Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 30. - október 2.)

Publikálva: 2022, szeptember 30 - 11:48
Két amerikai film, egy filmdráma és egy horror a hét magyar nyelven vetített újdonságai a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 30. - október 2.)

Ahol a folyami rákok énekelnek (Where the Crawdads Sing) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 1. (szombat) 19.50 (2D).

Egy kislány él egyedül a mocsárban. A családja elhagyta, ő kitanulja, hogyan maradhat életben, és nagy nehezen egyedül is boldogul. És boldog. Kivéve akkor, amikor be kell mennie a közeli kisvárosba: mert ott gúnyolják, kinevetik és félnek tőle. És ő is szívesebben választja a magányt.
De felnő, gyönyörű, titokzatos, rejtőzködő lány lesz belőle, és eljön számára a szerelem ideje – amikor azonban az egyik srác, aki udvarolt neki, meghal, mindenki egyértelműnek tartja, hogy ő lehet a gyilkos.
Mi tehet a magányos lápi lány? Azt amit mindig csinált a mocsárban: beleolvad a természetbe, menekül, bujkál és berendezkedik a túlélésre.

Szereplők: Daisy Edgar-Jones (Kya), Taylor John Smith (Tate Walker), Harris Dickinson (Chase Andrews), David Strathairn (Tom Milton), Garret Dillahunt (Pa).

Mosolyogj (Smile) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 30. (péntek) 20.20 (2D); 2022. október 1. (szombat) 20.20 (2D).

Miután tanúja lesz az egyik páciensével kapcsolatos bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) olyan rémisztő jelenségeket tapasztal, melyeket nem tud megmagyarázni. Ahogy az életén kezd elhatalmasodni a rettegés, a túléléshez Rose-nak szembe kell néznie felkavaró múltjával, hogy ki tudjon szabadulni ebből a borzalmas, új valóságból.

Szereplők: Sosie Bacon (Rose Cotter), Kyle Gallner (Joel), Caitlin Stasey (Laura Weaver), Jessie T. Usher (Trevor), Robin Weigert (Dr. Madeline Northcott), Kal Penn (Dr. Morgan Desai), Judy Reyes (Victoria Munoz), Rob Morgan (Robert Talley).

Avatar (Avatar (re-release)) - amerikai-angol fantasy, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 1. (szombat) 15.00 (2D).

Ismét a mozikban James Cameron 2009-es, Oscar-díjas filmeposza, ami minden idők legsikeresebb filmjévé vált. A nézők így újra lehetőséget kapnak arra, hogy 3D-ben és más speciális formátumok segítségével elrepítsék magukat a távoli Pandora bolygóra, a 2154. évbe.
Az Oscar-díjas James Cameron által írt és rendezett produkciót kilenc Oscar-díjra jelölték 2010-ben, köztük a legjobb film és a legjobb rendező kategóriákban, s hármat meg is nyert: a legjobb fényképezésért, a legjobb látványtervezését és a legjobb vizuális effektusokért járót.

Szereplők: Sam Worthington (Jake Sully), Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), Zoe Saldana (Neytiri), Stephen Lang (Miles Quaritch).

DC Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 1. (szombat) 15.10 (2D).

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyors teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

King - Egy kis oroszlán nagy kalandja (King) -francia családi vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 1. (szombat) 13.10 (2D); 2022. október 2. (vasárnap) 15.30 (2D).

King, az oroszlánkölyök megszökik a kereskedők elől, mielőtt repülőre tették volna. Az állat Inés és Alex otthonában talál menedéket. Őrült hajsza veszi kezdetét a kis oroszlán felkutatásáért, így a testvérek eldöntik, visszajuttatják őt Afrikába, hiszen csak így menthetik meg az üldözői elől.

Szereplők: Gérard Darmon (nagypapa), Lou Lambrecht (Inès), Léo Lorléac'h (Alexandre), Thibault de Montalembert (Paul Sauvage), Clémentine Baert (Louise).

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 2. (vasárnap) 13.00 (2D).

Hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza?
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség

Nincs baj, drágám (Don´t worry darling) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 30. (péntek) 17.50 (2D); 2022. október 1. (szombat) 17.50 (2D); 2022. október 2. (vasárnap) 17.50 (2D).

Minden tökéletes. Alice és Jack szeretik egymást, boldogok, és a férfi munkahelye által fenntartott kisvárosban, Victoryban, egy szép házban élnek. Körülöttük mindenki szép, boldog, és ugyanannál a titokzatos cégnél dolgozik.
De mit csinálnak, amikor nincsenek otthon? Mivel foglalkozik ez a bőkezű vállalat? Alice először unalmában kezd kérdezősködni, azután egyre több furcsa részletre akad, és a cég képviselőinek nagyon nem tetszik a kíváncsisága. Számukra, úgy látszik csak az a lényeg, hogy senki ne tudja meg, min dolgoznak – és bármire hajlandóak, hogy megőrizzék a titkaikat.

Szereplők: Olivia Wilde (Bunny), Florence Pugh (Alice Chambers), Chris Pine (Frank), Gemma Chan (Shelley), Douglas Smith (Bill), Nick Kroll (Dean), Harry Styles (Jack), Timothy Simons (Dr Collins).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. szeptember 30., péntek
Nincs baj, drágám - 2D - 17:50
Mosolyogj - 2D - 20:20

2022. október 1., szombat
Avatar - 2D - 15:00
DC Szuperállatok ligája - 2D - 15:10
Ahol a folyami rákok énekelnek - 2D - 19:50
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja - 2D - 13:10
Nincs baj, drágám - 2D - 17:50
Mosolyogj - 2D - 20:20

2022. október 2., vasárnap
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja - 2D - 15:30
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 13:00
Nincs baj, drágám - 2D - 17:50

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies