Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 23-24.)

Publikálva: 2016, április 22 - 11:28
A magyarországi bemutatóval egy időben kerül moziba nálunk is A Vadász és a Jégkirálynő című amerikai fantasy.

Lássuk, mit nézhetünk magyar szinkronnal a moziban a hétvégén.

A Vadász és a Jégkirálynő - amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 23. (szombat) 17:40 (3D), 20:00 (2D); 2016. április 24. (vasárnap) 17:40 (3D), 20:00 (2D)
Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett.
Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric és Sara is, akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben...
Amikor Freya hírét veszi nővére vesztének, összegyűjti megmaradt seregét, hogy hazahozza a varázstükröt az egyetlen varázslónőnek, aki hasznosítani tudja a tükör erejét. Ám miután kiderül, hogy Ravennát fel lehet támasztani az arany halálból, a gonosz nővérek duplán sötét erőket szabadítanak az elvarázsolt vidékre. Seregük legyőzhetetlen... hacsak a száműzött vadászok nem tudnak összefogni Ravenna és Freya ellen...
Főszereplők:  Sara (Jessica Chastain), Vadász (Chris Hemsworth), Freya (Emily Blunt), Ravenna (Charlize Theron).

Bazi nagy görög lagzi 2. (Big Fat Greek Wedding 2) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 24. (vasárnap) 18:00.
Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha!
Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére - egy kissé túlságosan is...
Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen.
Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzi-ra.
Főszereplők:  Ian Miller (John Corbett), George (John Stamos), Toula Portokalos (Nia Vardalos), Anna (Rita Wilson), Bennett (Alex Wolff).

Eddie, a sas (Eddie the Eagle) - angol-amerikai-német vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 23. (szombat) 15:50; 2016. április 24. (vasárnap) 15:50.
Ő a tipikus angol hős. Eddie (Taron Egerton) nem igazán ügyes, sőt, első ránézésre kifejezetten kétballábasnak tűnik, viszont nagyon lelkes. És ő az egyetlen, aki síugróként a brit színeket képviseli az 1988-as Calgary téli olimpián.
Így aztán ő lesz a brit sporttörténet egyik legnagyobb legendája: példa arra, hogy nem szabad feladni, hogy érdemes küzdeni, és nem a győzelem a fontos - bár az is nagyon jól tud esni.
Eddie és edzője (Hugh Jackman) a lehetetlent vállalják, és talán valóra is váltják. Egy egykor hatalmas nemzet tőlük várja, hogy újra igazán büszkék lehessenek.
Főszereplők:  Eddie Edwards (Taron Egerton), Bronson Peary (Hugh Jackman), Warren Sharp (Christopher Walken), Bjørn, norvég edző (Rune Temte).

Kétbalkezesek (Pat & Mat vo filme) - cseh animációs film
Vetítik: 2016. április 23. (szombat) 13:30, 15:30; 2016. április 24. (vasárnap) 13:30, 15:30.
Az ismert barkácsolók, Pat és Mat, visszatértek a vászonra, ezúttal egy egész estés filmmel szórakoztatják a családot. Az ismert páros 2016-ban ünnepli közösen eltöltött 40 évét, ugyanakkor most először jelennek meg a mozivásznon. Ami persze nekik nem jelenthet gondot, hiszen a tetőtérben van egy doboz, tele filmekkel, a lápcső alatt pedig egy vetítőgép, és már nézhetik is a régi történeteiket. Persze nem ők lennének a kétbalkezesek, ha minden gond nélkül sikerülne, amit elterveztek...

Kung Fu Panda 3 - amerikai-kínai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 23. (szombat) 13:10.
A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.
És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg.
Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (London has Fallen) - amerikai-angol akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 24. (vasárnap) 20:10.
A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.
Főszereplők:  Mike Banning (Gerard Butler), Benjamin Asher (Aaron Eckhart), Speaker Trumbull (Morgan Freeman), Mason (Jackie Earle Haley), Lynn Jacobs (Angela Bassett).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies