Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (április 14-15.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, április 13 - 06:20 | Színes
Két újdonság kerül a hétvégén mozivászonra magyar szinkronnal, egy animációs és egy akciófilm.

Jönnek a kacsák (Duck Duck Goose) - amerikai-kínai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 15. (vasárnap) 13:50 (2D).

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

Rampage - Tombolás (Rampage) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 14. (szombat) 18:00 (3D), 20:40 (2D).

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.
A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.
Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

Szereplők: Davis Okoye (Dwayne Johnson), Dr. Kate Caldwell (Naomie Harris), Russell ügynök (Jeffrey Dean Morgan), Claire Wyden (Malin Akerman).

Éjszakai játék (Game Night) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 14. (szombat) 16:00 (2D).

Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul - valami nagy baj történik.
De ők nem hagyják magukat. Hiszen azért érkeztek, hogy jól érezzék magukat, ráadásul a rejtvényfejtésben is sok tapasztalatuk van: elhatározzák, hogy maguk oldják meg a titokzatos bűntényt.

Szereplők: Annie (Rachel McAdams), Max (Jason Bateman), Gary (Jesse Plemons), Brooks (Kyle Chandler), Ryan (Billy Magnussen).

Nap nap után (Every Day) - amerikai romantikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 14. (szombat) 15:50 (2D).

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

Szereplők: Rhiannon (Angourie Rice), Justin (Justice Smith), Xavier (Colin Ford), Lindsey (Maria Bello).

Nyúl Péter (Peter Rabbit) - ausztrál-amerikai-angol családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 14. (szombat) 13:30 (2D); 2018. április 15. (vasárnap) 15:40 (2D).

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.
Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban.
A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.

Ready Player One - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 14. (szombat) 17:50 (2D).

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná.
Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet.
Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

Szereplők: Wade Owen Watts / Parzival (Tye Sheridan), Ogden Morrow (Simon Pegg), i-R0k (T.J. Miller), James Donovan Halliday (Mark Rylance).

Tomb Raider - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 15. (vasárnap) 13:20 (2D).

A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt.
Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé.

Szereplők: Lara Croft (Alicia Vikander), Lord Richard Croft (Dominic West), Mathias Vogel (Walton Goggins), Lu Ren (Daniel Wu), Ana Miller (Kristin Scott Thomas), Sophie (Hannah John-Kamen).

Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 15. (vasárnap) 18:10 (2D).

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

Szereplők: Jake Pentecost (John Boyega), Nate Lambert (Scott Eastwood), Shao Liwen (Tian Jing), Amara Namani (Cailee Spaeny), Mako Mori (Rinko Kikuchi).

Vörös veréb (Red Sparrow) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. április 14. (szombat) 20:30 (2D).

Dominika Jegorováról sok minden elmondható. Odaadó gyermek, aki bármi áron megvédi édesanyját. Prímabalerina, aki testileg és lelkileg is a végsőkig feszítette korlátait. Mestere a csábításnak és a manipulálásnak…
Amikor a karrierje végét jelentő sérülést szenved, bizonytalan és sötét jövő dereng fel Dominika és anyja előtt. Így lesz a lányból könnyű préda a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat számára, akik kivételes fiatalokat tanítanak arra, hogy testüket és elméjüket fegyverként használják. Kiállja a szadista kiképzést, és belőle válik a legveszedelmesebb Veréb, akit a program valaha produkált. Dominikának most össze kell egyeztetnie új énjét azzal, aki egykor volt; nemcsak saját, hanem minden kedves ismerősének élete veszélyben forog, köztük egy amerikai CIA-ügynöké, aki minduntalan győzködi: ő az egyetlen ember, akiben a lány megbízhat.

Szereplők: Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), Nathaniel Nash (Joel Edgerton), Vanya Egorov (Matthias Schoenaerts), Matron (Charlotte Rampling), Stephanie Boucher (Mary-Louise Parker), Korchnoi (Jeremy Irons).

Címkék: Cinemax