Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 23-25.)

Publikálva: 2022, szeptember 23 - 12:26
Újra a mozikban minden idők legsikeresebb filmje, az Avatar!
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 23-25.)

Avatar (Avatar (re-release)) - amerikai-angol fantasy, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 23. (péntek) 20.00 (2D); 2022. szeptember 24. (szombat) 20.00 (2D), 2022. szeptember 25. (vasárnap) 15.00 (2D).

Ismét a mozikban James Cameron 2009-es, Oscar-díjas filmeposza, ami minden idők legsikeresebb filmjévé vált. A nézők így újra lehetőséget kapnak arra, hogy 3D-ben és más speciális formátumok segítségével elrepítsék magukat a távoli Pandora bolygóra, a 2154. évbe.
Az Oscar-díjas James Cameron által írt és rendezett produkciót kilenc Oscar-díjra jelölték 2010-ben, köztük a legjobb film és a legjobb rendező kategóriákban, s hármat meg is nyert: a legjobb fényképezésért, a legjobb látványtervezését és a legjobb vizuális effektusokért járót.

Szereplők: Sam Worthington (Jake Sully), Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), Zoe Saldana (Neytiri), Stephen Lang (Miles Quaritch).

Nincs baj, drágám (Don´t worry darling) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 23. (péntek) 20.20 (2D); 2022. szeptember 24. (szombat) 20.20 (2D).

Minden tökéletes. Alice és Jack szeretik egymást, boldogok, és a férfi munkahelye által fenntartott kisvárosban, Victoryban, egy szép házban élnek. Körülöttük mindenki szép, boldog, és ugyanannál a titokzatos cégnél dolgozik.
De mit csinálnak, amikor nincsenek otthon? Mivel foglalkozik ez a bőkezű vállalat? Alice először unalmában kezd kérdezősködni, azután egyre több furcsa részletre akad, és a cég képviselőinek nagyon nem tetszik a kíváncsisága. Számukra, úgy látszik csak az a lényeg, hogy senki ne tudja meg, min dolgoznak – és bármire hajlandóak, hogy megőrizzék a titkaikat.

Szereplők: Olivia Wilde (Bunny), Florence Pugh (Alice Chambers), Chris Pine (Frank), Gemma Chan (Shelley), Douglas Smith (Bill), Nick Kroll (Dean), Harry Styles (Jack), Timothy Simons (Dr Collins).

A meghívás (The Invitation) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 24. (szombat) 20.30 (2D).

Kit ne tenne boldoggá, ha megtudja, eddig ismeretlen rokonságában angol arisztokraták is vannak. A gyönyörű és magányos Evie örömét az teszi teljessé, hogy látszólag az új rokonok is nagyon örülnek neki, sőt, mivel kastélyukban esküvőre készülnek, meghívják a lányt.
De a vendégség elég furcsa. Kissé hátborzongató. Az ódon kastélynak van pár szobája, amelynek sosem nyílik ki az ajtaja. Valami történt itt nemrégen, amiről senki sem beszél. Vagy az a valami nagyon régen történt? Miért tűnnek el egymás után a cselédlányok? És ami a legfurcsább: bár mindenki esküvőről beszél, Evie még nem találkozott a menyasszonnyal. És miért bámulja őt minden vendég éhes tekintettel?

Szereplők: Nathalie Emmanuel (Evie), Thomas Doherty (Walter), Hugh Skinner (Oliver), Stephanie Corneliussen (Viktoria), Alana Boden (Lucy).

DC Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 24. (szombat) 13.20 (2D).

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyors teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

King - Egy kis oroszlán nagy kalandja (King) -francia családi vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 24. (szombat) 15.30 (2D); 2022. szeptember 25. (vasárnap) 13.10, 15.30 (2D).

King, az oroszlánkölyök megszökik a kereskedők elől, mielőtt repülőre tették volna. Az állat Inés és Alex otthonában talál menedéket. Őrült hajsza veszi kezdetét a kis oroszlán felkutatásáért, így a testvérek eldöntik, visszajuttatják őt Afrikába, hiszen csak így menthetik meg az üldözői elől.

Szereplők: Gérard Darmon (nagypapa), Lou Lambrecht (Inès), Léo Lorléac'h (Alexandre), Thibault de Montalembert (Paul Sauvage), Clémentine Baert (Louise).

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 25. (vasárnap) 13.00 (2D).

Hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza?
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség

Nevem Zlatan (Jag är Zlatan) - svéd-dán-holland életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 23. (péntek) 15.40 (2D); 2022. szeptember 24. (szombat) 15.40 (2D), 2022. szeptember 25. (vasárnap) 15.40 (2D).

Zlatan Ibrahimovic balkáni bevándorlók gyermekeként született Svédországban. Nehéz gyerekkora ellenére Svédország egyik legsikeresebb focistájává vált. A sikerek eléréséhez Zlatannak sok kihívással kellett szembenéznie, a focipályán és a magánéletében egyaránt. A világhírű focista karrierjének fontos állomásait érinti az alkotás a svéd indulástól az Ajaxon át az olasz sikerekig.

Szereplők: Gránit Rushiti, Dominic Andersson Bajraktari (Zlatan Ibrahimović), Cedomir Glisovic (Sefik Ibrahimovic), David S. Lindgren (MFF játékos A-csapat), Emmanuele Aita (Mino Raiola), Håkan Bengtsson (Nils-Åke), Arend Brandligt (Hugo Borst), Merima Dizdarevic (Jurka Gravic), Linda Haziri (Sanela).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. szeptember 23., péntek
Avatar - 2D - 20:00
Nincs baj, drágám - 2D - 20:20
Nevem Zlatan - 2D - 15:40

2022. szeptember 24., szombat
Avatar - 2D - 20:00
DC Szuperállatok ligája - 2D - 13:20
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja - 2D - 15:30
Nincs baj, drágám - 2D - 20:20
A meghívás - 2D - 20:30
Nevem Zlatan - 2D - 15:40

2022. szeptember 25., vasárnap
Avatar - 2D - 15:00
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja - 2D - 13:10, 15:30
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 13:00
Nevem Zlatan - 2D - 15:40

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies