Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 16-17.)

Publikálva: 2016, április 15 - 11:28
Két újdonság, az Eddie, a sas magyar szinkronnal, a Cloverfield Lane 10 pedig magyar feliratozással vár ránk a hétvégén a moziban.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 16. (szombat) 19:50.
Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.
Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban - és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.
Főszereplők: Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck), Clark Kent / Superman (Henry Cavill), Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Lois Lane (Amy Adams), Alfred (Jeremy Irons), Martha Kent (Diane Lane), Perry White (Laurence Fishburne).

Bazi nagy görög lagzi 2. (Big Fat Greek Wedding 2) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 16. (szombat) 18:20; 2016. április 17. (vasárnap) 18:20.
Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha!
Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére - egy kissé túlságosan is...
Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen.
Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzi-ra.
Főszereplők:  Ian Miller (John Corbett), George (John Stamos), Toula Portokalos (Nia Vardalos), Anna (Rita Wilson), Bennett (Alex Wolff).

Cloverfield Lane 10 - amerikai thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2016. április 16. (szombat) 17:40.
Egy nő egy szörnyű baleset után egy pincében tér magához, és attól fél, hogy elrabolták. "Fogvatartója", aki fel van készülve a világvégére, azt állítja, hogy megmentette a nő életét, mivel borzalmas támadás érte a Földet, és emiatt a külvilág már lakhatatlan...
Főszereplők:  Michelle (Mary Elizabeth Winstead), Howard (John Goodman), Emmett (John Gallagher Jr.).

Eddie, a sas (Eddie the Eagle) - angol-amerikai-német vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 16. (szombat) 20:00; 2016. április 17. (vasárnap) 20:00.
Ő a tipikus angol hős. Eddie (Taron Egerton) nem igazán ügyes, sőt, első ránézésre kifejezetten kétballábasnak tűnik, viszont nagyon lelkes. És ő az egyetlen, aki síugróként a brit színeket képviseli az 1988-as Calgary téli olimpián.
Így aztán ő lesz a brit sporttörténet egyik legnagyobb legendája: példa arra, hogy nem szabad feladni, hogy érdemes küzdeni, és nem a győzelem a fontos - bár az is nagyon jól tud esni.
Eddie és edzője (Hugh Jackman) a lehetetlent vállalják, és talán valóra is váltják. Egy egykor hatalmas nemzet tőlük várja, hogy újra igazán büszkék lehessenek.
Főszereplők:  Eddie Edwards (Taron Egerton), Bronson Peary (Hugh Jackman), Warren Sharp (Christopher Walken), Bjørn, norvég edző (Rune Temte).

Kétbalkezesek (Pat & Mat vo filme) - cseh animációs film
Vetítik: 2016. április 16. (szombat) 16:30; 2016. április 17. (vasárnap) 16:30.
Az ismert barkácsolók, Pat és Mat, visszatértek a vászonra, ezúttal egy egész estés filmmel szórakoztatják a családot. Az ismert páros 2016-ban ünnepli közösen eltöltött 40 évét, ugyanakkor most először jelennek meg a mozivásznon. Ami persze nekik nem jelenthet gondot, hiszen a tetőtérben van egy doboz, tele filmekkel, a lápcső alatt pedig egy vetítőgép, és már nézhetik is a régi történeteiket. Persze nem ők lennének a kétbalkezesek, ha minden gond nélkül sikerülne, amit elterveztek...

Kung Fu Panda 3 - amerikai-kínai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 16. (szombat) 15:30; 2016. április 17. (vasárnap) 15:30.
A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.
És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg.
Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

Megjött apuci (Daddy´s Home) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 16. (szombat) 14:20.
Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa, és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért.
Főszereplők:  Dusty (Mark Wahlberg), Brad (Will Ferrell), Sarah (Linda Cardellini), Leo (Thomas Haden Church).

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (London has Fallen) - amerikai-angol akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. április 16. (szombat) 20:20; 2016. április 17. (vasárnap) 20:20.
A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.
Főszereplők:  Mike Banning (Gerard Butler), Benjamin Asher (Aaron Eckhart), Speaker Trumbull (Morgan Freeman), Mason (Jackie Earle Haley), Lynn Jacobs (Angela Bassett).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies