Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (október 14-16.)

Publikálva: 2022, október 14 - 14:12
Egy amerikai horrorfilm, A Halloween véget ér a hét magyar szinkronos újdonsága a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (október 14-16.)

A Halloween véget ér (Halloween Ends) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 14. (péntek) 20.10 (2D); 2022. október 15. (szombat) 20.10 (2D)

Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.

Szereplők: Jamie Lee Curtis (Laurie Strode), Will Patton (Hawkins), Kyle Richards (Lindsey Wallace), Andi Matichak (Allyson).

Ahol a folyami rákok énekelnek (Where the Crawdads Sing) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 14. (péntek) 17.30 (2D); 2022. október 16. (vasárnap) 17.30 (2D)

Egy kislány él egyedül a mocsárban. A családja elhagyta, ő kitanulja, hogyan maradhat életben, és nagy nehezen egyedül is boldogul. És boldog. Kivéve akkor, amikor be kell mennie a közeli kisvárosba: mert ott gúnyolják, kinevetik és félnek tőle. És ő is szívesebben választja a magányt.
De felnő, gyönyörű, titokzatos, rejtőzködő lány lesz belőle, és eljön számára a szerelem ideje – amikor azonban az egyik srác, aki udvarolt neki, meghal, mindenki egyértelműnek tartja, hogy ő lehet a gyilkos.
Mi tehet a magányos lápi lány? Azt amit mindig csinált a mocsárban: beleolvad a természetbe, menekül, bujkál és berendezkedik a túlélésre.

Szereplők: Daisy Edgar-Jones (Kya), Taylor John Smith (Tate Walker), Harris Dickinson (Chase Andrews), David Strathairn (Tom Milton), Garret Dillahunt (Pa).

A hónap dolgozója (Irréductible) - francia vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 15. (szombat) 20.40 (2D).

Vincent egész életében közalkalmazott szeretett volna lenni, hogy a kényelmes élettel járó előnyöket maximálisan kihasználhassa. Ráadásul a munkajog értelmében kirúghatatlan, így igazi nyugdíjas állás az övé. Egy nap azonban az élete fenekestül fordul fel: amikor a kormány megszavaz egy hatalmas megtakarítási tervet, Vincent feje felett megjelenik a munkanélküliség réme. Mivel azonban önszántából nem hajlandó felmondani, kirúgni pedig nem lehet, főnöke a lehető leglehetetlenebb helyekre helyezi át, hogy megtörje a férfi ellenállását. Az Északi-sark, a börtön, a bűnözőktől hemzsegő külváros csak néhány, ahol Vincentnek az állása mellett az életéért is küzdenie kell. Ám a megpróbáltatásai során nemcsak a szépséges Evával és a szerelemmel ismerkedik meg, de egy szakszervezeti vezetőtől is tanácsokat kap, hogy miképp tartson ki a végsőkig.

Szereplők: Christian Clavier (Michel Gougnat), Gérard Darmon (Roselyn Bacheron), Pascale Arbillot (Isabelle Bailliencourt), Nicole Calfan (Martine Peltier).

Beugró a Paradicsomba (Ticket to paradise) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 14. (péntek) 18.00 (2D); 2022. október 15. (szombat) 18.00 (2D); 2022. október 16. (vasárnap) 18.00 (2D)

Georgia és David az elvált pár azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.

Szereplők: Julia Roberts (Georgia), George Clooney (David), Kaitlyn Dever (Lily), Billie Lourd (Wren Butler), Lucas Bravo (Paul).

DC Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 15. (szombat) 15.10 (2D).

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyors teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

King - Egy kis oroszlán nagy kalandja (King) -francia családi vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 16. (vasárnap) 15.40 (2D).

King, az oroszlánkölyök megszökik a kereskedők elől, mielőtt repülőre tették volna. Az állat Inés és Alex otthonában talál menedéket. Őrült hajsza veszi kezdetét a kis oroszlán felkutatásáért, így a testvérek eldöntik, visszajuttatják őt Afrikába, hiszen csak így menthetik meg az üldözői elől.

Szereplők: Gérard Darmon (nagypapa), Lou Lambrecht (Inès), Léo Lorléac'h (Alexandre), Thibault de Montalembert (Paul Sauvage), Clémentine Baert (Louise).

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 15. (szombat) 13.40 (2D).

Hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza?
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség

Mosolyogj (Smile) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 15. (szombat) 20.20 (2D); 2022. október 16. (vasárnap) 20.20 (2D).

Miután tanúja lesz az egyik páciensével kapcsolatos bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) olyan rémisztő jelenségeket tapasztal, melyeket nem tud megmagyarázni. Ahogy az életén kezd elhatalmasodni a rettegés, a túléléshez Rose-nak szembe kell néznie felkavaró múltjával, hogy ki tudjon szabadulni ebből a borzalmas, új valóságból.

Szereplők: Sosie Bacon (Rose Cotter), Kyle Gallner (Joel), Caitlin Stasey (Laura Weaver), Jessie T. Usher (Trevor), Robin Weigert (Dr. Madeline Northcott), Kal Penn (Dr. Morgan Desai), Judy Reyes (Victoria Munoz), Rob Morgan (Robert Talley).

Nincs baj, drágám (Don´t worry darling) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. október 16. (vasárnap) 13.00 (2D).

Minden tökéletes. Alice és Jack szeretik egymást, boldogok, és a férfi munkahelye által fenntartott kisvárosban, Victoryban, egy szép házban élnek. Körülöttük mindenki szép, boldog, és ugyanannál a titokzatos cégnél dolgozik.
De mit csinálnak, amikor nincsenek otthon? Mivel foglalkozik ez a bőkezű vállalat? Alice először unalmában kezd kérdezősködni, azután egyre több furcsa részletre akad, és a cég képviselőinek nagyon nem tetszik a kíváncsisága. Számukra, úgy látszik csak az a lényeg, hogy senki ne tudja meg, min dolgoznak – és bármire hajlandóak, hogy megőrizzék a titkaikat.

Szereplők: Olivia Wilde (Bunny), Florence Pugh (Alice Chambers), Chris Pine (Frank), Gemma Chan (Shelley), Douglas Smith (Bill), Nick Kroll (Dean), Harry Styles (Jack), Timothy Simons (Dr Collins).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. október 14., péntek
A Halloween véget ér - 2D - 20:10
Ahol a folyami rákok énekelnek - 2D - 17:30
Beugró a Paradicsomba - 2D - 18:00

2022. október 15., szombat
DC Szuperállatok ligája - 2D - 15:10
A Halloween véget ér - 2D - 20:10
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 13:40
Mosolyogj - 2D - 20:20
Beugró a Paradicsomba - 2D - 18:00
A hónap dolgozója - 2D - 20:40

2022. október 16., vasárnap
Ahol a folyami rákok énekelnek - 2D - 17:30
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja - 2D - 15:40
Nincs baj, drágám - 2D - 13:00
Mosolyogj - 2D - 20:20
Beugró a Paradicsomba - 2D - 18:00

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies