Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (november 4-6.)

Publikálva: 2022, november 4 - 07:38
Párizsba kalauzol a hét magyar szinkronos újdonsága.
Hétvége a CINEMAX-ban (november 4-6.)

Mrs. Harris Párizsba megy (Mrs. Harris goes to Paris) - angol filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 5. (szombat) 18.10 (2D).

Egy özvegy londoni takarítónő az 50-es években beleszeret egy alkalmi Dior ruhába, és úgy dönt, hogy neki is kell szereznie egy ilyet. Gürcöl, éhezik és szerencsejátékra adja a fejét, hogy előteremtse a szükséges pénzt az álmára, majd miután ez sikerül, nekivág egy életre szóló párizsi kalandnak, amely nemcsak az öltözködését változtatja meg, de átírja a Dior divatház jövőjét is…

Szereplők: Lesley Manville (Ada Harris), Lucas Bravo (André Fauvel), Alba Baptista (Natasha), Jason Isaacs (Archie), Isabelle Huppert (Louise Colbert), Lambert Wilson (Marquis de Chassagne), Roxane Duran (Marguerite), Christian McKay (Giles Newcombe), Ellen Thomas (Vi Butterfield).

A Halloween véget ér (Halloween Ends) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 5. (szombat) 20.40 (2D).

Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.

Szereplők: Jamie Lee Curtis (Laurie Strode), Will Patton (Hawkins), Kyle Richards (Lindsey Wallace), Andi Matichak (Allyson).

Beugró a Paradicsomba (Ticket to paradise) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 4. (péntek) 17.50 (2D); 2022. november 5. (szombat) 15.30 (2D); 2022. november 6. (vasárnap) 17.50 (2D).

Georgia és David az elvált pár azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.

Szereplők: Julia Roberts (Georgia), George Clooney (David), Kaitlyn Dever (Lily), Billie Lourd (Wren Butler), Lucas Bravo (Paul).

Black Adam - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 4. (péntek) 20.10 (2D); 2022. november 5. (szombat) 20.10 (2D); 2022. november 6. (vasárnap) 15.40 (2D).

5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, és rögtön örök fogságba vetették, egy különleges lény kiszabadul a sírja börtönéből.
Black Adam visszatér a világba. És nagyon dühös...
De ez a világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint élünk, más gépeket használunk, másban hiszünk...
Ő azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni – és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az igazság az, amit ő annak hisz. Nagyon sajátos véleménye van róla, hogy mi igazságos és mi nem az: de szinte legyőzhetetlen erővel áll ki mellette...

Szereplők: Dwayne Johnson (Black Adam), Sarah Shahi (Adrianna Tomaz / Isis), Pierce Brosnan (Dr. Fate / Kent Nelson), Aldis Hodge (Carter Hall / Hawkman), Noah Centineo (Al Rothstein / Atom Smasher), Viola Davis (Amanda Waller).

DC Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 5. (szombat) 13.20 (2D).

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyors teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Démoni fény (Prey for the Devil) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 4. (péntek) 20.20 (2D); 2022. november 6. (vasárnap) 20.20 (2D).

Eddig sosem látott méreteket öltött a démoni megszállottak száma, ezért a katolikus egyház úgy dönt, újra megnyitja ördögűző iskoláit. Ezen a spirituális csatatéren egy elszánt szerzetesnő, Ann nővér tűnik fel, akinek már kislánykora óta megmagyarázhatatlan démoni eseményekkel kellett szembenéznie. Bár az apácáknak tilos ördögűzést végezniük, egy professzor felismeri Ann nővér különleges képességeit, így beleegyezik, hogy kiképezze őt a természetfeletti rítusra. Ann egy fiatal lány lelkéért vívott harcban találja magát, és hamarosan rájön, hogy az ördög végig őt üldözte, és most már nem ereszti...

Szereplők: Virginia Madsen (Dr. Peters), Colin Salmon (Quinn atya), Ben Cross (Matthews bíboros), Jacqueline Byers (Ann nővér), Christian Navarro (Dante atya), Nicholas Ralph (Raymond atya), Lisa Palfrey (Euphemia nővér), Velizar Binev (Bernhard atya).

Krokodili (Lyle, Lyle, Crocodile) - amerikai animációs kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 5. (szombat) 16.00 (2D); 2022. november 6. (vasárnap) 13.40 (2D).

A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra… akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs kitömve, csak a gazdája magára hagyta.
Josh persze eltitkolja a család elől, hogy van egy potyalakójuk. Aztán persze lebukik, és meg kell harcolnia új barátjáért. De amikor már éppen a felnőttek is belenyugodnának, hogy ezentúl eggyel többen vannak, feltűnik a kroki régi gazdája, a nagyhangú, mesebeli Valenti úr, egy szomszéd pedig bosszúhadjáratot indít, mert szerinte nem való állat oda, ahol ember él.
Kezdődik a krokodili!

Szereplők: Winslow Fegley (Josh), Javier Bardem (Valenti úr), Constance Wu (Mrs. Primm), Scoot McNairy (Mr. Primm).

Mosolyogj (Smile) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 4. (péntek) 20.30 (2D); 2022. november 6. (vasárnap) 20.30 (2D)

Miután tanúja lesz az egyik páciensével kapcsolatos bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) olyan rémisztő jelenségeket tapasztal, melyeket nem tud megmagyarázni. Ahogy az életén kezd elhatalmasodni a rettegés, a túléléshez Rose-nak szembe kell néznie felkavaró múltjával, hogy ki tudjon szabadulni ebből a borzalmas, új valóságból.

Szereplők: Sosie Bacon (Rose Cotter), Kyle Gallner (Joel), Caitlin Stasey (Laura Weaver), Jessie T. Usher (Trevor), Robin Weigert (Dr. Madeline Northcott), Kal Penn (Dr. Morgan Desai), Judy Reyes (Victoria Munoz), Rob Morgan (Robert Talley).

Pil - A neveletlen királylány (Pil) - francia animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 4. (péntek) 16.20 (2D); 2022. november 6. (vasárnap) 13.30 (2D).

Pil egy vagány fiatal lány, aki egy középkori csendes kisvárosban tengeti mindennapjait. Egy nap, miközben besurran a kastélyba, szemtanúja lesz, amint egy gonosz bűbájjal megbabonázzák Rolandot, a trónörököst. Pil rájön, hogy most neki kell megmenteni a herceg életét és a királyságot. Ez a merész kaland a feje tetejére állítja az egész uradalmat...

Született hazudozó (Menteur) - francia vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. november 4. (péntek) 18.10 (2D); 2022. november 6. (vasárnap) 18.10 (2D).

Jérome megrögzött hazudozó. Nem kímél senkit a füllentéseivel, nem érdekli, milyen zűröket hagy maga után. Egy napon azonban gyökeres fordulatot vesz az élete. Minden hazugsága valósággá válik és ezzel kezdetét veszi egy igazán őrületes nap...

Szereplők: Tarek Boudali (Jérôme Berada), Pauline Clément (Chloé), Philippe Vieux (Paul), Karim Belkhadra (Salim Berada).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. november 4., péntek
Black Adam - 2D - 20:10
Démoni fény - 2D - 20:20
Született hazudozó - 2D - 18:10
Pil - A neveletlen királylány - 2D - 16:20
Mosolyogj - 2D - 20:30
Beugró a Paradicsomba - 2D - 17:50

2022. november 5., szombat
Black Adam - 2D - 20:10
DC Szuperállatok ligája - 2D - 13:20
A Halloween véget ér - 2D - 20:40
Krokodili - 2D - 16:00
Mrs. Harris Párizsba megy - 2D - 18:10
Beugró a Paradicsomba - 2D - 15:30

2022. november 6., vasárnap
Black Adam - 2D - 15:40
Démoni fény - 2D - 20:20
Született hazudozó - 2D - 18:10
Krokodili - 2D - 13:40
Pil - A neveletlen királylány - 2D - 13:30
Mosolyogj - 2D - 20:30
Beugró a Paradicsomba - 2D - 17:50

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies