Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 8-10.)

Publikálva: 2023, szeptember 8 - 10:14
Három magyar szinkronos újdonságot vetítenek a hétvégén a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 8-10.)

Az apáca 2. (The Nun II) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 8. (péntek) 20.30 (2D); 2023. szeptember 9. (szombat) 17.50, 20.30 (2D); 2023. szeptember 10. (vasárnap) 17.50 (2D)

Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent.

Szereplők: Katelyn Rose Downey (Sophie), Taissa Farmiga (Irene nővér), Bonnie Aarons (Az apáca), Anna Popplewell (Marcella).

Bazi nagy görög lagzi 3. (My Big Fat Greek Wedding 3) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 9. (szombat) 18.20 (2D); 2023. szeptember 10. (vasárnap) 18.20 (2D).

A Bazi nagy görög lagzi visszatér a mozikba egy vadonatúj kalanddal. Csatlakozz a Portokalos családhoz, mert családegyesítésre Görögországba utaznak egy szívmelengető és fergeteges kirándulás keretében, amely csupa szerelem és fordulat. Opa!

Szereplők: Nia Vardalos (Fotoula „Toula” Portokalos), John Corbett (Ian Miller), Elena Kampouris (Paris Miller), Andrea Martin (Thiea Voula), Lainie Kazan (Maria), Andrea Martin (Voula), Maria Vacratsis (Frieda), Joey Fatone (Angelo), Elias Kacavas (Aristotle).

Megtorlás (Retribution) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 8. (péntek) 18.00 (2D); 2023. szeptember 10. (vasárnap) 18.00 (2D)

Matt Turner Berlinben élő amerikai üzletember. Egy nap, amikor a gyerekeit iskolába viszi, telefonhívást kap: egy titokzatos hang figyelmezteti Mattet, hogy a járművét robbanóanyaggal szerelték fel. Hogy megvédje családját és megoldja a rejtélyt, Mattnek követnie kell az idegen utasításait, és egy sor feladatot kell végrehajtania a ketyegő óra ellenében.

Szereplők: Liam Neeson (Matt Turner), Noma Dumezweni (Angela Brickmann), Matthew Modine (Anders Muller), Jack Champion (Zach Turner), Embeth Davidtz (Heather Turner), Lilly Aspell (Emily Turner).

A varázsfuvola (The Magic Flute) - német fantasy, musical

Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 8. (péntek) 15.30 (2D).

A 17 éves Tim Walker Londonból az Alpok ölelésébe költözik, hogy megkezdje tanulmányait egy legendás zeneakadémián. A tanév során bizonyítja rátermettségét és tehetségét, barátokat gyűjt maga köré, de természetesen még néhány ellenséget is sikerül szereznie magának. Azonban minden megváltozik, mikor a fiú rájön, hogy az iskola egy különleges titkot rejt: az intézmény falai egy misztikus átjárónak adnak otthont, melyen keresztül Mozart "A varázsfuvola" című művének kalandokkal teli világába vezet az út.

Szereplők: Jack Wolfe (Tim Walker / Prince Tamino), F. Murray Abraham (Dr. Longbow), Iwan Rheon (Papageno), Stefi Celma (Papagena), Amir Wilson (Anton Milanesi), Asha Banks (Princess Pamina).

A Védelmező 3. (The Equalizer 3) - amerikai akciófilm, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 8. (péntek) 20.20 (2D); 2023. szeptember 9. (szombat) 20.20 (2D).

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.
Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei.
Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok.
Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.

Szereplők: Denzel Washington (Robert McCall), Dakota Fanning (Emma Collins), Eugenio Mastrandrea (Gio Bonucci), David Denman (Frank Conroy), Gaia Scodellaro (Aminah), Remo Girone (Enzo Arisio), Andrea Scarduzio (Vincent Quaranta), Andrea Dodero (Marco Quaranta).

Barbie - emirátusokbeli-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 9. (szombat) 15.20 (2D).

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

Szereplők: Margot Robbie (Barbie), Ryan Gosling (Ken).

Elemi (Elemental) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 8. (péntek) 15.50 (2D); 2023. szeptember 10. (vasárnap) 15.50 (2D).

Az animációs film egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Gran Turismo - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 10. (vasárnap) 13.20 (2D).

Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira.
Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen.
Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle.

Szereplők: David Harbour (Jack Salter), Orlando Bloom (Danny Moore), Archie Madekwe (Jann Mardenborough), Takehiro Hira (Kazunori Yamauchi), Darren Barnet (Matty Davis), Geri Horner (Lesley Mardenborough), Djimon Hounsou (Steve Mardenborough), Josha Stradowski (Nicholas Capa).

Kék Bogár (Blue Beetle) - amerikai-mexikói sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 9. (szombat) 13.10 (2D).

Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan. Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt. A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé. Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni. A DC régi hőse még új a mozivásznon, de hamar kiderül, hogy ott a helye: a vizuálisan különleges, őrületes kaland egyszerre izgalmas és nagyon vicces!

Szereplők: Xolo Maridueña (Jaime Reyes / Kék Bogár), Susan Sarandon (Victoria Kord), Raoul Trujillo (Conrad Carapax), Elpidia Carrillo (Rocio Reyes).

Kivert kutyák (Strays) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 10. (vasárnap) 16.00 (2D).

Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára.
Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék.
Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)
Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.

Szereplők: Will Ferrell (Reggie), Jamie Foxx (Bug).

Oppenheimer - amerikai-angol életrajzi dráma, történelmi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 9. (szombat) 20.00 (2D); 2023. szeptember 10. (vasárnap) 20.00 (2D).

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

Szereplők: Cillian Murphy (J. Robert Oppenheimer), Matt Damon (Leslie Groves), Emily Blunt (Katherine Oppenheimer), Robert Downey Jr. (Lewis Strauss), Florence Pugh (Jean Tatlock), Benny Safdie (Edward Teller), Matthew Modine (Vannevar Bush), Josh Hartnett (Ernest Lawrence), Gustaf Skarsgård (Hans Bethe).

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 10. (vasárnap) 13.00 (2D).

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk...

Magyar szinkronos vetítések:

2023. szeptember 8., péntek
A varázsfuvola - 2D - 15:30
Elemi - 2D - 15:50ű
A Védelmező 3. - 2D - 20:20
Az apáca 2. - 2D - 20:30
Megtorlás - 2D - 18:00

2023. szeptember 9., szombat
Barbie - 2D - 15:20
Kék Bogár - 2D - 13:10
A Védelmező 3. - 2D - 20:20
Az apáca 2. - 2D - 17:50, 20:30
Bazi nagy görög lagzi 3. - 2D - 18:20
Oppenheimer - 2D - 20:00

2023. szeptember 10., vasárnap
Elemi - 2D - 15:50
Gran Turismo - 2D - 13:20
Az apáca 2. - 2D -D 17:50
Bazi nagy görög lagzi 3. - 2D - 18:20
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - 2D - 13:00
Oppenheimer - 2D - 20:00
Kivert kutyák - 2D - 16:00
Megtorlás - 2D - 18:00

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies