Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (május 3-5.)

Publikálva: 2024, május 3 - 07:08
Egy amerikai akció-vígjáték és egy amerikai horror a hét magyar szinkronos újdonságai a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (május 3-5.)

A kaszkadőr (The Fall Guy) (15) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 3. (péntek) 20.20 (2D); 2024. május 4. (szombat) 20.20 (2D); 2024. május 5. (vasárnap) 17.40 (2D).

Hősünk kaszkadőr, és mint mindenkit a kaszkadőrközösségben, őt is felrobbantják, lelövik, elütik, kidobják ablakokon és leejtik magas helyekről, a mi szórakoztatásunkra. És most, frissen felépülve egy balesetből, ami kis híján véget vetett a karrierjének, a munkásosztály hősének meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt, ki kell bogoznia egy összeesküvést, és meg kell próbálnia visszanyerni élete szerelmét, miközben a napi melóját is el kell végeznie. Mégis, mi ne ütne ki balul?

Szereplők: Ryan Gosling (Colt Seavers), Emily Blunt (Jody Moreno), Aaron Taylor-Johnson (Tom Ryder), Hannah Waddingham (Gail Meyer), Teresa Palmer (Iggy Starr), Stephanie Hsu (Alma Milan), Winston Duke (Dan Tucker).

Micimackó: Vér és méz 2. (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2.) (18) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 3. (péntek) 20.30 (2D); 2024. május 4. (szombat) 20.30 (2D).

Micimackó és Malacka visszatérnek, ám ezúttal Tigris és Bagoly is csatlakoznak a bosszújukhoz! Öt hónap telt el a Százholdas Pagonyban történt mészárlás óta. Róbert Gida pszichológushoz jár és próbálja feldolgozni a szörnyűségeket. Eközben egy keresőcsapat kutat az erdőben az emlegetett szörnyek után, de nem találnak semmit és senki nem is hiszi el igazán Róbert Gida történetét. A pszichológus a terápiás ülésen gyerekkori emlékeket hív elő. Róbert Gida felidézi ötödik születésnapját, ami kiindulópontja az állatok bosszújának...

Szereplők: Scott Chambers (Róbert Gida), Ryan Oliva (Micimackó), Tallulah Evans (Lexy), Lewis Santer (Tigris), Eddy MacKenzie (Malacka), Marcus Massey (Bagoly).

Abigail (18) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 4. (szombat) 20.40 (2D).

Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva…..

Szereplők:  Alisha Weir (Abigail), Melissa Barrera (Joey), Dan Stevens (Frank), William Catlett (Rickles), Kathryn Newton (Sammy), Kevin Durand (Peter), Angus Cloud (Dean), Giancarlo Esposito (Lambert)

Challengers (15) - amerikai romantikus vígjáték, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 4. (szombat) 18.00 (2D).

A Challengers a feltörekvő profi tenisztehetségek számára rendezett bajnokság. Itt kerül egymással szembe Art és Patrick. Akik nagyon jól ismerik egymást. Évekkel korábban elválaszthatatlan cimborák voltak. Egészen addig, míg meg nem ismerkedtek Tashival (Zendaya), aki nemcsak a legjobb volt a pályán, hanem a legvonzóbb is. A két srác egyszerre kezdett ki vele, egyszerre nyomultak rá, és egyszerre kaptak bíztató jeleket. A szőke srác kiszámítható, fegyelmezett és sikerre éhes. A barna bohém, laza és játékos. Tashi nem tud választani köztük. Aztán mégis. Aztán mégsem. Telnek az évek és a három szerelmes fiatal között nem szakadnak el a kötelékek: csak kibogozhatatlanul összegubancolódnak…

Szereplők: Zendaya (Tashi), Josh O'Connor (Patrick), Mike Faist (Art), Jake Jensen (Finn Larsen).

Kung Fu Panda 4 (7) - amerikai-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 3. (péntek) 15.50 (2D); 2024. május 5. (vasárnap) 15.50 (2D).

Csaknem egy évtized után visszatér a legkülönösebb kungfu mester. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.
Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.
Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek...

Szellemirtók - A borzongás birodalma (Ghostbusters: Frozen Empire) (12) - amerikai fantasztikus kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 4. (szombat) 16.00 (2D).

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz!
De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik.
Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

Szereplők: Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Ray Stantz), Finn Wolfhard (Trevor Spengler), Mckenna Grace (Phoebe Spengler), Carrie Coon (Callie Spengler).

Magyar szinkronos vetítések:

2024. május 3., péntek
A kaszkadőr (15) - 2D - 20:20
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 15:50
Micimackó: Vér és méz 2. (18) - 2D - 20:30

2024. május 4., szombat
Abigail (18) - 2D - 20:40
A kaszkadőr (15) - 2D - 20:20
Szellemirtók - A borzongás birodalma (12) - 2D - 16:00
Micimackó: Vér és méz 2. (18) - 2D - 20:30
Challengers (15) - 2D - 18:00

2024. május 5., vasárnap
A kaszkadőr (15) - 2D - 17:40
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 15:50

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies