Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 2-3.)

Publikálva: 2016, április 1 - 11:30
Megjött apuci - a moziba is ideért (csak nehogy elénk üljön - mondja a régi poén), ráadásul egész estés filmmel jelentkeznek gyerekkori kedvenceink, a Kétbalkezesek.

Lássuk április első hétvégéjének magyar szinkronos filmes ajánlatát.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 2. (szombat) 20:20 (2D); 2016. április 3. (vasárnap) 17:20 (3D), 20:20 (2D).
Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.
Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban - és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.
Főszereplők: Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck), Clark Kent / Superman (Henry Cavill), Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Lois Lane (Amy Adams), Alfred (Jeremy Irons), Martha Kent (Diane Lane), Perry White (Laurence Fishburne).

Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vettik: 2016. április 2. (szombat) 13:40.
Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban... és van Alice. Meg Robin. Meg Tom, David és a többiek. New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően; és egyáltalán nem akarják mindannyian ugyanazt. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb.
A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világában vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik - a városban, amelyik sosem alszik.
Főszereplők: Alice (Dakota Johnson), Robin (Rebel Wilson), Ken (Jake Lacy), Lucy (Alison Brie).

Kétbalkezesek (Pat & Mat vo filme) - cseh animációs film
Vetítik: 2016. április 2. (szombat) 13:30; 2016. április 3. (vasárnap) 13:30.
Az ismert barkácsolók, Pat és Mat, visszatértek a vászonra, ezúttal egy egész estés filmmel szórakoztatják a családot. Az ismert páros 2016-ban ünnepli közösen eltöltött 40 évét, ugyanakkor most először jelennek meg a mozivásznon. Ami persze nekik nem jelenthet gondot, hiszen a tetőtérben van egy doboz, tele filmekkel, a lépcső alatt pedig egy vetítőgép, és már nézhetik is a régi történeteiket. Persze nem ők lennének a kétbalkezesek, ha minden gond nélkül sikerülne, amit elterveztek...

Kung Fu Panda 3 - amerikai-kínai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 2. (szombat) 16:10 (2D); 2016. április 3. (vasárnap) 13:20 (3D), 16:10 (2D).
A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.
És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg.
Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

Megjött apuci (Daddy´s Home) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 2. (szombat) 18:20; 2016. április 3. (vasárnap) 18:20.
Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa, és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért.
Főszereplők:  Dusty (Mark Wahlberg), Brad (Will Ferrell), Sarah (Linda Cardellini), Leo (Thomas Haden Church).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies