Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 15-17.)

Publikálva: 2023, szeptember 15 - 13:06
Két magyar szinkronos thriller a hét újdonsága a moziban. Filmajánlónk a hétvégére.
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 15-17.)

Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice) - amerikai-angol krimi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 16. (szombat) 18.10 (2D).

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát.

Szereplők: Kenneth Branagh (Hercule Poirot), Kyle Allen (Maxime Gerard), Camille Cottin (Olga Seminoff), Jamie Dornan (Dr. Leslie Ferrier), Tina Fey (Ariadne Oliver), Jude Hill (Leopold Ferrier).

Valami van az ablakban (Dark Windows) - norvég horror, thriller

Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 15. (péntek) 20.50 (2D); 2023. szeptember 16. (szombat) 20.50 (2D).

Egy baráti társaság autóbalesetet szenved. Az egyik tinédzser belehal a sérüléseibe, nagybátyja pedig a barátait okolja a haláláért. A társaság egy vidéki nyaralóba utazik, hogy csendesen gyászoljanak és csak maguk legyenek. A külvilágtól elzárt nyaraló kezdetben a békét és nyulgalmat kínálja, ám aztán megmagyarázhatatlan események veszik kezdetüket, majd a fiatalok olyan hangfelvételeket kezdenek el hallani, amelyek a baleset során készültek és egy sötét titokról árulkodnak. Amikor pedig feltűnik egy álarcos ámokfutó és terrorizálni kezdi a tinédzsereket, már a saját életük a tét.

Szereplők: Rory Alexander (Peter), Vanessa Borgli (Heather), Anna Bullard (Tilly), Rachel Fowler (Louise), Annie Hamilton (Monica), Morten Holst (Bob), Grace Binford Sheene (Ali), Jóel Sæmundsson (Scott).

Az apáca 2. (The Nun II) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 15. (péntek) 13.20 (2D); 2023. szeptember 16. (szombat) 20.30 (2D); 2023. szeptember 17. (vasárnap) 13.20 (2D).

Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent.

Szereplők: Katelyn Rose Downey (Sophie), Taissa Farmiga (Irene nővér), Bonnie Aarons (Az apáca), Anna Popplewell (Marcella).

A Védelmező 3. (The Equalizer 3) - amerikai akciófilm, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 15. (péntek) 20.20 (2D); 2023. szeptember 17. (vasérnap) 20.20 (2D).

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.
Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei.
Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok.
Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.

Szereplők: Denzel Washington (Robert McCall), Dakota Fanning (Emma Collins), Eugenio Mastrandrea (Gio Bonucci), David Denman (Frank Conroy), Gaia Scodellaro (Aminah), Remo Girone (Enzo Arisio), Andrea Scarduzio (Vincent Quaranta), Andrea Dodero (Marco Quaranta).

Barbie - emirátusokbeli-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 15. (péntek) 15.20 (2D); 2023. szeptember 17. (vasárnap) 15.20 (2D).

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

Szereplők: Margot Robbie (Barbie), Ryan Gosling (Ken).

Bazi nagy görög lagzi 3. (My Big Fat Greek Wedding 3) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 15. (péntek) 18.00 (2D); 2023. szeptember 16. (szombat) 13.10, 18.00 (2D); 2023. szeptember 10. (vasárnap) 10.20, 18.00 (2D).

A Bazi nagy görög lagzi visszatér a mozikba egy vadonatúj kalanddal. Csatlakozz a Portokalos családhoz, mert családegyesítésre Görögországba utaznak egy szívmelengető és fergeteges kirándulás keretében, amely csupa szerelem és fordulat. Opa!

Szereplők: Nia Vardalos (Fotoula „Toula” Portokalos), John Corbett (Ian Miller), Elena Kampouris (Paris Miller), Andrea Martin (Thiea Voula), Lainie Kazan (Maria), Andrea Martin (Voula), Maria Vacratsis (Frieda), Joey Fatone (Angelo), Elias Kacavas (Aristotle).

Elemi (Elemental) - amerikai animációs kalandfilm

Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 15. (péntek) 15.40 (2D); 2023. szeptember 17. (vasárnap) 15.40 (2D).

Az animációs film egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Gran Turismo - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 17. (vasárnap) 12.30 (2D).

Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira.
Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen.
Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle.

Szereplők: David Harbour (Jack Salter), Orlando Bloom (Danny Moore), Archie Madekwe (Jann Mardenborough), Takehiro Hira (Kazunori Yamauchi), Darren Barnet (Matty Davis), Geri Horner (Lesley Mardenborough), Djimon Hounsou (Steve Mardenborough), Josha Stradowski (Nicholas Capa).

Kivert kutyák (Strays) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 16. (szombat) 15.10 (2D); 2023. szeptember 17. (vasárnap) 15.10 (2D).

Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára.
Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék.
Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)
Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.

Szereplők: Will Ferrell (Reggie), Jamie Foxx (Bug).

Oppenheimer - amerikai-angol életrajzi dráma, történelmi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 16. (szombat) 17.20 (2D); 2023. szeptember 17. (vasárnap) 17.20 (2D).

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

Szereplők: Cillian Murphy (J. Robert Oppenheimer), Matt Damon (Leslie Groves), Emily Blunt (Katherine Oppenheimer), Robert Downey Jr. (Lewis Strauss), Florence Pugh (Jean Tatlock), Benny Safdie (Edward Teller), Matthew Modine (Vannevar Bush), Josh Hartnett (Ernest Lawrence), Gustaf Skarsgård (Hans Bethe).

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 15. (péntek) 13.00 (2D); 2023. szeptember 16. (szombat) 13.00 (2D).

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk...

Magyar szinkronos vetítések:

2023. szeptember 15., péntek
Barbie - 2D - 15:20
Elemi - 2D - 15:40
A Védelmező 3. - 2D - 20:20
Az apáca 2. - 2D - 13:20
Bazi nagy görög lagzi 3. - 2D - 18:00
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - 2D - 13:00
Valami van az ablakban - 2D - 20:50

2023. szeptember 16., szombat
Az apáca 2. - 2D - 20:30
Bazi nagy görög lagzi 3. - 2D - 13:10, 18:00
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - 2D - 13:00
Oppenheimer - 2D - 17:20
Szeánsz Velencében - 2D - 18:10
Kivert kutyák - 2D - 15:10
Valami van az ablakban - 2D - 20:50

2023. szeptember 17., vasárnap
Barbie - 2D - 15:20
Elemi - 2D - 15:40
A Védelmező 3. - 2D - 20:20
Gran Turismo - 2D - 12:30
Az apáca 2. - 2D - 13:20
Bazi nagy görög lagzi 3. - 2D - 10:20, 18:00
Oppenheimer - 2D - 17:20
Kivert kutyák - 2D - 15:10

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies