augusztus 12. (vasárnap) 18:20 (2D).

Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.
Alexandra Bracken azonos című sikerkönyvének filmváltozata a Stranger Things és az Érkezés producereitől.

Szereplők: Cate (Mandy Moore), Ruby (Amandla Stenberg), Lady Jane (Gwendoline Christie), Dr. Viceroy (Wallace Langham), Liam (Harris Dickinson), Clancy Gray (Patrick Gibson), Rob Meadows (Mark O'Brien), Molly Daly (Golden Brooks).

Escobar (Loving Pablo) - spanyol-bolgár thriller, dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 20:50 (2D); 2018. augusztus 12. (vasárnap) 20:50 (2D).

1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is.

Szereplők: Virginia Vallejo (Penélope Cruz), Pablo Escobar (Javier Bardem), Neymar (Peter Sarsgaard), Santoro (Óscar Jaenada), Maria Victoria Henao (Julieth Restrepo).

Felhőkarcoló (Skyscraper) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 15:50 (2D); 2018. augusztus 12. (vasárnap) 15:50 (2D).

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.
Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.

Szereplők: Will Sawyer (Dwayne Johnson), Sarah Sawyer (Neve Campbell), Ray (Kevin Rankin), Wu felügyelő (Byron Mann).

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again) - amerikai zenés vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 18:10 (2D).

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James...

Szereplők: Donna (Meryl Streep), A fiatal Donna (Lily James), Sophie (Amanda Seyfried), Sam (Pierce Brosnan), Harry (Colin Firth), Bill (Stellan Skarsgard), Tanya (Christine Baranski), Sky (Dominic Cooper), Fernando (Andy Garcia), Rosie (Julie Walters), Ruby Sheridan (Cher).

Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible - Fallout) - amerikai akciófilm, kalandfilm, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 20:30 (2D).

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később…

A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után… Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme.

Szereplők: Ethan Hunt (Tom Cruise), Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), August Walker (Henry Cavill), Alan Hunley (Alec Baldwin), White Widow (Vanessa Kirby), Benji Dunn (Simon Pegg), Julia Meade-Hunt (Michelle Monaghan), Erica Sloan (Angela Bassett), Solomon Lane (Sean Harris), Luther Stickell (Ving Rhames).

Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. augusztus 11. (szombat) 16:00 (2D); 2018. augusztus 12. (vasárnap) 13:40, 16:00 (2D).

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies