Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (május 31. - június 2.)

Publikálva: 2024, május 31 - 09:05
A gyermeknapos hétvégén Garfield és a Képzeletbeli barátok köszöntik a nézőket magyar szinkronos újdonságként a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (május 31. - június 2.)

Garfield (Korhatár nélkül) - amerikai animációs kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 31. (péntek) 15.10 (2D); 2024. június 1. (szombat) 13.00, 15.10 (2D); 2024. június 2. (vasárnap) 15.10 (2D).

Ő a világ leghíresebb macskája. És talán a legkövérebb is. Lusta, lassú, imádja a lasagnát és utálja a hétfőt. De Garfield, a narancssárga macska békés élete most fenekestől felfordul. Mert színre lép egy rég nem látott rokon: az apja. Sok mindenben hasonlítanak: szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Csakhogy Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, Garfieldtól pedig semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy. Mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Igen, és ez egy olyan kaland lesz, ahol néha gyalogolni, esetleg futni kell, ráadásul nem készíti egy gondos gazda naponta négyszer-ötször a tálba a következő kiadós étkezést.

Képzeletbeli barátok (IF) (7) - amerikai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 31. (péntek) 15.30 (2D); 2024. június 1. (szombat) 15.30 (2D).

A Képzeletbeli barátok egy lányról szól, aki rájön, hogy látja mindenki képzeletbeli barátait, és arról, mihez kezd ezzel a szupererővel, amikor belevág a varázslatos kalandba, hogy újból összehozza az elfelejtett képzeletbeli barátokat az őket annak idején elképzelő gyerekekkel...

Szereplők: Ryan Reynolds (A Férfi az emeletről), Cailey Fleming (Bea) Fiona Shaw (Nagymama).

A halálkártya (Tarot) (15) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 31. (péntek) 20.50 (2D); 2024. június 2. (vasárnap) 20.50 (2D).

Néhány jó barát talált egy régi kártyapaklit, amelynek 78 lapján furcsa minták vannak. Mágus. Remete. Akasztott ember. Ördög. Torony... És végül: a Végítélet.
Nem tudják, mi ez, és nem ismerik az alapszabályt: nem szabad olyan lapokhoz nyúlni, amelyet másnak osztottak. Szörnyű hibát követnek el, amelynek szörnyű következményei vannak: az átkozott lapok közül kiszabadul egy nem evilági gonosz lény, és a társaság tagjai egyenként kénytelenek szembetalálkozni sorsuk legborzasztóbb változatával. Aki még él közülük, az a halállal fut versenyt, hogy kiszabadítsa a jövőt abból a rettentő lehetőségből, amelyet a jóskártya ígér.

Szereplők: Avantika (Paige), Jacob Batalon (Paxton), Harriet Slater (Haley), Humberly González (Madeline), Larsen Thompson (Elise), Anna Halberg (Wells), Adain Bradley (Grant), Wolfgang Novogratz (Lucas).

A kaszkadőr (The Fall Guy) (15) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 31. (péntek) 18.00 (2D); 2024. június 1. (szombat) 18.00 (2D).

Hősünk kaszkadőr, és mint mindenkit a kaszkadőrközösségben, őt is felrobbantják, lelövik, elütik, kidobják ablakokon és leejtik magas helyekről, a mi szórakoztatásunkra. És most, frissen felépülve egy balesetből, ami kis híján véget vetett a karrierjének, a munkásosztály hősének meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt, ki kell bogoznia egy összeesküvést, és meg kell próbálnia visszanyerni élete szerelmét, miközben a napi melóját is el kell végeznie. Mégis, mi ne ütne ki balul?

Szereplők: Ryan Gosling (Colt Seavers), Emily Blunt (Jody Moreno), Aaron Taylor-Johnson (Tom Ryder), Hannah Waddingham (Gail Meyer), Teresa Palmer (Iggy Starr), Stephanie Hsu (Alma Milan), Winston Duke (Dan Tucker).

A majmok bolygója: A birodalom (Kingdom of the Planet of the Apes) (12) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. június 1. (szombat) 17.50 (2D).

Több nemzedékkel Caesar után a harmóniában élő majmok jelentik a domináns fajt a bolygón, míg az emberek arra kényszerültek, hogy rejtőzködve éljenek. Mikor egy új, zsarnoki majomvezér hozzálát birodalma kiépítéséhez, egy fiatal majom viszontagságos útra indul, ami során kénytelen lesz kétségbe vonni mindent, amit a múltról tud, és olyan döntéseket hozni, amik egyaránt meghatározzák majd majmok és emberek jövőjét.

Szereplők: Freya Allan (Mae), Kevin Durand (Proximus Caesar), Owen Teague (Cornelius), Peter Macon (Raka), Sara Wiseman (Dar), Travis Jeffery (Anaya).

Furiosa: Történet a Mad Maxből (Furiosa – A Mad Max Story) (15) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 31. (péntek) 17.30 (2D); 2024. június 1. (szombat) 20.30 (2D); 2024. június 2. (vasárnap) 17.30 (2D).

Ki tudja, már, miért lett vége a világnak? Miért lett belőle végtelen, gonosz homoksivatag? Csak annyi biztos, hogy a világ elpusztult, és egy fiatal lányt, Furiosát elrabolják a Zöld Helyről, a Sok Anyától, és egy motoros horda meg a vezérük, Dementus viszi magával. Végigporzanak a sivatagon, és a Várat veszik célba, ahol meg a motoros hadúr meg akar küzdeni Halhatlan Joe-val és a féléltű hadfiúkból álló seregével. Furiosa viszont életben akar maradni. És haza akar jutni. Bármi áron.

Szereplők: Anya Taylor-Joy (Furiosa), Chris Hemsworth (Dr. Dementus), Nathan Jones (Rictus Erectus).

Kung Fu Panda 4 (7) - amerikai-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. június 1. (szombat) 13.00 (2D).

Csaknem egy évtized után visszatér a legkülönösebb kungfu mester. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.
Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.
Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek...

Pókok (Vermines) (15) - francia-amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 31. (péntek) 20.40 (2D); 2024. június 2. (vasárnap) 20.40 (2D).

Egy fiatal srác szenvedélye az egzotikus állatok gyűjtése. Egy nap egy mérgező pókot talál egy piacon, amit hazavisz a lakásába. A pók rövid idő elteltével kiszabadul és rohamosan szaporodni kezd, szörnyű hálócsapdává változtatva nemcsak a lakást, de az egész társasházat is. A rendőrség lezárja az egész épületet, miután a lakókat lesből támadják a mutáns pókok. A túlélőknek egyetlen lehetősége marad: megtalálni a kiutat, hogy túléljék a halálos csapdát.

Szereplők: Théo Christine (Kaleb), Sofia Lesaffre (Lila), Jérôme Niel (Mathys), Lisa Nyarko (Manon), Finnegan Oldfield (Jordy), Marie-Philomene Nga (Claudia), Emmanuel Bonami (Gilles), Abdellah Moundy (M. Benzaoui), Mahamadou Sangaré (Moussa), Ike Zacsongo (Toumani).

Magyar szinkronos vetítések:

2024. május 31., péntek
Furiosa: Történet a Mad Maxből (15) - 2D - 17:30
Garfield (Korhatár nélkül) - 2D - 15:10
Pókok (15) - 2D - 20:40
Képzeletbeli barátok (7) - 2D - 15:30
A kaszkadőr (15) - 2D - 18:00
A halálkártya (15) - 2D - 20:50

2024. június 1., szombat
Furiosa: Történet a Mad Maxből (15) - 2D - 20:30
Garfield (Korhatár nélkül) - 2D - 13:00, 15:10
Képzeletbeli barátok (7) - 2D - 15:30
A kaszkadőr (15) - 2D - 18:00
A majmok bolygója: A birodalom (12) - 2D - 17:50
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 13:00

2024. június 2., vasárnap
Furiosa: Történet a Mad Maxből (15) - 2D - 17:30
Garfield (Korhatár nélkül) - 2D - 15:10
Pókok (15) - 2D - 20:40
A halálkártya (15) - 2D - 20:50

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies