Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 5-7.)

Publikálva: 2019, április 5 - 07:10
Két újdonságot is hoz az előttünk álló hétvége, egy amerikai fantasyt és premier előtti vetítésen egy családi animációs filmet.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming) - kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 7. (vasárnap) 13:40 (2D) - premier előtti vetítés.

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Shazam! - amerikai akciófilm, fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 5. (péntek) 18:00 (3D) 20:30 (2D); 2019. április 6. (szombat) 15:10, 20:30 (2D); 2019. április 7. (vasárnap) 15:10 (2D) 18:00 (3D).

Mindannyiunkban ott bujkál a szuperhős – de van, akiből elő is jön. Billy Batson 14 éves, egy árvaházból kerül nevelőszüleihez, és nem a legnépszerűbb srác az iskolában…de Shazam, az ősöreg, különleges erejű varázsló mégis kiválasztja. Amikor a srác hangosan kimondja: a varázsló nevét, átalakul. Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek.
Billy fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, és közben elkövet néhány nagy baklövést… de aztán rá kell jönnie valamire. Az új helyzet hatalmas buli, de van benne valami nehéz: hogy nincs szuperhős főgonosz nélkül.
És a vadonatúj, gyerekből lett hősnek nemsokára már a világ megmentésén kell ügyködnie – közeledik a világvége, és neki egy óriási csatában kell bizonyítania, hogy nem véletlenül került a szűk, piros kezeslábasba…

Szereplők: Shazam (Zachary Levi), Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong), Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer), Mary Shazam (Michelle Borth), The Wizard (Djimon Hounsou), Billy Batson (Asher Angel), Mary Bromfield (Grace Fulton).

A királynő kutyája (The Queen's Corgi) - belga animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 7. (vasárnap) 13:10 (2D).

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.
Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 5. (péntek) 15:40 (2D); 2019. április 6. (szombat) 13:20 (2D); 2019. április 7. (vasárnap) 15:40 (2D).

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

Mi (Us) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 5. (péntek) 20:40 (2D); 2019. április 6. (szombat) 20:40 (2D).

Adelaide Wilson a férjével és két gyermekükkel nyaralni érkezik a kalifornia tengerpartra, ahol kisebb korában töltötte a szünidőt. Az első ránézésre elégedett, kiegyensúlyozott nő gyermekkora óta feldolgozatlan félelmeket hordoz magában, és a megérkezés utáni ártatlan események sora azt az érzést erősíti benne, hogy a családi idill hamarosan véget ér. Az előérzet valósággá válik, amikor az éjszaka közepén a kocsibehajtón megjelenik egy család, akik meglehetősen hasonlítanak Wilsonékra, és a kezükben tartott fegyvert használják is.
Talán Mi vagyunk saját magunk legnagyobb ellenségei...

Szereplők: Adelaide Wilson (Lupita Nyong'o), Gabe Wilson (Winston Duke), Russel Thomas / Weyland (Yahya Abdul-Mateen II), Mr. Tyler (Tim Heidecker), Rayne Thomas / Eartha (Anna Diop), Mrs. Tyler (Elisabeth Moss), Nancy (Kara Hayward).

Zöld könyv - Útmutató az élethez (Green Book) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 5. (péntek) 17:50 (2D); 2019. április 7. (vasárnap) 17:50 (2D).

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

Szereplők: Dolores (Linda Cardellini), Tony Lip (Viggo Mortensen), Don Shirley (Mahershala Ali), Jules Podell (Don Stark), Record Producer (P.J. Byrne), Graham Kindell (Brian Stepanek).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies