Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (november 3-5.)

Publikálva: 2023, november 3 - 11:14
A horror jegyében érkezik a hét magyar szinkronos újdonsága. A kérdés: Túl lehet élni öt éjjelt Freddy pizzázójában?
Hétvége a CINEMAX-ban (november 3-5.)

Öt éjjel Freddy pizzázójában (Five Nights at Freddy's) -
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 3. (péntek) 20.20 (2D); 2023. november 4. (szombat) 20.20 (2D); 2023. november 5. (vasárnap) 17.30 (2D).

A félelmetes horrorjáték-jelenségből vérfagyasztó moziesemény lesz...
A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’snél nem lesz olyan könnyű túlélni.

Szereplők: Josh Hutcherson (Mike Schmidt), Elizabeth Lail (Vanessa), Piper Rubio (Abby), Mary Stuart Masterson (Jane), Matthew Lillard (William Afton).

Ahol a sötétség lakozik (It Lives Inside) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 3. (péntek) 18.30 (2D); 2023. november 5. (vasárnap) 18.30 (2D).

Samidha kétségbeesetten igyekszik beilleszkedni az iskolában, miközben egyre inkább eltávolodik a gyökereitől és mindentől, ami a hindi kultúrával kapcsolatos. Amikor gyermekkori barátnője segítséget kér tőle, majd ezt követően nyom nélkül eltűnik, a fiatal lánynak szembe kell néznie egy ősi gonosszal...

Szereplők: Megan Suri (Samidha), Mohana Krishnan (Tamira), Neeru Bajwa (Poorna), Betty Gabriel (Joyce), Vik Sahay (Inesh).

Az ördögűző: A hívő (The Exorcist: Believer) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 3. (péntek) 18.00 (2D); 2023. november 5. (vasárnap) 18.00 (2D).

Idén ősszel lesz pontosan 50 éve, hogy a filmtörténet egyik legrémisztőbb horrorfilmje megérkezett a mozivásznakra, világszerte sokkolva a közönséget. Idén új fejezet indul...
Mióta 12 évvel ezelőtt egy haiti földrengésben meghalt a terhes felesége, Victor Fielding egyedül neveli a lányát, Angelát.
Ám amikor Angela és barátnője, Katherine eltűnnek az erdőben és csak három nap múlva kerülnek elő, úgy, hogy semmi emlékük sincs arról, mi történt velük, ez olyan események láncolatát indítja be, amelyek arra kényszerítik Victort, hogy szembesüljön a gonosszal, és rémületében és kétségbeesésében megkeresi az egyetlen élő embert, aki tanúja volt ilyesminek korábban: Chris MacNeilt.
Ő az a színésznő, akinek életét örökre megváltoztatta az, ami a lányával, Regannel történt öt évtizeddel korábban. És most ő próbál meg segíteni a szülőknek, amikor fél évszázad múltán a gonosz újra felüti fejét...

Szereplők: Leslie Odom Jr. (Victor Fielding), Ann Dowd (Ann), Jennifer Nettles (Miranda), Norbert Leo Butz (Tony), Lidya Jewett (Angela Fileding), Olivia O’Neill (Katherine), Ellen Burstyn (Chris MacNeil).

Dzsungel-mentőakció 2: A világ körül (Les As de la jungle 2 – Opération tour du monde) - francia animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 5. (vasárnap) 14.30 (2D).

Kit hívsz segítségül, ha egy titokzatos szupergonosz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban? Hát, a Dzsungelbandát! Régi ismerőseinek visszatérnek, hogy újabb mentőakcióban vegyenek részt. Az esős évszak beállta előtt versenyfutás kezdődik az idővel: a küldetés az Északi-sarktól a Távol-Keletig, hegyeken, sivatagokon és óceánokon keresztül zajlik, hőseinknek be kell járniuk az egész világot, hogy ellenszert és megoldást keressenek.

Fűrész X. (Saw X) - amerikai horror, thriller,
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 3. (péntek) 20.40 (2D); 2023. november 4. (szombat) 20.40 (2D); 2023. november 5. (vasárnap) 20.40 (2D).

John Kramer visszatért. A FŰRÉSZ franchise eddigi legfelkavaróbb részében Kirakós legszemélyesebb, eddig még nem ismert játéka zajlik le. Az első és a második rész történései között játszódó filmben a rákos John végső elkeseredésében Mexikóba utazik, hogy alávesse magát egy kockázatos és kísérleti jellegű orvosi beavatkozásnak, amitől csodával felérő gyógyulást remél. Rövidesen kiderül azonban, hogy a teljes műtét pusztán átverés, amivel a legsebezhetőbb embereket fosztják ki. Johnnak ez az élmény új célt ad, így a hírhedt sorozatgyilkos visszatér munkájához, hogy megfizessen a szélhámosoknak a rá jellemző, szó szerint zsigerig hatoló módon, fondorlatos, eszement és találékony csapdák sokaságával.

Szereplők: Tobin Bell (John Kramer), Shawnee Smith (Amanda Young), Synnøve Macody Lund (Cecilia Pederson), Steven Brand (Parker Sears), Renata Vaca (Gabriela), Joshua Okamoto (Diego), Michael Beach (Henry Kessler).

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm (Ladybug & Cat Noir The Movie) - francia-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 3. (péntek) 15.10 (2D); 2023. november 4. (szombat) 13.00 (2D); 2023. november 5. (vasárnap) 15.10 (2D).

Marinette és Adrien nem mindennapi középiskolások. Ahhoz, hogy megmentsék Párizst, nincs más választásuk, magukra kell ölteniük a szuperhős gúnyát: Marinette Katicabogárrá, Adrien pedig Fekete Macskává válik. A film a nagysikerű sorozat előzményeként a hősök eredettörténetét meséli el.

Mancs őrjárat: A szuperfilm (Paw Patrol: The Mighty Movie) - kanadai-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 4. (szombat) 15.50 (2D); 2023. november 5. (vasárnap) 13.40 (2D).

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) - amerikai western, dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 4. (szombat) 19.50 (2D).

A huszadik század fordulóján az olaj mesés vagyont hozott az oszázs törzs tagjainak, szinte egyik pillanatról a másikra valóságos krőzusok lettek. Az őslakosok pénze azonnal felkeltette a fehér nyerészkedők figyelmét, akik kezdetben megtévesztéssel, zsarolással és lopással próbálták őket megrövidíteni, majd gyilkossághoz folyamodtak. A Megfojtott virágok megtörtént eseményeken alapuló nagyszabású vadnyugati bűneposz, amelyet egy különös szerelem fénytörésében ismerhetünk meg: Ernest Buckhart és Mollie Kyle kapcsolatában az igaz szenvedély a legsötétebb árulással fonódott össze...

Szereplők: Leonardo DiCaprio (Ernest Burkhart), Lily Gladstone (Mollie Burkhart), Jesse Plemons (Tom White), Robert De Niro (William Hale), Tantoo Cardinal (Lizzie Q), Brendan Fraser (W.S. Hamilton)

Teddy mackó karácsonya (Teddybjørnens Jul) - norvég családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 5. (vasárnap) 16.40 (2D).

A csendes kisvárosban mindenki a karácsonyra készülődik. Mariann a karácsonyi vásár forgatagában különös felfedezést tesz. Az egyik árus polcán egy édes kis Teddy mackóra lesz figyelmes, ami bár elsőre egyszerű plüssnek tűnik, úgy tűnik, életre kelt. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete.

Szereplők: Marte Klerck-Nilssen (Mariann), Mariann Hole (Hilma), Jan Gunnar Røise (Roger).

Magyar szinkronos vetítések:

2023. november 3., péntek
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm - 2D - 15:10
Ahol a sötétség lakozik - 2D - 18:30
Öt éjjel Freddy pizzázójában - 2D - 20:20
Fűrész X. - 2D - 20:40
Az ördögűző: A hívő - 2D - 18:00

2023. november 4., szombat
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm - 2D - 13:00
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 15:50
Öt éjjel Freddy pizzázójában - 2D - 20:20
Fűrész X. - 2D - 20:40
Megfojtott virágok - 2D - 19:50

2023. november 5., vasárnap
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm - 2D - 15:10
Ahol a sötétség lakozik - 2D - 18:30
Dzsungel-mentőakció 2: A világ körül - 2D - 14:30
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 13:40
Öt éjjel Freddy pizzázójában - 2D - 17:30
Fűrész X. - 2D - 20:40
Teddy mackó karácsonya - 2D - 16:40
Az ördögűző: A hívő - 2D - 18:00

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies