Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (március 17-19.)

Publikálva: 2023, március 17 - 10:26
Három újdonságot láthatnak a hétvégén magyar szinkronnal a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (március 17-19.)

65 - amerikai sci-fi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 18. (szombat) 20.40 (2D).

A nem túl távoli jövőben játszódó, hátborzongató sci-fi magányos hőse űrhajós, aki balesetet szenved, és egy elhagyott bolygóra kerül. Minden nap meg kell küzdeni az életben maradásért, és nem túl jók az esélyei.
És van még egy baj: hogy rájön, nincs is egyedül a bolygón...

Szereplők: Adam Driver (Mills), Ariana Greenblatt (Koa), Chloe Coleman (Nevine), Nika King (Alya).

Belle és Sébastian - Egy új kaland (Belle and Sebastian: New Generation) - francia családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 17. (péntek) 16.00 (2D); 2023. március 18. (szombat) 16.00 (2D); 2023. március 19. (vasárnap) 16.00 (2D).

A 10 éves Sébastien kénytelen a hegyekben tölteni a szünidőt a nagymamájával és a nagynénjével. A dacos városi fiúnak életében először kell birkákra vigyáznia, amihez semmi kedve. A vidéki élet azonban új kalandokat is tartogat számára. Egy nap megismeri a hatalmas és gyönyörű Belle-t. A barátságos kutyussal rosszul bánik gazdája, ezért az eb sokszor elszökik otthonról. Belle és a fiú között hamar barátság alakul ki, Sébastien pedig kész bármit megtenni újdonsült barátja védelmében.

Szereplők: Robinson Mensah Rouanet (Sébastien), Michèle Laroque (Corinne), Alice David (Noémie), Caroline Anglade (Cécile), Syrus Shahidi (Gas), Aurélien Recoing (Yves), Lou Lambrecht (Salomé), Noa Faure-Duval (Lucas).

Shazam! Az istenek haragja (Shazam! Fury of the Gods) - amerikai fantasy, akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 17. (péntek) 20.30 (2D); 2023. március 18. (szombat) 20.30 (2D); 2023. március 19. (vasárnap) 17.40 (2D).

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént.

Ha pedig együtt lakik egy csomó más, többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek.
Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek.
A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

Szereplők: Zachary Levi (Shazam), Asher Angel (Billy Batson), Helen Mirren (Hespera), Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman), Adam Brody (Super Hero Freddy), Djimon Hounsou (Varázsló), Marta Milans (Rosa Vasquez), Rachel Zegler (Anne), Lucy Liu (Kalypso), Meagan Good (Darla).

Creed III - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 17. (péntek) 18.10 (2D); 2023. március 18. (szombat) 18.10 (2D).

Adonis Creed KO-zta a világot, és az most a lába előtt hever. Bajnok lett. Boldogan él. Mindene megvan. De a bunyó olyan, mint az élet: a győztesnek is mindig készülnie kell egy váratlan fordulatra. A bajnok egy régi haverja, Damian kiszabadul a sittről. Tizennyolc évet húzott le odabent, és abból kb. tizenhatot gyúrással tölthetett. Elképesztő formában van, és forr benne a düh. Mindenkit utál, aki kinn volt, amíg ő benn. De a legjobban a bajnokot gyűlöli – és be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. És odabenn nem sportszerű meccsre készült. A gyerekkori barátoknak meg kell küzdeniük egymással. Adonis csak akkor győzhet, ha mindent kockára tesz: ő nagyon sokat veszíthet, az ellenfele viszont semmit.

Szereplők: Michael B. Jordan (Adonis Creed), Tessa Thompson (Bianca), Jonathan Majors (Damian), Phylicia Rashad (Mary Anne Creed).

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (Puss in Boots: The Last Wish) - amerikai animációs vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 18. (szombat) 13.50.

A bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól.
Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal...

Magic Mike utolsó tánca (Magic Mike´s Last Dance) - amerikai vígjáték, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 18. (szombat) 15.40 (2D); 2023. március 19. (vasárnap) 15.40 (2D).

Magic Mike szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát. Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor! Azaz mehetne, ha nem jönne közbe néhány olyan akadály, ami nyilvánvalóan lehetetlenné teszi a premiert. Például az, hogy a nő, aki minderre rábeszélte, valami titokban valami egészen másra vágyik...

Szereplők: Channing Tatum (Mike Lane), Salma Hayek (Maxandra Mendoza), Caitlin Gerard (Kim), Nancy Carroll (Phoebe).

Múmiák (Mummies) - spanyol animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 18. (szombat) 15.30 (2D); 2023. március 19. (vasárnap) 13.20 (2D).

A múmiák nem nyughatnak. Jól megérdemelt, évezredes pihenőjüket töltik, de városukban nincs síri csend: számukra csak az a lényeg, hogy az élőkkel ne találkozzanak, egyébként nagy, pezsgő, élettel (és szerelemmel) teli városban töltik az örökkévalóságot. Éppen a fáraó lányának keresnek férjet, és a főnix ki is választja számára az egykori kocsihajtó bajnokot, Tutot.
De egy angol régész megtalálja a holtak városába vezető átjárót, lejut hozzájuk, és magával viszi a hercegnő varázslatos gyűrűjét. Néhány váratlan fordulat és súlyos félreértés következtében a kocsihajtó srác, a kisöccse meg a hercegnő kénytelen a nyomába eredni az élők világába, hogy visszaszerezzék a gyűrűt. Még szerencse, hogy egy jókedvű házikrokodilt is visznek magukkal.
Amerre a három múmia jár, szörnyű felfordulást csinál: a mai világ valahogy nincs felkészülve a csínytevő múmiák felbukkanására.

Sikoly VI. (Scream 6) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. március 17. (péntek) 20.10 (2D); 2023. március 19. (vasárnap) 20.10 (2D).

Új város. Új szabályok.
Ghostface ismét lecsap a mozikban – ezúttal New Yorkban!

Szereplők: Courteney Cox (Gale Weathers), Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Hayden Panettiere (Kirby Reed), Dermot Mulroney (Bailey nyomozó), Henry Czerny (Dr. Christopher Stone).

Magyar szinkronos vetítések:

2023. március 17., pénetk
Belle és Sébastian - Egy új kaland - 2D - 16:00
Creed III - 2D - 18:10
Shazam! Az istenek haragja - 2D - 20:30
Sikoly VI. - 2D - 20:10

2023. március 18., szombat
65 - 2D - 20:40
Belle és Sébastian - Egy új kaland - 2D - 16:00
Creed III - 2D - 18:10
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 13:50
Magic Mike utolsó tánca - 2D - 15:40
Múmiák - 2D - 15:30
Shazam! Az istenek haragja - 2D - 20:30

2023. március 19., vasárnap
Belle és Sébastian - Egy új kaland - 2D - 16:00
Magic Mike utolsó tánca - 2D - 15:40
Múmiák - 2D - 13:20
Shazam! Az istenek haragja - 2D - 17:40
Sikoly VI. - 2D - 20:10

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies