Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 29. - május 1.)

Publikálva: 2017, április 28 - 07:51
Két újdonságot hoz a hosszú hétvége a moziba, egy amerikai drámát, és egy amerikai thrillert.
A kör (The Circle) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 29. (szombat) 18:30; 2017. április 30. (vasárnap) 20:50; 2017. május 1. (hétfő) 18:30.
Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. De senki sincs igazán biztonságban, amikor bárki követheti mások minden lépését... 
Szereplők: Mae Holland (Emma Watson), Bailey (Tom Hanks), Annie (Karen Gillan), Kalden (John Boyega), Mercer (Ellar Coltrane), Renata (Ellen Wong).
Tűnj el! (Get Out) - amerikai thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2017. április 29. (szombat) 20:10; 2017. május 1. (hétfő) 20:10.
Most, hogy Chris és a barátnője, Rose elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás szüleit, a lány meghívja Christ egy hétvégére a családi birtokra.
Chris a család túlzottan előzékeny vendégszeretetét annak tulajdonítja, hogy ezzel próbálják leplezni zavarukat, amiért a lányuk egy fekete sráccal jár. Ám ahogy telik a hétvége, egyre több nyugtalanító dolog történik, mígnem lassan fény derül az igazságra, ami felülmúlja Chris legdurvább rémálmait is... 
Szereplők: Chris Washington (Daniel Kaluuya), Rose Armitage (Allison Williams),Dean Armitage (Bradley Whitford), Jeremy Armitage (Caleb Landry Jones), Missy Armitage (Catherine Keener).
Bébi úr (Boss Baby) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 29. (szombat) 14:10, 16:20 (2D); 2017. április 30. (vasárnap) 15:30 (3D); 2017. május 1. (hétfő) 16:20 (2D).
Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. 
A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős. 
Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) - amerikai-japán-francia-kanadai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 29. (szombat) 20:20; 2017. április 30. (vasárnap) 13:10; 2017. május 1. (hétfő) 20:20.
Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.
A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.
Szereplők: Hobbs (Dwayne Johnson), Cipher (Charlize Theron), Deckard Shaw (Jason Statham), Dominic Toretto (Vin Diesel), Mia (Jordana Brewster), Mr. Senki (Kurt Russell), Elena (Elsa Pataky), Letty 'Ortiz' Toretto (Michelle Rodriguez), Roman Pearce (Tyrese Gibson), Tej Parker (Ludacris), Mrs. Shawh (Helen Mirren), Kis Senki (Scott Eastwood).
Hupikék törpikék - Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 29. (szombat) 13:20, 16:00 (2D); 2017. május 1. (hétfő) 13:20, 16:00 (2D).
A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából. 
Vén rókák (Going in Style) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 30. (vasárnap) 18:00.
Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra. 
Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. 
És újra átélik, milyen fiatalnak lenni... 
Szereplők: Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine), Albert (Alan Arkin), Brooklyn (Joey King), Annie (Ann-Margret), Milton (Christopher Lloyd), Hamer (Matt Dillon).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies