Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 1-3.)

Publikálva: 2023, szeptember 1 - 07:57
Megszólal a Varázsfuvola a moziban, de visszatér a Védelmező is a mozivászonra - tekintsék meg hétvégi magyar szinkronos mozis filmajánlónkat
Hétvége a CINEMAX-ban (szeptember 1-3.)

A varázsfuvola (The Magic Flute) - német fantasy, musical
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 1. (péntek) 15.20 (2D); 2023. szeptember 3. (vasárnap) 13.20 (2D).

A 17 éves Tim Walker Londonból az Alpok ölelésébe költözik, hogy megkezdje tanulmányait egy legendás zeneakadémián. A tanév során bizonyítja rátermettségét és tehetségét, barátokat gyűjt maga köré, de természetesen még néhány ellenséget is sikerül szereznie magának. Azonban minden megváltozik, mikor a fiú rájön, hogy az iskola egy különleges titkot rejt: az intézmény falai egy misztikus átjárónak adnak otthont, melyen keresztül Mozart "A varázsfuvola" című művének kalandokkal teli világába vezet az út.

Szereplők: Jack Wolfe (Tim Walker / Prince Tamino), F. Murray Abraham (Dr. Longbow), Iwan Rheon (Papageno), Stefi Celma (Papagena), Amir Wilson (Anton Milanesi), Asha Banks (Princess Pamina).

A Védelmező 3. (The Equalizer 3) - amerikai akciófilm, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 1. (péntek) 20.40 (2D); 2023. szeptember 2. (szombat) 20.40 (2D); 2023. szeptember 3. (vasárnap) 18.10 (2D).

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.
Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei.
Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok.
Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.

Szereplők: Denzel Washington (Robert McCall), Dakota Fanning (Emma Collins), Eugenio Mastrandrea (Gio Bonucci), David Denman (Frank Conroy), Gaia Scodellaro (Aminah), Remo Girone (Enzo Arisio), Andrea Scarduzio (Vincent Quaranta), Andrea Dodero (Marco Quaranta).

Múmiák (Mummies) - spanyol animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 2. (szombat) 16.00 (2D).

A múmiák nem nyughatnak. Jól megérdemelt, évezredes pihenőjüket töltik, de városukban nincs síri csend: számukra csak az a lényeg, hogy az élőkkel ne találkozzanak, egyébként nagy, pezsgő, élettel (és szerelemmel) teli városban töltik az örökkévalóságot. Éppen a fáraó lányának keresnek férjet, és a főnix ki is választja számára az egykori kocsihajtó bajnokot, Tutot.
De egy angol régész megtalálja a holtak városába vezető átjárót, lejut hozzájuk, és magával viszi a hercegnő varázslatos gyűrűjét. Néhány váratlan fordulat és súlyos félreértés következtében a kocsihajtó srác, a kisöccse meg a hercegnő kénytelen a nyomába eredni az élők világába, hogy visszaszerezzék a gyűrűt. Még szerencse, hogy egy jókedvű házikrokodilt is visznek magukkal.
Amerre a három múmia jár, szörnyű felfordulást csinál: a mai világ valahogy nincs felkészülve a csínytevő múmiák felbukkanására.

Barbie - emirátusokbeli-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 2. (szombat) 15.10 (2D).

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

Szereplők: Margot Robbie (Barbie), Ryan Gosling (Ken).

Elemi (Elemental) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 1. (péntek) 15.50 (2D); 2023. szeptember 3. (vasárnap) 15.50 (2D).

Az animációs film egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-,  föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Gran Turismo - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 1. (péntek) 17.40 (2D); 2023. szeptember 2. (szombat) 17.40 (2D).

Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira.
Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen.
Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle.

Szereplők: David Harbour (Jack Salter), Orlando Bloom (Danny Moore), Archie Madekwe (Jann Mardenborough), Takehiro Hira (Kazunori Yamauchi), Darren Barnet (Matty Davis), Geri Horner (Lesley Mardenborough), Djimon Hounsou (Steve Mardenborough), Josha Stradowski (Nicholas Capa).

Kék Bogár (Blue Beetle) - amerikai-mexikói sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 1. (péntek) 13.10 (2D); 2023. szeptember 3. (vasárnap) 13.10 (2D).

Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan. Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt. A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé. Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni. A DC régi hőse még új a mozivásznon, de hamar kiderül, hogy ott a helye: a vizuálisan különleges, őrületes kaland egyszerre izgalmas és nagyon vicces!

Szereplők: Xolo Maridueña (Jaime Reyes / Kék Bogár), Susan Sarandon (Victoria Kord), Raoul Trujillo (Conrad Carapax), Elpidia Carrillo (Rocio Reyes).

Kivert kutyák (Strays) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 1. (péntek) 13.20 (2D).

Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára.
Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék.
Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)
Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.

Szereplők: Will Ferrell (Reggie), Jamie Foxx (Bug).

Meg 2. - Az árok (Meg 2: The Trench) - amerikai-kínai sci-fi, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 3. (vasárnap) 20.30 (2D).

Aki elég bátor hozzá, hogy egy törékeny járműben az óceán legmélyebb részébe, sosem látott tájakra és ismeretlen lények közé ereszkedjen, az valószínűleg az emberektől sem ijed meg.
Pedig ennek a kutatóhajónak a két legkeményebb búvára már nemcsak a víz mélyén, örök sötétben élő, rejtőzködő őscápákkal kénytelen szembenézni. Ugyanis mások is vannak odalenn: egy önző bányavállalat magának akarja az óceánfenék különleges kincseit, és legalább olyan kegyetlen, mint a mélység ragadozói. A kutatóhajó két tűz közé szorul a víz alatt: még nem biztos, hogy az óriáscápák vagy az emberi mohóság a gonoszabb ellenfelük. De az biztos, hogy ha életben akarnak maradni, akkor gyorsabbnak, ravaszabbnak, bátrabbnak kell lenniük mindenkinél, aki ellenük fordul – miközben több ezer méter mélyen vannak a víz alatt.

Szereplők: Jason Statham (Jonas Taylor), Wu Jing (Jiuming Zhang), Shuya Sophia Cai (Meiying), Skyler Samuels (Jess)

Oppenheimer - amerikai-angol életrajzi dráma, történelmi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 1. (péntek) 20.00 (2D); 2023. szeptember 2. (szombat) 20.00 (2D).

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

Szereplők: Cillian Murphy (J. Robert Oppenheimer), Matt Damon (Leslie Groves), Emily Blunt (Katherine Oppenheimer), Robert Downey Jr. (Lewis Strauss), Florence Pugh (Jean Tatlock), Benny Safdie (Edward Teller), Matthew Modine (Vannevar Bush), Josh Hartnett (Ernest Lawrence), Gustaf Skarsgård (Hans Bethe).

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. szeptember 2. (szombat) 13.00 (2D).

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk...

Magyar szinkronos vetítések:

2023. szeptember 1., péntek
Kék Bogár - 2D - 13:10
A varázsfuvola - 2D - 15:20
Elemi - 2D - 15:50
A Védelmező 3. - 2D - 20:40
Gran Turismo - 2D - 17:40
Oppenheimer - 2D - 20:00
Kivert kutyák - 2D - 13:20

2023. szeptember 2., szombat
Barbie - 2D - 15:10
A Védelmező 3. - 2D - 20:40
Gran Turismo - 2D - 17:40
Múmiák - 2D - 16:00ű
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - 2D - 13:00
Oppenheimer - 2D - 20:00

2023. szeptember 3., vasárnap
Kék Bogár - 2D - 13:10
A varázsfuvola - 2D - 13:20
Elemi - 2D - 15:50
A Védelmező 3. - 2D - 18:10
Meg 2. - Az árok - 2D - 20:30

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies