Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (március 22-24.)

Publikálva: 2024, március 22 - 08:33
Visszatér Po, a Sárkányharcos! ...továbbá egy olasz-amerikai horror a hét magyar szinkronos újdonságai a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (március 22-24.)

Kung Fu Panda 4 (7) - amerikai-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 22. (péntek) 15.20 (2D); 2024. március 23. (szombat) 15.20 (2D); 2024. március 23. (vasárnap) 15.20 (2D).

Csaknem egy évtized után visszatér a legkülönösebb kungfu mester. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.
Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.
Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek...

Szeplőtlen (Immaculate) (18) - olasz-amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 22. (péntek) 20.30 (2D); 2024. március 23. (szombat) 20.30 (2D).

Cecilia, a mélyen hívő amerikai apáca (Sydney Sweeney) egy messze eső zárdába érkezik Olaszország festői vidékére. Szívélyes fogadtatását követően azonban egyre inkább úgy érzi, rémálomba csöppent; hamarosan világossá válik számára, hogy új otthona baljós titkokat őriz és kimondhatatlan borzalmaknak ad helyet.

Szereplők: Sydney Sweeney (Cecilia nővér), Simona Tabasco (Mary nővér), Álvaro Morte (Sal Tedeschi atya), Benedetta Porcaroli (Gwen nővér), Giorgio Colangeli (Franco Merola bíboros), Giampiero Judica (Doctor Gallo).

Dűne: Második rész (Dune: Part Two) (12) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 23. (szombat) 20.20 (2D).

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.
A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival. Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét. Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

Szereplők: Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani), Austin Butler (Feyd-Rautha Harkonnen), Léa Seydoux (Lady Margot), Javier Bardem (Stilgar), Stellan Skarsgård (Vladimir Harkonnen), Florence Pugh (Irulan Corrino), Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides) Josh Brolin (Gurney Halleck), Dave Bautista (Glossu Rabban Harkonnen).

Emma és a fekete jaguár (Autumn and the Black Jaguar) (7) - francia-kanadai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 23. (szombat) 13.40 (2D).

Az Amazonas esőerdejében felnövő Emmának a világ legritkább barátsága adatott meg, amikor rátalált az elveszett, bűbájos jaguárbébire, akit Hope-nak nevezett el. Egy váratlan és tragikus esemény miatt azonban Emmának el kell hagynia az erdőt és barátját, hogy az ismeretlen nagyvárosban, New Yorkban folytassa életét. Éveken át ábrándozik arról, hogy visszatér a dzsungelbe. Amikor a tinédzser Emma megtudja, hogy régi otthonát és Hope-ot vadorzók fenyegetik, elhatározza, hogy visszatér a dzsungelbe szeretett jaguárjához. Anja, Emma biológiatanára sikertelenül próbálja lebeszélni őt a vakmerő utazásról, ezért végül elkíséri, hogy a harcos tini az esőerdő és a benne élő állatok védelmére kelhessen.

Szereplők: Lumi Pollack (Autumn Edison), Emily Bett Rickards (Anja), Wayne Charles Baker (Oré), Paul Greene (Saul Edison), Kelly Hope Taylor (Doria Dargan).

Imádlak utálni (Anyone but you) (15) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 22. (péntek) 15.30 (2D); 2024. március 24. (vasárnap) 15.30 (2D).

Találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) biztos, hogy nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást. De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell. Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük. Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Szereplők: Sydney Sweeney (Bea), Glen Powell (Ben), Alexandra Shipp (Claudia), Darren Barnet (Jonathan), Bryan Brown (Roger), Joe Davidson (Beau), Dermot Mulroney (Leo).

Kacsalábon (Migration) (korhatár nélkül) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 23. (szombat) 13.30 (2D).

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.
Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Kutya és macska (Chien et chat / Cat & Dog) (7) - francia családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 23. (szombat) 15.50 (2D).

Monica (Reem Kherici), a híres influenszermacska, Díva gazdája, Jack (Franck Dubosc) hírhedt tolvaj, akinek az utolsó zsákmányát, egy hatalmas és felbecsülhetetlen rubintot Chichi, a kóborkutya véletlenségből lenyelt. Szerencsétlen események sorozata váratlanul elválasztja Monicát imádott macskájától és Jacket a kevésbé kedvelt kutyától, a két riadt állat pedig teljesen ismeretlen helyre keveredik. Chichi és Díva számára, akikben egy szőrszálnyi hasonlóság sincs, egy Montrealtól New Yorkig tartó őrült utazás veszi kezdetét. A történet egyik szála az emberek kalandjait követi, akik becses állataik nyomait keresik, a másik szál pedig a kis kedvencekét, akik teljesen magukra maradtak és szokatlan módon, önállóan, magukat kell megvédeniük. Ők azonban még nem ismerik Brandtet, a zsarut, aki egyfolytában a nyomukban van, és bármit megtenne azért, hogy a megkaparintsa a rubintot.

Szereplők: Reem Kherici (Monica), Franck Dubosc (Jack), Philippe Lacheau (Brandt)

Most vagy soha! (12) - magyar történelmi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. március 22. (péntek) 17.30 (2D); 2024. március 23. (szombat) 17.30 (2D); 2024. március 24. (vasárnap) 17.30 (2D).

Amikor 1848. március 15-én a lánglelkű költő, Petőfi Sándor költeményével, a Nemzeti Dallal kirobbantja a magyar forradalmat, az osztrák elnyomók egy titkosügynököt bíznak meg a feladattal, hogy állítsa meg a felkelést.

Szereplők: Berettyán Nándor (Petőfi Sándor), Mosolygó Sára (Szendrey Júlia), Horváth Lajos Ottó (Farkas), Jászberényi Gábor (Meyer), Szerednyey Béla (Landerer), Fehér Tibor (Vasvári Pál), Lukács Sándor (Von Lederer), Bordás Roland (Bulyovszky Gyula), Koltai-Nagy Balázs (Jókai Mór), Nagy Sándor (Emich Gusztáv).

Magyar nyelvű és magyar szinkronos vetítések:

2024. március 22., péntek
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 15:20
Imádlak utálni (15) - 2D - 15:30
Szeplőtlen (18) - 2D - 20:30
Most vagy soha! (12) - 2D - 17:30

2024. március 23., szombat
Dűne: Második rész (12) - 2D - 20:20
Emma és a fekete jaguár (7) - 2D - 13:40
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 15:20
Kutya és macska (7) - 2D - 15:50
Szeplőtlen (18) - 2D - 20:30
Most vagy soha! (12) - 2D - 17:30
Kacsalábon (korhatár nélkül) - 2D - 13:30

2024. március 24., vasárnap
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 13:10, 15:20
Imádlak utálni (15) - 2D - 15:30
Most vagy soha! (12) - 2D - 17:30

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies