Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (november 10-12.)

Publikálva: 2023, november 10 - 10:52
Három magyar szinkronos újdonságot láthatnak a hétvégén a dunaszerdahelyi moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (november 10-12.)

Állati iramban (Rally Road Racers) - amerikai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 11. (szombat) 16.30 (2D).

Muki, a kis lajhármaki álma, hogy autóversenyző legyen, és ne csak indulhasson, de meg is nyerje a legnehezebb autósversenyt, a Selyemút ralit. Ebben segítségére lesz Meki, a kecske, a legjobb autószerelő és mérnök a versenyzésben. Furcsa párosuk eltökélten készül a rendkívüli versenyre – teszi ezt nem minden nehézség nélkül. Muki számára ráadásul külön tétje is van a versenynek: nagymamája otthonát is szeretné megmenteni a győzelemmel.

Marvelek (Marvels) - amerikai fantasztikus kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 10. (péntek) 20.20 (2D); 2023. november 11. (szombat) 20.20 (2D); 2023. november 12. (vasárnap) 18.00 (2D).

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Szereplők: Brie Larson (Carol Danvers / Marvel Kapitány), Teyonah Parris (Monica Rambeau), Iman Vellani (Kamala Khan / Ms. Marvel), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Zawe Ashton (Dar-Benn).

Trollok: Együtt a banda (Trolls Band Together) - amerikai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 12. (vasárnap) 15.50 (2D) - Premier előtti vetítés.

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.
Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm (Ladybug & Cat Noir The Movie) - francia-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 11. (szombat) 15.40 (2D); 2023. november 12. (vasárnap) 13.20 (2D).

Marinette és Adrien nem mindennapi középiskolások. Ahhoz, hogy megmentsék Párizst, nincs más választásuk, magukra kell ölteniük a szuperhős gúnyát: Marinette Katicabogárrá, Adrien pedig Fekete Macskává válik. A film a nagysikerű sorozat előzményeként a hősök eredettörténetét meséli el.

Mancs őrjárat: A szuperfilm (Paw Patrol: The Mighty Movie) - kanadai-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 10. (péntek) 15.10 (2D); 2023. november 12. (vasárnap) 15.10 (2D).

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) - amerikai western, dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 11. (szombat) 19.40 (2D).

A huszadik század fordulóján az olaj mesés vagyont hozott az oszázs törzs tagjainak, szinte egyik pillanatról a másikra valóságos krőzusok lettek. Az őslakosok pénze azonnal felkeltette a fehér nyerészkedők figyelmét, akik kezdetben megtévesztéssel, zsarolással és lopással próbálták őket megrövidíteni, majd gyilkossághoz folyamodtak. A Megfojtott virágok megtörtént eseményeken alapuló nagyszabású vadnyugati bűneposz, amelyet egy különös szerelem fénytörésében ismerhetünk meg: Ernest Buckhart és Mollie Kyle kapcsolatában az igaz szenvedély a legsötétebb árulással fonódott össze...

Szereplők: Leonardo DiCaprio (Ernest Burkhart), Lily Gladstone (Mollie Burkhart), Jesse Plemons (Tom White), Robert De Niro (William Hale), Tantoo Cardinal (Lizzie Q), Brendan Fraser (W.S. Hamilton)

Öt éjjel Freddy pizzázójában (Five Nights at Freddy's) -
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 10. (péntek) 17.20 (2D); 2023. november 11. (szombat) 20.30 (2D); 2023. november 12. (vasárnap) 17.20 (2D).

A félelmetes horrorjáték-jelenségből vérfagyasztó moziesemény lesz...
A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’snél nem lesz olyan könnyű túlélni.

Szereplők: Josh Hutcherson (Mike Schmidt), Elizabeth Lail (Vanessa), Piper Rubio (Abby), Mary Stuart Masterson (Jane), Matthew Lillard (William Afton).

Teddy mackó karácsonya (Teddybjørnens Jul) - norvég családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. november 11. (szombat) 14.40 (2D).

A csendes kisvárosban mindenki a karácsonyra készülődik. Mariann a karácsonyi vásár forgatagában különös felfedezést tesz. Az egyik árus polcán egy édes kis Teddy mackóra lesz figyelmes, ami bár elsőre egyszerű plüssnek tűnik, úgy tűnik, életre kelt. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete.

Szereplők: Marte Klerck-Nilssen (Mariann), Mariann Hole (Hilma), Jan Gunnar Røise (Roger).

Magyar szinkronos vetítések:

2023. november 10., péntek
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 15:10
Marvelek - 2D - 20:20
Öt éjjel Freddy pizzázójában - 2D - 17:20

2023. november 11., szombat
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - 2D - 15:40
Marvelek - 2D - 20:20
Öt éjjel Freddy pizzázójában - 2D - 20:30
Teddy mackó karácsonya - 2D - 14:40
Megfojtott virágok - 2D - 19:40
Állati iramban - 2D - 16:30

2023. november 12., vasárnap
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - 2D - 13:20
Mancs őrjárat: A szuperfilm - 2D - 15:10
Marvelek - 2D - 18:00
Öt éjjel Freddy pizzázójában - 2D - 17:20
Trollok: Együtt a banda - 2D - 15:50 - Premier előtti vetítés

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies