Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (március 3-5.)

Publikálva: 2023, március 3 - 12:03
Dráma, kalandfilm és horror a hét magyar szinkronos újdonságai a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (március 3-5.)

Creed III - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 3. (péntek) 20.30 (2D); 2023. március 4. (szombat) 20.30 (2D).

Adonis Creed KO-zta a világot, és az most a lába előtt hever. Bajnok lett. Boldogan él. Mindene megvan. De a bunyó olyan, mint az élet: a győztesnek is mindig készülnie kell egy váratlan fordulatra. A bajnok egy régi haverja, Damian kiszabadul a sittről. Tizennyolc évet húzott le odabent, és abból kb. tizenhatot gyúrással tölthetett. Elképesztő formában van, és forr benne a düh. Mindenkit utál, aki kinn volt, amíg ő benn. De a legjobban a bajnokot gyűlöli – és be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. És odabenn nem sportszerű meccsre készült. A gyerekkori barátoknak meg kell küzdeniük egymással. Adonis csak akkor győzhet, ha mindent kockára tesz: ő nagyon sokat veszíthet, az ellenfele viszont semmit.

Szereplők: Michael B. Jordan (Adonis Creed), Tessa Thompson (Bianca), Jonathan Majors (Damian), Phylicia Rashad (Mary Anne Creed).

Jack Mimoun és a rejtélyek szigete (Jack Mimoun et les secrets de Val Verde) - francia-belga kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 3. (péntek) 18.20 (2D); 2023. március 4. (szombat) 18.20 (2D).

Két évvel azután, hogy egyedül jutott ki az ellenséges Val Verde szigetről, Jack Mimoun kalandsztár lett. Az élményeit bemutató könyv bestseller, televíziós műsora pedig hatalmas siker.
Megkeresi őt a titokzatos Aurélie Diaz, aki visszaviszi Jacket Val Verdébe, hogy kiképezze, és megkeresse La Buse kalóz legendás kardját. Bruno Quézac, Jack ambiciózus, de vakmerő menedzsere és Jean-Marc Bastos, a kiszámíthatatlan zsoldos kíséretében kalandozóink hihetetlen kincsvadászatra indulnak az ezer veszélyek szigetének dzsungelében.

Szereplők: Malik Bentalha (Jack Mimoun), Joséphine Japy (Aurélie Diaz), Benoît Magimel (Jonas Anatoli), Jérôme Commandeur (Bruno Quézac), François Damiens (Jean-Marc Bastos).

Micimackó: Vér és méz (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 3. (péntek) 20.40 (2D); 2023. március 4. (szombat) 20.40 (2D); 2023. március 5. (vasárnap) 20.40 (2D).

Róbert Gida egyetemi tanulmányai során elhanyagolja a Százholdas Pagony állatait, és nem látja el őket ennivalóval. Az éhező állatok közül Micimackó és Malacka úgy dönt, magának szerez eleséget, s ezzel visszatérnek állati ösztöneik. A Mackó a méz mellett a vérre is szomjazik. Ez pedig halálos veszélyt jelent az odaérkező turisták számára. Ám Micimackó és Malacka Róbert Gidával is le akar számolni, amiért elhagyta őket.

Szereplők: Amber Doig-Thorne (Alice), Nikolai Leon (Róbert Gida), Chris Cordell (Malacka), Craig David Dowsett (Micimackó), Danielle Ronald (Zoe), Natasha Rose Mills (Jessica).

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) - amerikai fantasy, akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 3. (péntek) 17.50 (2D); 2023. március 5. (vasárnap) 17.50 (2D).

A hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.

Szereplők: Evangeline Lilly (Hope van Dyne / Darázs), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne / Darázs), Kathryn Newton (Cassie Lang), Paul Rudd (Scott Lang / Hangya), Michael Douglas (Dr. Hank Pym), Jonathan Majors (Kang).

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (Puss in Boots: The Last Wish) - amerikai animációs vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 3. (péntek) 15.30; 2023. március 4. (szombat) 13.20; 2023. március 5. (vasárnap) 15.30.

A bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól.
Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal...

Kokainmedve (Cocaine bear) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 3. (péntek) 20.20 (2D); 2023. március 5. (vasárnap) 20.20 (2D).

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért - kíván…

Szereplők: Keri Russell (Sari), Ray Liotta (Syd), Alden Ehrenreich (Eddie), Kristofer Hivju (Olaf), Margo Martindale (Liz).

Magic Mike utolsó tánca (Magic Mike´s Last Dance) - amerikai vígjáték, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 4. (szombat) 18.00 (2D).

Magic Mike szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát. Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor! Azaz mehetne, ha nem jönne közbe néhány olyan akadály, ami nyilvánvalóan lehetetlenné teszi a premiert. Például az, hogy a nő, aki minderre rábeszélte, valami titokban valami egészen másra vágyik...

Szereplők: Channing Tatum (Mike Lane), Salma Hayek (Maxandra Mendoza), Caitlin Gerard (Kim), Nancy Carroll (Phoebe).

Magyar szinkronos vetítések:

2023. március 3., péntek
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia - 2D - 17:50
Creed III - 2D - 20:30
Jack Mimoun és a rejtélyek szigete - 2D - 18:20
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 15:30
Micimackó: Vér és méz - 2D - 20:40
Kokainmedve - 2D - 20:20

2023. március 4., szombat
Creed III - 2D - 20:30
Jack Mimoun és a rejtélyek szigete - 2D - 18:20
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 13:20
Micimackó: Vér és méz - 2D - 20:40
Magic Mike utolsó tánca - 2D - 18:00

2023. március 5., vasárnap
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia - 2D - 17:50
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 15:30
Micimackó: Vér és méz - 2D - 20:40
Kokainmedve - 2D - 20:20

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies