Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (október 20-22.)

Publikálva: 2023, október 20 - 10:06
Martin Scorsese western-drámája, a Megfojtott virágok a hét magyar szinkronos újdonsága a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (október 20-22.)

Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) - amerikai western, dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 20. (péntek) 19.40 (2D); 2023. október 21. (szombat) 19.40 (2D).

A huszadik század fordulóján az olaj mesés vagyont hozott az oszázs törzs tagjainak, szinte egyik pillanatról a másikra valóságos krőzusok lettek. Az őslakosok pénze azonnal felkeltette a fehér nyerészkedők figyelmét, akik kezdetben megtévesztéssel, zsarolással és lopással próbálták őket megrövidíteni, majd gyilkossághoz folyamodtak. A Megfojtott virágok megtörtént eseményeken alapuló nagyszabású vadnyugati bűneposz, amelyet egy különös szerelem fénytörésében ismerhetünk meg: Ernest Buckhart és Mollie Kyle kapcsolatában az igaz szenvedély a legsötétebb árulással fonódott össze...

Szereplők: Leonardo DiCaprio (Ernest Burkhart), Lily Gladstone (Mollie Burkhart), Jesse Plemons (Tom White), Robert De Niro (William Hale), Tantoo Cardinal (Lizzie Q), Brendan Fraser (W.S. Hamilton)

Az Alkotó (The Creator) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 21. (szombat) 13.10 (2D).

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére… ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia.

Szereplők: John David Washington (Joshua), Gemma Chan (Maya), Ken Watanabe (Harun), Sturgill Simpson (Drew), Madaleine Yuna Voyles (Alphie).

Az ördögűző: A hívő (The Exorcist: Believer) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 20. (péntek) 20.30 (2D); 2023. október 21. (szombat) 20.30 (2D); 2023. október 22. (vasárnap) 20.30 (2D).

Idén ősszel lesz pontosan 50 éve, hogy a filmtörténet egyik legrémisztőbb horrorfilmje megérkezett a mozivásznakra, világszerte sokkolva a közönséget. Idén új fejezet indul...
Mióta 12 évvel ezelőtt egy haiti földrengésben meghalt a terhes felesége, Victor Fielding egyedül neveli a lányát, Angelát.
Ám amikor Angela és barátnője, Katherine eltűnnek az erdőben és csak három nap múlva kerülnek elő, úgy, hogy semmi emlékük sincs arról, mi történt velük, ez olyan események láncolatát indítja be, amelyek arra kényszerítik Victort, hogy szembesüljön a gonosszal, és rémületében és kétségbeesésében megkeresi az egyetlen élő embert, aki tanúja volt ilyesminek korábban: Chris MacNeilt.
Ő az a színésznő, akinek életét örökre megváltoztatta az, ami a lányával, Regannel történt öt évtizeddel korábban. És most ő próbál meg segíteni a szülőknek, amikor fél évszázad múltán a gonosz újra felüti fejét...

Szereplők: Leslie Odom Jr. (Victor Fielding), Ann Dowd (Ann), Jennifer Nettles (Miranda), Norbert Leo Butz (Tony), Lidya Jewett (Angela Fileding), Olivia O’Neill (Katherine), Ellen Burstyn (Chris MacNeil).

Dzsungel-mentőakció 2: A világ körül (Les As de la jungle 2 – Opération tour du monde) - francia animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 21. (szombat) 14.00, 16.00 (2D); 2023. október 22. (vasárnap) 16.00 (2D).

Kit hívsz segítségül, ha egy titokzatos szupergonosz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban? Hát, a Dzsungelbandát! Régi ismerőseinek visszatérnek, hogy újabb mentőakcióban vegyenek részt. Az esős évszak beállta előtt versenyfutás kezdődik az idővel: a küldetés az Északi-sarktól a Távol-Keletig, hegyeken, sivatagokon és óceánokon keresztül zajlik, hőseinknek be kell járniuk az egész világot, hogy ellenszert és megoldást keressenek.

Fűrész X. (Saw X) - amerikai horror, thriller,
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 20. (péntek) 18.00 (2D); 2023. október 22. (vasárnap) 18.00 (2D).

John Kramer visszatért. A FŰRÉSZ franchise eddigi legfelkavaróbb részében Kirakós legszemélyesebb, eddig még nem ismert játéka zajlik le. Az első és a második rész történései között játszódó filmben a rákos John végső elkeseredésében Mexikóba utazik, hogy alávesse magát egy kockázatos és kísérleti jellegű orvosi beavatkozásnak, amitől csodával felérő gyógyulást remél. Rövidesen kiderül azonban, hogy a teljes műtét pusztán átverés, amivel a legsebezhetőbb embereket fosztják ki. Johnnak ez az élmény új célt ad, így a hírhedt sorozatgyilkos visszatér munkájához, hogy megfizessen a szélhámosoknak a rá jellemző, szó szerint zsigerig hatoló módon, fondorlatos, eszement és találékony csapdák sokaságával.

Szereplők: Tobin Bell (John Kramer), Shawnee Smith (Amanda Young), Synnøve Macody Lund (Cecilia Pederson), Steven Brand (Parker Sears), Renata Vaca (Gabriela), Joshua Okamoto (Diego), Michael Beach (Henry Kessler).

Mancs őrjárat: A szuperfilm (Paw Patrol: The Mighty Movie) - kanadai-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 20. (péntek) 15.40 (2D); 2023. október 21. (szombat) 15.40 (2D); 2023. október 22. (vasárnap) 13.40 (2D).

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

Miután annyi minden történt (After Everything) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. október 21. (szombat) 17.40 (2D); 2023. október 22. (vasárnap) 17.40 (2D).

Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti.

Szereplők: Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Josephine Langford (Tessa Young), Mimi Keene (Nathalie), Stephen Moyer (Christian Vance), Louise Lombard (Trish).

Magyar szinkronos vetítések:

2023. október 20., péntek
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 15:40
Fűrész X. - 2D - 18:00
Megfojtott virágok - 2D - 19:40
Az ördögűző: A hívő - 2D - 20:30

2023. október 21., szombat
Miután annyi minden történt - 2D - 17:40
Dzsungel-mentőakció 2: A világ körül - 2D - 14:00, 16:00
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 15:40
Az Alkotó - 2D - 13:10
Megfojtott virágok - 2D - 19:40
Az ördögűző: A hívő - 2D - 20:30

2023. október 22., vasárnap
Miután annyi minden történt - 2D - 17:40
Dzsungel-mentőakció 2: A világ körül - 2D - 16:00
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 13:40
Fűrész X. - 2D - 18:00
Az ördögűző: A hívő - 2D - 20:30

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies