Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 22-24.)

Publikálva: 2023, szeptember 22 - 10:06
Két újdonság érkezik a hétvégére magyar szinkronnal a moziba: egy akciófilm és egy romantikus dráma.
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 22-24.)

Feláldozh4tók (Expend4bles) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 22. (péntek) 20.00 (2D); 2023. szeptember 23. (szombat) 20.00 (2D).

Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók az utolsó védelmi opció a világ számára; a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall. Ám az új csapattagok, új harcmodorral és új stílussal, megmutatják, mit is jelent az, hogy újult erővel.
Új nemzedék sztárjai csatlakoznak a világ legnagyobb akciócsillagaihoz egy adrenalinnal fűtött kalandban. A válogatott zsoldosok – Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone – ismét összeállnak, s most először velük tart Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran és Andy Garcia.

Szereplők: Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Megan Fox (Gina), Andy Garcia (Marsh, CIA ügynök), Dolph Lundgren (Gunner Jensen), Iko Uwais (Rahmat), 50 Cent (Easy Day), Tony Jaa (Decha), Randy Couture (Toll Road), Levy Tran (Lash), Jacob Scipio (Galan)

Miután annyi minden történt (After Everything) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 22. (péntek) 18.10 (2D); 2023. szeptember 23. (szombat) 18.10 (2D).

Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti.

Szereplők: Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Josephine Langford (Tessa Young), Mimi Keene (Nathalie), Stephen Moyer (Christian Vance), Louise Lombard (Trish).

A Védelmező 3. (The Equalizer 3) - amerikai akciófilm, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 23. (szombat) 17.40 (2D).

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.
Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei.
Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok.
Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.

Szereplők: Denzel Washington (Robert McCall), Dakota Fanning (Emma Collins), Eugenio Mastrandrea (Gio Bonucci), David Denman (Frank Conroy), Gaia Scodellaro (Aminah), Remo Girone (Enzo Arisio), Andrea Scarduzio (Vincent Quaranta), Andrea Dodero (Marco Quaranta).

Az apáca 2. (The Nun II) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 23. (szombat) 20.20 (2D).

Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent.

Szereplők: Katelyn Rose Downey (Sophie), Taissa Farmiga (Irene nővér), Bonnie Aarons (Az apáca), Anna Popplewell (Marcella).

Barbie - emirátusokbeli-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 22. (péntek) 15.10 (2D); 2023. szeptember 23. (szombat) 15.10 (2D).

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

Szereplők: Margot Robbie (Barbie), Ryan Gosling (Ken).

Bazi nagy görög lagzi 3. (My Big Fat Greek Wedding 3) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 22. (péntek) 18.00 (2D).

A Bazi nagy görög lagzi visszatér a mozikba egy vadonatúj kalanddal. Csatlakozz a Portokalos családhoz, mert családegyesítésre Görögországba utaznak egy szívmelengető és fergeteges kirándulás keretében, amely csupa szerelem és fordulat. Opa!

Szereplők: Nia Vardalos (Fotoula „Toula” Portokalos), John Corbett (Ian Miller), Elena Kampouris (Paris Miller), Andrea Martin (Thiea Voula), Lainie Kazan (Maria), Andrea Martin (Voula), Maria Vacratsis (Frieda), Joey Fatone (Angelo), Elias Kacavas (Aristotle).

Elemi (Elemental) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 22. (péntek) 15.50 (2D); 2023. szeptember 23. (szombat) 15.50 (2D); 2023. szeptember 24. (vasárnap) 13.30 (2D).

Az animációs film egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Kivert kutyák (Strays) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 23. (szombat) 13.10 (2D); 2023. szeptember 24. (vasárnap) 13.10 (2D).

Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára.
Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék.
Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)
Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.

Szereplők: Will Ferrell (Reggie), Jamie Foxx (Bug).

Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice) - amerikai-angol krimi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 22. (péntek) 20.10 (2D); 2023. szeptember 24. (vasárnap) 20.40 (2D).

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát.

Szereplők: Kenneth Branagh (Hercule Poirot), Kyle Allen (Maxime Gerard), Camille Cottin (Olga Seminoff), Jamie Dornan (Dr. Leslie Ferrier), Tina Fey (Ariadne Oliver), Jude Hill (Leopold Ferrier).

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 23. (szombat) 13.20 (2D).

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk...

Magyar szinkronos vetítések:

2023. szeptember 22., péntek
Miután annyi minden történt - 2D - 18:10
Barbie - 2D - 15:10
Elemi - 2D - 15:50
Feláldozh4tók - 2D - 20:00
Bazi nagy görög lagzi 3. - 2D - 18:00
Szeánsz Velencében - 2D - 20:10

2023. szeptember 23., szombat
Miután annyi minden történt - 2D - 18:10
Barbie - 2D - 15:10
Elemi - 2D - 15:50
A Védelmező 3.  - 2D - 17:40
Feláldozh4tók - 2D - 20:00
Az apáca 2. - 2D - 20:20
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - 2D - 13:20
Kivert kutyák - 2D - 13:10

2023. szeptember 24., vasárnap
Elemi - 2D - 13:30
Szeánsz Velencében - 2D - 20:40
Kivert kutyák - 2D - 13:10

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies