Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 8-9.)

Publikálva: 2017, április 7 - 07:02
Két új filmmel szolgál az előttünk álló hétvége, egy akciófilm és egy komédia a hét újdonságai.
Power Rangers - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 8. (szombat) 18:00; 2017. április 9. (vasárnap) 15:00, 18:00.
Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.
Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal. 
Szereplők: Rita Repulsa (Elizabeth Banks), Trini / Sárga Ranger (Becky G.), Zack / Fekete Ranger (Ludi Lin), Jason / Piros Ranger (Dacre Montgomery), Kimberly / Rózsaszín Ranger (Naomi Scott), Billy / Kék Ranger (RJ Cyler).
Vén rókák (Going in Style) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 8. (szombat) 18:20; 2017. április 9. (vasárnap) 18:20, 20:40.
Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra. 
Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. 
És újra átélik, milyen fiatalnak lenni... 
Szereplők: Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine), Albert (Alan Arkin), Brooklyn (Joey King), Annie (Ann-Margret), Milton (Christopher Lloyd), Hamer (Matt Dillon).
Bukós szakasz (Chips) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 9. (vasárnap) 20:30.
Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket?
De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen.
És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon... 
Szereplők: Frank 'Ponch' Poncherello (Michael Pena), Jon Baker (Dax Shepard), Clay Allen (Adam Brody), Brian Grieves (Ryan Hansen), Vic Brown (Vincent D'Onofrio).
Élet (Life) - amerikai sci-fi
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 8. (szombat) 13:20.
Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik. 
Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. 
A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet... 
Szereplők: Miranda North (Rebecca Ferguson), Roy Adams (Ryan Reynolds), David Jordan (Jake Gyllenhaal), Sho Kendo (Hiroyuki Sanada).
Hupikék törpikék - Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 8. (szombat) 13:00 (2D); 2017. április 9. (vasárnap) 16:00 (3D), 17:40 (2D).
A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából. 
Menedék (The Zookeeper's Wife) - amerikai életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 9. (vasárnap) 15:40.
Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban.
1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska, és a férje, Dr. Jan Żabiński vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a megdöbbent Jan és Antonina azzal szembesül, hogy ezután a Birodalom újonnan kinevezett fő zoológusának, Lutz Hecknek kötelesek jelenteni. A saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni. Tervet eszelnek ki arra, hogyan tudnának életeket menteni a varsói gettóból. Ám ezzel Antonina magát, sőt a gyermekét is nagy veszélybe sodorja...
Szereplők: Antonina Zabinski (Jessica Chastain), Lutz Heck (Daniel Brühl), Jan Zabinski (Johan Heldenbergh), Jerzyk (Michael McElhatton), Urszula (Shira Haas).
Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 8. (szombat) 19:50 (2D).
A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit. 
Szereplők: Az Őrnagy (Scarlett Johansson), Batou (Pilou Asbaek), Daisuke Aramaki (Takeshi Kitano), Kuze (Michael Pitt), Dr. Ouelet (Juliette Binoche).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies