Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 29. - október 1.)

Publikálva: 2023, szeptember 29 - 14:10
Egy amerikai sci-fi, akciófilm a hét magyar szinkronos újdonsága.
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 29. - október 1.)

Az Alkotó (The Creator) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 29. (péntek) 20.20 (2D); 2023. szeptember 30. (szombat) 20.20 (2D).

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére… ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia.

Szereplők: John David Washington (Joshua), Gemma Chan (Maya), Ken Watanabe (Harun), Sturgill Simpson (Drew), Madaleine Yuna Voyles (Alphie).

A Védelmező 3. (The Equalizer 3) - amerikai akciófilm, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 29. (péntek) 20.10 (2D); 2023. október 1. (vasárnap) 20.10 (2D).

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.
Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei.
Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok.
Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.

Szereplők: Denzel Washington (Robert McCall), Dakota Fanning (Emma Collins), Eugenio Mastrandrea (Gio Bonucci), David Denman (Frank Conroy), Gaia Scodellaro (Aminah), Remo Girone (Enzo Arisio), Andrea Scarduzio (Vincent Quaranta), Andrea Dodero (Marco Quaranta).

Az apáca 2. (The Nun II) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 30. (szombat) 20.30 (2D); 2023. október 1. (vasárnap) 20.30 (2D).

Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent.

Szereplők: Katelyn Rose Downey (Sophie), Taissa Farmiga (Irene nővér), Bonnie Aarons (Az apáca), Anna Popplewell (Marcella).

Barbie - emirátusokbeli-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 29. (péntek) 15.30 (2D); 2023. október 1. (vasárnap) 15.30 (2D).

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

Szereplők: Margot Robbie (Barbie), Ryan Gosling (Ken).

Elemi (Elemental) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 1. (vasárnap) 13.50 (2D).

Az animációs film egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Feláldozh4tók (Expend4bles) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 29. (péntek) 18.20 (2D); 2023. szeptember 30. (szombat) 18.20 (2D).

Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók az utolsó védelmi opció a világ számára; a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall. Ám az új csapattagok, új harcmodorral és új stílussal, megmutatják, mit is jelent az, hogy újult erővel.
Új nemzedék sztárjai csatlakoznak a világ legnagyobb akciócsillagaihoz egy adrenalinnal fűtött kalandban. A válogatott zsoldosok – Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone – ismét összeállnak, s most először velük tart Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran és Andy Garcia.

Szereplők: Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Megan Fox (Gina), Andy Garcia (Marsh, CIA ügynök), Dolph Lundgren (Gunner Jensen), Iko Uwais (Rahmat), 50 Cent (Easy Day), Tony Jaa (Decha), Randy Couture (Toll Road), Levy Tran (Lash), Jacob Scipio (Galan)

Miután annyi minden történt (After Everything) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 29. (péntek) 18.10 (2D); 2023. október 1. (vasárnap) 18.10 (2D).

Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti.

Szereplők: Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Josephine Langford (Tessa Young), Mimi Keene (Nathalie), Stephen Moyer (Christian Vance), Louise Lombard (Trish).

Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice) - amerikai-angol krimi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 30. (szombat) 18.00 (2D); 2023. október 1. (vasárnap) 18.00 (2D).

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát.

Szereplők: Kenneth Branagh (Hercule Poirot), Kyle Allen (Maxime Gerard), Camille Cottin (Olga Seminoff), Jamie Dornan (Dr. Leslie Ferrier), Tina Fey (Ariadne Oliver), Jude Hill (Leopold Ferrier).

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 30. (szombat) 13.20 (2D).

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk...

Magyar szinkronos vetítések:

2023. szeptember 29., péntek
Miután annyi minden történt - 2D - 18:10
Barbie - 2D - 15:30
A Védelmező 3. - 2D - 20:10
Feláldozh4tók - 2D - 18:20
Az Alkotó - 2D - 20:20

2023. szeptember 30., szombat
Feláldozh4tók - 2D - 18:20
Az apáca 2. - 2D - 20:30
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - 2D - 13:20
Szeánsz Velencében - 2D - 18:00
Az Alkotó - 2D - 20:20

2023. október 1., vasárnap
Miután annyi minden történt - 2D - 18:10
Barbie - 2D - 15:30
Elemi - 2D - 13:50
A Védelmező 3. - 2D - 20:10
Az apáca 2. - 2D - 20:30
Szeánsz Velencében - 2D - 18:00

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies