Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 12-14.)

Publikálva: 2019, április 12 - 07:47
Igazi mozis hétvége vár ránk, négy újdonság érkezik magyar szinkronnal a moziba.

A hiányzó láncszem (Missing Link) - kanadai-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 14. (vasárnap) 13:30 (2D) - premier előtti vetítés.

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra.
A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Hellboy (Hellboy: Rise of the Blood Queen) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 12. (péntek) 18:20 (2D); 2019. április 13. (szombat) 20:50 (2D); 2019. április 14. (vasárnap) 18:20 (2D)

Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, - hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt -, arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat.
Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot?

Szereplők: Nimue (Milla Jovovich), Hellboy (David Harbour), Professor Bruttenholm (Ian McShane), Alice Monaghan (Sasha Lane), Lobster Johnson (Thomas Haden Church), Ganeida (Penelope Mitchell).

Kedvencek temetője (Pet Sematary) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 12. (péntek) 20:40 (2D); 2019. április 13. (szombat) 20:40 (2D).

A nagy hatású Stephen King regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be.
Louis a család új otthona mellett, az erdő mélyén felfedez egy titkos és rejtélyes temetkezési helyet. Amikor beüt a tragédia, Louis segítséget kér a fura szomszédtól, Jud Crandalltől (John Lithgow), és ezzel egy olyan veszélyes láncreakciót indít el, amely felszabadít egy kifürkészhetetlen gonosz erőt, és ez szörnyű következményekkel jár...

Szereplők: Louis Creed (Jason Clarke), Jud Crandall (John Lithgow), Rachel Creed (Amy Seimetz), Ellie Creed (Jeté Laurence), Gage Creed (Hugo Lavoie).

Miután (After) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 12. (péntek) 18:10 (2D); 2019. április 13. (szombat) 18:10 (2D); 2019. április 14. (vasárnap) 15:20 (2D)

A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott.

Szereplők: Tessa Young (Josephine Langford), Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin), Carol Young (Selma Blair), Karen Gibson (Jennifer Beals), Ken Scott (Peter Gallagher), Professor Soto (Meadow Williams), Noah (Dylan Arnold), Molly Samuels (Inanna Sarkis).

Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming) - kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 12. (péntek) 16:00 (2D); 2019. április 13. (szombat) 13:50 (2D); 2019. április 14. (vasárnap) 16:00 (2D)

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 14. (vasárnap) 13:00 (2D).

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

Shazam! - amerikai akciófilm, fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 12. (péntek) 20:20 (2D); 2019. április 13. (szombat) 17:40 (3D); 2019. április 14. (vasárnap) 20:20 (2D).

Mindannyiunkban ott bujkál a szuperhős – de van, akiből elő is jön. Billy Batson 14 éves, egy árvaházból kerül nevelőszüleihez, és nem a legnépszerűbb srác az iskolában…de Shazam, az ősöreg, különleges erejű varázsló mégis kiválasztja. Amikor a srác hangosan kimondja: a varázsló nevét, átalakul. Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek.
Billy fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, és közben elkövet néhány nagy baklövést… de aztán rá kell jönnie valamire. Az új helyzet hatalmas buli, de van benne valami nehéz: hogy nincs szuperhős főgonosz nélkül.
És a vadonatúj, gyerekből lett hősnek nemsokára már a világ megmentésén kell ügyködnie – közeledik a világvége, és neki egy óriási csatában kell bizonyítania, hogy nem véletlenül került a szűk, piros kezeslábasba…

Szereplők: Shazam (Zachary Levi), Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong), Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer), Mary Shazam (Michelle Borth), The Wizard (Djimon Hounsou), Billy Batson (Asher Angel), Mary Bromfield (Grace Fulton).

Zöld könyv - Útmutató az élethez (Green Book) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. április 12. (péntek) 15:30 (2D); 2019. április 13. (szombat) 15:30 (2D).

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

Szereplők: Dolores (Linda Cardellini), Tony Lip (Viggo Mortensen), Don Shirley (Mahershala Ali), Jules Podell (Don Stark), Record Producer (P.J. Byrne), Graham Kindell (Brian Stepanek).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies