Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (november 12-14.)

Publikálva: 2021, november 12 - 07:19
Az előttünk álló hétvégén 9 filmet nézhetnek magyar szinkronnal, egyet pedig magyar feliratozással. Jó szórakozást!
Hétvége a CINEMAX-ban (november 12-14.)

Utolsó éjszaka a Sohóban (Last Night in Soho) - angol thriller, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 12. (péntek) 20.10 (2D); 2021. november 13. (szombat) 20.10 (2D).

A pszicho-thriller egy fiatal lányról szól, akinek a divattervezés a szenvedélye. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik: olyan, mintha az idő szétesne, és ennek megvannak a maga baljós következményei...

Szereplők: Anya Taylor-Joy (Sandy), Diana Rigg (Miss Collins), Matt Smith (Jack), Thomasin McKenzie (Eloise), James Phelps (Harvis), Rita Tushingham (Peggy Turner).

A Francia Kiadás (The French Dispatch) - német-amerikai romantikus vígjáték
Magyar felirattal vetítik: 2021. november 12. (péntek) 20.40 (2D); 2021. november 14. (vasárnap) 20.40 (2D).

A szeretett kansasi születésű szerkesztő, Arthur Howitzer, Jr. halálának alkalmából A Francia Kiadás (egy széles körben terjesztett francia székhelyű amerikai magazin) szerkesztősége összegyűlik, hogy nekrológot írjon. A Howitzerhez kötődő emlékekből négy történet elevenedik meg: útinapló a Bicikliző Riportertől a város kétes hírű kerületeiről; “A betonremek”, egy pszichopata festőbűnözőről és az őt őrző nőről, egyben múzsájáról, továbbá rámenős műkereskedőkről; “Egy kiáltvány módosításai”, egy diáklázadás csúcspontján, a barikádok árnyékában esett szerelem és halál krónikája; és “A rendőrkapitány privát étkezője”, egy feszültséggel teli elbeszélés kábítószerről, gyermekrablásról és az étkezés művészetéről.

Szereplők: Timothée Chalamet (Zeffirelli), Jeffrey Wright (Roebuck Wright), Elisabeth Moss (Alumna), Owen Wilson (Herbsaint Sazerac), Edward Norton (sofőr), Tilda Swinton (J. K. L. Berensen), Christoph Waltz (Paul Duval), Léa Seydoux (Simone), Adrien Brody (Julian Cadazio), Benicio del Toro (Moses Rosenthaler).

A farkas és az oroszlán (The Wolf and the Lion) - francia családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 13. (szombat) 13.30 (2D).

Nagyapja halála után, a 20 éves Alma elhatározza, hogy visszatér a gyerekkori otthonába – egy varázslatos kis szigetre a kanadai erdők mélyére. Tartózkodása alatt segítségére siet két elveszett kölyöknek: egy farkasnak és egy oroszlánnak.

Szereplők: Graham Greene (Joe), Molly Kunz (Alma), Charlie Carrick (Eli).

Addams Family 2. (The Addams Family 2) - amerikai-angol-kanadai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 13. (szombat) 15.10 (2D); 2021. november 14. (vasárnap) 13.10 (2D).

Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér az animációs vígjáték folytatásában, az Addams Family 2.-ben. A vadiúj filmben Gustavo és Mortenzia azt tapasztalják, gyermekeik kezdenek hátat fordítani nekik. A családfő remek ötlettel áll elő: mi más hozhatná újra össze a galád családot, mint egy vérbeli Addams-vakáció? Országon átívelő, rázós kalandjaik során Addamsék számtalan gyanútlan figurába botlanak bele, kacagtató következményekkel. Ugyanis bármerre is járnak, nem tagadják meg jól ismert, rémisztően különc önmagukat.

Dűne (Dune) - amerikai-angol-magyar-kanadai sci-fi, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 12. (péntek) 17.20 (2D); 2021. november 13. (szombat) 17.20 (2D); 2021. november 14. (vasárnap) 17.20 (2D).

Paul Atreidesre olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő...
A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak.
De ehhez harcolnia kell.
Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé.

Szereplők: Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Timothée Chalamet (Paul Atreides), Josh Brolin (Gurney Halleck), Charlotte Rampling (Reverend Mother Mohiam), Javier Bardem (Stilgar), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Dave Bautista (Glossu 'Beast' Rabban), Stellan Skarsgård (Baron Harkonnen).

Hibás Ron (Ron´s Gone Wrong) - amerikai-angol akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 13. (szombat) 13.00 (2D).

A közösségi média korában játszódó film főszereplői Barney, a társaitól idegenkedő általános iskolás fiú és újdonsült beszélő digitális eszköze, Ron, akinek fő funkciója, hogy felhasználója legjobb barátja legyen. Ron mulatságos meghibásodásai olyan izgalmas kalandokat idéznek elő, melyek során a fiú és robotja megtanulják, az igazi barátságok bizony nem mindig működnek olajozottan.

Örökkévalók (Eternals) - amerikai fantasy, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 13. (szombat) 20.30 (2D).

Egy csapat földöntúli hős, akik az emberiség hajnala óta védelmezik a Földet. Amikor rég elveszettnek hitt, rettentő lények térnek vissza rejtélyes körülmények között, az Örökkévalók összegyűlnek, hogy ismét az emberek segítségére siessenek.

Szereplők: Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Gemma Chan (Sersi), Kit Harington (Dane Whitman), Salma Hayek (Ajak), Kumail Nanjiani (Kingo), Barry Keoghan (Druig), Brian Tyree Henry (Phastos), Dong-seok Ma (Gilgamesh), Lia McHugh (Sprite), Lauren Ridloff (Makkari).

Toxikoma - magyar dráma
Magyar nyelven vetítik: 2021. november 12. (péntek) 15.40 (2D); 2021. november 13. (szombat) 15.40 (2D); 2021. november 14. (vasárnap) 15.40 (2D).

Herendi Gábor új közönségfilmje, a Toxikoma, Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím és az istent játszó pszichiáter egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól. A könyv a népszerű színész életének legnehezebb éveit eleveníti fel, egy hosszú évekig tartó drogos zuhanást, melynek végén minden szétesik Győző körül, aki végül rászánja magát az elvonókúrára. Itt találkozik Csernus doktorral, s innen indul a film, ami azt az ego harcot mutatja be, ami a két domináns férfi között zajlott a pszichiátrián. Mindketten bejárják a saját útjukat és megtanulnak valamit a másiktól, amitől a saját életüket is jobb irányba fordítják. Győző és Csernus egymással harcol, de egy ponton mindkettejüknek el kell jutni a felismerésig, hogy csak közösen juthatnak előre, és hogy van valami, amiben csak a másik segíthet rajtuk.

Szereplők: Molnár Áron (Szabó Győző), Bányai Kelemen Barna (Csernus Imre), Török-Illyés Orsolya (Éva), Sodró Eliza (Lili), Rajner-Micsinyei Nóra (Olga).

Valaki a túloldalon (Andra Sidan) - svéd horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 13. (szombat) 20.40 (2D).

Egy apa barátnőjével és kisfiával új házba költözik. A csendes kertvárosi környezet idilli lehetőséget kínál az újrakezdésre, ám a kisfiú hamarosan elkezd barátkozni valakivel a fal túloldalán. A férfi barátnője mind kétségbeesettebben igyekszik választ találni a megmagyarázhatatlanra, miközben mostohaanyaként a fiú bizalmatlan vele, az apa pedig mind gyanúsabban tekint a nő furcsa viselkedésére. Eközben a túlvilági erő egyre fenyegetőbben lép fel a ház új lakóival szemben.

Szereplők: Dilan Gwyn (Shirin), Niklas Jarneheim (Mäklare), Henrik Norlén (Peter Lindvall), Linus Wahlgren (Fredrik).

Venom 2. - Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) - amerikai akció-horror, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2021. november 12. (péntek) 15.20 (2D); 2021. november 13. (szombat) 15.20 (2D); 2021. november 14. (vasárnap) 15.20 (2D).

„Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak. Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.
És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne.
Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon.
Meg kell állítani. Bármi áron...

Szereplők: Tom Hardy (Eddie Brock / Venom), Stephen Graham (Mulligan nyomozó), Michelle Williams (Anne Weying), Woody Harrelson (Cletus Kasady), Reid Scott (Dr. Dan Lewis), Peggy Lu (Mrs. Chen), Naomie Harris (Shriek)

Magyar szinkronos vetítések:

2021. november 12., péntek
Dűne - 2D - 17:20
A Francia Kiadás - 2D - 20:40 (magyar felirat)
Utolsó éjszaka a Sohóban - 2D - 20:10
Toxikoma - 2D - 15:40
Venom 2. - Vérontó - 2D - MD 15:20

2021. november 13., szombat
Dűne - 2D - 17:20
Örökkévalók - 2D - 20:30
Valaki a túloldalon - 2D - 20:40
Utolsó éjszaka a Sohóban - 2D - 20:10
Addams Family 2 - 2D - 15:10
Hibás Ron - 2D - 13:00
Toxikoma - 2D - 15:40
Venom 2. - Vérontó - 2D - 15:20
A farkas és az oroszlán - 2D - 13:30

2021. november 14., vasárnap
Dűne - 2D - 17:20
A Francia Kiadás -2D - 20:40 (magyar felirat)
Addams Family 2 - 2D - 13:10
Toxikoma - MD - 15:40
Venom 2. - Vérontó - 2D - 15:20

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX