Back to top

Hétvége a Cinemaxban (április 1-2.)

Publikálva: 2017, március 31 - 06:46
Két újdonsággal szolgál az első áprilisi hétvége, egy akcióthriller és egy igaz történeten alapuló életrajzi dráma kerülnek magyar szinkronnal mozivászonra a hétvégén.
Menedék (The Zookeeper's Wife) - amerikai életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 1. (szombat) 20:00 (2D); 2017. április 2. (vasárnap) 20:00 (2D).
Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban.
1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska, és a férje, Dr. Jan Żabiński vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a megdöbbent Jan és Antonina azzal szembesül, hogy ezután a Birodalom újonnan kinevezett fő zoológusának, Lutz Hecknek kötelesek jelenteni. A saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni. Tervet eszelnek ki arra, hogyan tudnának életeket menteni a varsói gettóból. Ám ezzel Antonina magát, sőt a gyermekét is nagy veszélybe sodorja...
Szereplők: Antonina Zabinski (Jessica Chastain), Lutz Heck (Daniel Brühl), Jan Zabinski (Johan Heldenbergh), Jerzyk (Michael McElhatton), Urszula (Shira Haas).
Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 1. (szombat) 15:50 (2D); 2017. április 2. (vasárnap) 15:50 (2D), 18:20 (3D).
A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit. 
Szereplők: Az Őrnagy (Scarlett Johansson), Batou (Pilou Asbaek), Daisuke Aramaki (Takeshi Kitano), Kuze (Michael Pitt), Dr. Ouelet (Juliette Binoche).
Balerina (Ballerina) - francia-kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 1. (szombat) 13:40.
A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája. 
Bukós szakasz (Chips) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 1. (szombat) 20:20; 2017. április 2. (vasárnap) 20:20.
Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket?
De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen.
És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon... 
Szereplők: Frank 'Ponch' Poncherello (Michael Pena), Jon Baker (Dax Shepard), Clay Allen (Adam Brody), Brian Grieves (Ryan Hansen), Vic Brown (Vincent D'Onofrio).
Élet (Life) - amerikai sci-fi
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 2. (vasárnap) 20:40.
Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik. 
Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. 
A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet... 
Szereplők: Miranda North (Rebecca Ferguson), Roy Adams (Ryan Reynolds), David Jordan (Jake Gyllenhaal), Sho Kendo (Hiroyuki Sanada).
Hupikék törpikék - Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 1. (szombat) 16:20 (3D); 2017. április 2. (vasárnap) 14:20, 17:50 (2D).
A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából. 
Rock csont (Rock Dog) - kínai-amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 2. (vasárnap) 13:10.
Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba követve új szenvedélyét.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies