Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 16-18.)

Publikálva: 2022, szeptember 16 - 11:54
Egy kis oroszlán kalandos utazását izgulhatjuk végig a hét újdonságát látva: King - Egy kis oroszlán nagy kalandja.
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 16-18.)

King - Egy kis oroszlán nagy kalandja (King) -francia családi vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 17. (szombat) 15.50 (2D); 2022. szeptember 18. (vasárnap) 15.50 (2D).

King, az oroszlánkölyök megszökik a kereskedők elől, mielőtt repülőre tették volna. Az állat Inés és Alex otthonában talál menedéket. Őrült hajsza veszi kezdetét a kis oroszlán felkutatásáért, így a testvérek eldöntik, visszajuttatják őt Afrikába, hiszen csak így menthetik meg az üldözői elől.

Szereplők: Gérard Darmon (nagypapa), Lou Lambrecht (Inès), Léo Lorléac'h (Alexandre), Thibault de Montalembert (Paul Sauvage), Clémentine Baert (Louise).

A meghívás (The Invitation) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 16. (péntek) 20.30 (2D); 2022. szeptember 17. (szombat) 20.30 (2D).

Kit ne tenne boldoggá, ha megtudja, eddig ismeretlen rokonságában angol arisztokraták is vannak. A gyönyörű és magányos Evie örömét az teszi teljessé, hogy látszólag az új rokonok is nagyon örülnek neki, sőt, mivel kastélyukban esküvőre készülnek, meghívják a lányt.
De a vendégség elég furcsa. Kissé hátborzongató. Az ódon kastélynak van pár szobája, amelynek sosem nyílik ki az ajtaja. Valami történt itt nemrégen, amiről senki sem beszél. Vagy az a valami nagyon régen történt? Miért tűnnek el egymás után a cselédlányok? És ami a legfurcsább: bár mindenki esküvőről beszél, Evie még nem találkozott a menyasszonnyal. És miért bámulja őt minden vendég éhes tekintettel?

Szereplők: Nathalie Emmanuel (Evie), Thomas Doherty (Walter), Hugh Skinner (Oliver), Stephanie Corneliussen (Viktoria), Alana Boden (Lucy).

DC Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 16. (péntek) 15.30 (2D); 2022. szeptember 18. (vasárnap) 15.30 (2D).

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyors teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Háromezer év vágyakozás (Three Thousand Years of Longing) - ausztrál-amerikai fantasy, romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 17. (szombat) 17.40 (2D); 2022. szeptember 18. (vasárnap) 17.40 (2D).

Dr. Alithea Binnie elégedett magányos, emberektől elszigetelődött életével. Azonban a tudományt és logikát mindennél többre tartó nő élete fenekestül felfordul, mikor egy isztambuli útja során összesodorja a sors egy dzsinnel.
A mágikus lény mindenképp szeretné teljesíteni a nő három kívánságát, de Alithea ebbe nem akar belemenni, hisz számos monda megörökítette már, milyen balul sül el általában, ha valaki varázslat útján szeretne elérni valamit. Hogy a nőt meggyőzze ennek ellenkezőjéről, a dzsinn történeteket mesél neki hosszú és izgalmas élete különböző állomásairól.
Végül Alithea kötélnek áll, ám kívánsága nem csak a dzsinnt, de még őt magát is meglepi.

Szereplők: Tilda Swinton (Alithea), Idris Elba (a dzsinn), Lianne Mackessy (Emmeline Porter).

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 17. (szombat) 13.50 (2D).

Hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza?
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség

Miután boldogok leszünk (After Ever Happy) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 16. (péntek) 16.10 (2D); 2022. szeptember 18. (vasárnap) 16.10 (2D).

Tessa többé már nem az az aranyos és ártatlan teremtés, akit Hardin annak idején megismert. A lány már képes megérteni a fiúban forró indulatok természetét, ezért ő az egyetlen, aki képes őt kordában tartani, de még Tessa is döbbenten szembesül mindazzal a keserűséggel, ami előtör Hardinból, mikor felszínre kerülnek tragikus múltjának elfeledett, sötét részletei. Ami biztos, hogy Hardinnak szüksége van a lányra, de az igazi kérdés az, hogy vajon ez fordítva is így van? Meddig mehet el Tessa anélkül, hogy feláldozná önmagát a szerelemért?

Szereplők: Hero Fiennes-Tiffin (Hardin), Josephine Langford (Tessa), Carter Jenkins (Robert), Louise Lombard (Trish Daniels), Rob Estes (Ken Scott), Kiana Madeira (Nora), Chance Perdomo (Landon), Atanas Srebrev (Richard Young).

Nevem Zlatan (Jag är Zlatan) - svéd-dán-holland életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 16. (péntek) 18.20 (2D); 2022. szeptember 18. (vasárnap) 18.20 (2D).

Zlatan Ibrahimovic balkáni bevándorlók gyermekeként született Svédországban. Nehéz gyerekkora ellenére Svédország egyik legsikeresebb focistájává vált. A sikerek eléréséhez Zlatannak sok kihívással kellett szembenéznie, a focipályán és a magánéletében egyaránt. A világhírű focista karrierjének fontos állomásait érinti az alkotás a svéd indulástól az Ajaxon át az olasz sikerekig.

Szereplők: Gránit Rushiti, Dominic Andersson Bajraktari (Zlatan Ibrahimović), Cedomir Glisovic (Sefik Ibrahimovic), David S. Lindgren (MFF játékos A-csapat), Emmanuele Aita (Mino Raiola), Håkan Bengtsson (Nils-Åke), Arend Brandligt (Hugo Borst), Merima Dizdarevic (Jurka Gravic), Linda Haziri (Sanela).

Tomboló blöki (Paws of Fury: The Legend of Hank) - emirátusokbeli-amerikai-kínai-angol animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. szeptember 18. (vasárnap) 13.20 (2D).

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más… macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket.
Vacak kétségbeesetten próbálkozik a városlakók kedvére tenni, ám akaratlanul is részese lesz a fenséges és narcisztikus Ika Chu terveinek. Csak egy aprócska akadály áll Ika útjába, hogy világuralomra - vagyis Kakamucho-uralomra – törjön: gonosz terve az, hogy rávegye Vacakot, segítsen neki örökre elűzni a városlakókat.
Ekkor lép a színre Jimbo, az egykori szédületes szamuráj-macsek, és Emiko, a vad cicus, aki Vacakhoz hasonlóan szamuráj szeretne lenni. A két cirmos és a kétbalkezes blöki különleges utazásra indulnak, hogy együtt mentsék meg Kakamucho cicalakóit. Vacak a kalandok során új barátokra tesz szert, és közben Jimbo irányításával egy gyorstalpaló szamurájtréningen is részt vesz, hogy aztán végül letaszítsa trónjáról a gonosz Ika Chut.

Magyar szinkronos vetítések:

2022. szeptember 16., péntek
Miután boldogok leszünk - 2D - 16:10
DC Szuperállatok ligája - 2D - 15:30
A meghívás - 2D - 20:30
Nevem Zlatan - 2D - 18:20

2022. szeptember 17., szombat
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja - 2D - 15:50
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 13:50
A meghívás - 2D - 20:30
Háromezer év vágyakozás - 2D - 17:40

2022. szeptember 18., vasárnap
Miután boldogok leszünk - 2D - 16:10
DC Szuperállatok ligája - 2D - 15:30
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja - 2D - 15:50
Tomboló blöki - 2D - 13:20
Háromezer év vágyakozás - 2D - 17:40
Nevem Zlatan - 2D - 18:20

Ezt már olvasta?

Múlt és jövő

Múlt és jövő

A jelenben létezünk, mindig az adott pillanatban éljük...

Címkék: CINEMAX
Cookies