Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (november 24-26.)

Publikálva: 2023, november 24 - 11:06
A hét magyar szinkronos újdonságaként Napóleont láthatjuk a dunaszerdahelyi mozi vásznán, a Kívánság című animációs kalandfilmet pedig premier előtt vetítik.
Hétvége a CINEMAX-ban (november 24-26.)

Kívánság (Wish) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 26. (vasárnap) 15.20 (2D) - Premier előtti vetítés.

Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.

Napóleon (Napoleon) - amerikai életrajzi, háborús filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 24. (péntek) 20.20 (2D); 2023. november 25. (szombat) 20.20 (2D); 2023. november 26. (vasárnap) 17.10 (2D).

A semmiből jött, elképesztő elszántsággal kapaszkodott a hatalomba, mindent megszerzett, majd mindent elveszített. Napóleon (Joaquin Phoenix) rendkívüli életet élt, a nagy francia forradalom közkatonájából, a harcos forradalmárból uralkodó, egész Európa leigázója lett. És közben halálosan szerelmes volt Jozefinába (Vanessa Kirby), akit – mint az egész birodalmát – először meghódított, azután elveszített.

Szereplők: Joaquin Phoenix (Napoleon Bonaparte), Vanessa Kirby (Joséphine de Beauharnais), Ludivine Sagnier (Theresa Cabarrus), Ben Miles (Coulancourt), Tahar Rahim (Paul Barras), Matthew Needham (Lucien Bonaparte), John Hollingworth (Ney marsall), Scott Handy (Berthier marsall).

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 24. (péntek) 17.30 (2D); 2023. november 25. (szombat) 17.30 (2D).

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.

Szereplők: Tom Blyth (Coriolanus Snow), Rachel Zegler (Lucy Gray Baird), Peter Dinklage (Casca Highbottom), Hunter Schafer (Tigris Snow), Josh Andrés Rivera (Sejanus Plinth), Jason Schwartzman (Lucretius 'Lucky' Flickerman), Viola Davis (Dr. Volumnia Gaul).

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm (Ladybug & Cat Noir The Movie) - francia-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 24. (péntek) 15.20 (2D); 2023. november 25. (szombat) 15.20 (2D).

Marinette és Adrien nem mindennapi középiskolások. Ahhoz, hogy megmentsék Párizst, nincs más választásuk, magukra kell ölteniük a szuperhős gúnyát: Marinette Katicabogárrá, Adrien pedig Fekete Macskává válik. A film a nagysikerű sorozat előzményeként a hősök eredettörténetét meséli el.

Mancs őrjárat: A szuperfilm (Paw Patrol: The Mighty Movie) - kanadai-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 25. (szombat) 13.20 (2D).

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

Marvelek (Marvels) - amerikai fantasztikus kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 25. (szombat) 18.30 (2D).

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Szereplők: Brie Larson (Carol Danvers / Marvel Kapitány), Teyonah Parris (Monica Rambeau), Iman Vellani (Kamala Khan / Ms. Marvel), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Zawe Ashton (Dar-Benn).

Öt éjjel Freddy pizzázójában (Five Nights at Freddy's) -
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 25. (szombat) 16.10 (2D).

A félelmetes horrorjáték-jelenségből vérfagyasztó moziesemény lesz...
A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’snél nem lesz olyan könnyű túlélni.

Szereplők: Josh Hutcherson (Mike Schmidt), Elizabeth Lail (Vanessa), Piper Rubio (Abby), Mary Stuart Masterson (Jane), Matthew Lillard (William Afton).

Teddy mackó karácsonya (Teddybjørnens Jul) - norvég családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 25. (szombat) 14.20 (2D).

A csendes kisvárosban mindenki a karácsonyra készülődik. Mariann a karácsonyi vásár forgatagában különös felfedezést tesz. Az egyik árus polcán egy édes kis Teddy mackóra lesz figyelmes, ami bár elsőre egyszerű plüssnek tűnik, úgy tűnik, életre kelt. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete.

Szereplők: Marte Klerck-Nilssen (Mariann), Mariann Hole (Hilma), Jan Gunnar Røise (Roger).

Trollok: Együtt a banda (Trolls Band Together) - amerikai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 25. (szombat) 15.00 (2D); 2023. november 26. (vasárnap) 13.00 (2D).

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.
Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Magyar szinkronos vetítések:

2023. november 24., péntek
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm - 2D - 15:20
Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája - 2D - 17:30
Napóleon - 2D - 20:20

2023. november 25., szombat
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm - 2D - 15:20
Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája - 2D - 17:30
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 13:20
Marvelek - 2D - 18:30
Napóleon - 2D - 20:20
Öt éjjel Freddy pizzázójában - 2D - 16:10
Teddy mackó karácsonya - 2D - 14:20
Trollok: Együtt a banda - 2D - 15:00

2023. november 26., vasárnap
Napóleon - 2D - 17:10
Kívánság - 2D - 15:20 - Premier előtti vetítés
Trollok: Együtt a banda - 2D - 13:00

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies