Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 26-28.)

Publikálva: 2019, április 26 - 07:34
Ezúttal nem hoz újdonságot a mozi hétvégére, viszont nyolc filmet nézhetnek magyar szinkronnal.

A gyászoló asszony átka (The Curse of La Llorona) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 26. (péntek) 17:00 (2D); 2019. április 27. (szombat) 20:40 (2D); 2019. április 28. (vasárnap) 17:00 (2D).

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott.
Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni.
Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket.

Szereplők: Anna Tate-Garcia (Linda Cardellini), Patricia Alvarez (Patricia Velasquez), Rafael Olvera (Raymond Cruz), Detective Cooper (Sean Patrick Thomas), April (Madeleine McGraw), Hankins (John Marshall Jones), Donna (Irene Keng), Samantha (Jaynee-Lynne Kinchen).

A hiányzó láncszem (Missing Link) - kanadai-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 28. (vasárnap) 15:00 (2D).

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra.
A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming) - kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 28. (vasárnap) 13:20 (2D).

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Csodapark (Wonder Park) - amerikai-spanyol animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 28. (vasárnap) 13:00 (2D).

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen...
June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

Hellboy (Hellboy: Rise of the Blood Queen) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 28. (vasárnap) 16:00 (2D)

Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, - hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt -, arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat.
Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot?

Szereplők: Nimue (Milla Jovovich), Hellboy (David Harbour), Professor Bruttenholm (Ian McShane), Alice Monaghan (Sasha Lane), Lobster Johnson (Thomas Haden Church), Ganeida (Penelope Mitchell).

Kedvencek temetője (Pet Sematary) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 27. (szombat) 18:30 (2D).

A nagy hatású Stephen King regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be.
Louis a család új otthona mellett, az erdő mélyén felfedez egy titkos és rejtélyes temetkezési helyet. Amikor beüt a tragédia, Louis segítséget kér a fura szomszédtól, Jud Crandalltől (John Lithgow), és ezzel egy olyan veszélyes láncreakciót indít el, amely felszabadít egy kifürkészhetetlen gonosz erőt, és ez szörnyű következményekkel jár...

Szereplők: Louis Creed (Jason Clarke), Jud Crandall (John Lithgow), Rachel Creed (Amy Seimetz), Ellie Creed (Jeté Laurence), Gage Creed (Hugo Lavoie).

Mia és a fehér oroszlán (Mia and the White Lion) - francia dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 26. (péntek) 15:30 (2D); 2019. április 28. (vasárnap) 15:30 (2D).

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel.
Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét.

Szereplők: Mia Owen (Daniah De Villiers), Alice Owen (Mélanie Laurent), John Owen (Langley Kirkwood), Enclosure Hunter (Tessa Jubber).

Miután (After) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 26. (péntek) 17:40 (2D); 2019. április 27. (szombat) 17:40 (2D)

A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott.

Szereplők: Tessa Young (Josephine Langford), Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin), Carol Young (Selma Blair), Karen Gibson (Jennifer Beals), Ken Scott (Peter Gallagher), Professor Soto (Meadow Williams), Noah (Dylan Arnold), Molly Samuels (Inanna Sarkis).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies