Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (május 13-15.)

Publikálva: 2022, május 13 - 07:25
Tűzgyújtó - Stephen King thrillerének új adaptációja a mozikban.
Hétvége a CINEMAX-ban (május 13-15.)

Tűzgyújtó (Firestarter) - amerikai sci-fi dráma, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. május 13. (péntek) 20.40 (2D); 2022. május 14. (szombat) 20.40 (2D).

Egy különleges pirokinetikus képességekkel bíró lány azért harcol, hogy megvédje családját és saját magát a gonosz erőktől, akik foglyul akarják ejteni, hogy irányíthassák.
Charlie szülei, Andy és Vicky több mint egy évtizede menekülnek, hogy elrejtsék lányukat egy titokzatos szövetségi ügynökség elől, akik Charlie példátlan tűzgyújtó képességét tömegpusztító fegyverként akarják alkalmazni.
Andy megtanította Charlie-nak, hogyan hatástalanítsa erejét, amit a düh vagy a fájdalom hoz felszínre. Ám Charlie 11 éves lesz, és a tüzet egyre nehezebb és nehezebb kordában tartani. Miután egy incidens leleplezi a család tartózkodási helyét, egy rejtélyes ügynök indul a keresésükre, hogy levadássza a családot, és végleg elkapja Charlie-t.
Ám a lánynak más tervei vannak...

Szereplők: Zac Efron (Andy McGee), Ryan Kiera Armstrong (Charlie McGee), Sydney Lemmon (Vicky McGee), Gloria Reuben (Hollister kapitány), Michael Greyeyes (Rainbird), Tina Jung (Ms. Gardner).

A rosszfiúk (Bad Guys) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. május 14. (szombat) 15.20 (2D); 2022. május 15. (vasárnap) 13.10 (2D).

Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak... megpróbálnak jó útra térni.
Még senki nem bukott ekkorát a megjavulással, mint a Rosszfiúk...

Az elveszett város (The lost city) - amerikai vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. május 13. (péntek) 19.50 (2D); 2022. május 15. (vasárnap) 19.50 (2D).

A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét.
Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos, mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt.
A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne...

Szereplők: Brad Pitt (Jack Trainer), Daniel Radcliffe (Fairfax), Sandra Bullock (Loretta Sage), Channing Tatum (Alan).

Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) - amerikai fantasy, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. május 13. (péntek) 17.30, 20.20 (2D); 2022. május 14. (szombat) 13.10, 20.20 (2D); 2022. május 15. (vasárnap) 13.10, 17.30 (2D).

A Marvel Studios új filmje, a Doctor Strange az őrület multiverzumában feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor...
Doctor Strange az ismeretlen felé veszi az irányt, és néhány új és régi misztikus szövetségessel az oldalán átszeli a multiverzum észbontó és veszedelmes alternatív valóságait, hogy megütközhessen egy rejtélyes új ellenséggel.

Szereplők: Benedict Cumberbatch (Dr. Stephen Strange), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Scarlet Witch), Xochitl Gomez (America Chavez), Rachel McAdams (Dr. Christine Palmer), Sir Patrick Stewart (Charles Xavier), Michael Stuhlbarg (Dr. Nicodemus West), Chiwetel Ejiofor (Mordo), Benedict Wong (Wong).

Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai - (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) - amerikai fantasy, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. május 14. (szombat) 17.40 (2D).

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

Szereplők: Mads Mikkelsen (Gellert Grindelwald), Jude Law (Albus Dumbledore), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Eddie Redmayne (Göthe Salmander), Ezra Miller (Credence Barebone / Aurelius Dumbledore), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Jessica Williams (Eulalie Hicks), Callum Turner (Theseus Scamander), Richard Coyle (Aberforth Dumbledore), Poppy Corby-Tuech (Vinda Rosier)

Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge (Chickenhare and the Hamster of Darkness) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. május 14. (szombat) 15.50 (2D); 2022. május 15. (vasárnap) 15.50 (2D).

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet.
Amikor Pipiána nagybátyja megszökik a börtönből, a vakmerő, ám kissé kétbalkezes fiú gondolkodás nélkül gonosz bácsikája nyomába ered, aki a Sötétség Hörcsögével akarja átvenni a hatalmat Tollandia királysága felett. Pipiána hűséges teknős barátjával, és egy vadóc borzos lánnyal az oldalán néz szembe a veszélyes próbatételek sorának. A lenyűgöző kalandok közben számos nem várt akadályt kell legyőzne a hős csapatnak, miközben Pipiána felfedezi a benne lakozó menő képességeket, és azt a különleges erőt, amiről álmodni sem mert volna...

Sonic, a sündisznó 2. (Sonic the Hedgehog 2) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. május 13. (péntek) 15.00 (2D); 2022. május 15. (vasárnap) 15.00 (2D).

Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen.
Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne...

Szereplők: Tika Sumpter (Maddie), Jim Carrey (Dr. Ivo Robotnik), James Marsden (Tom), Natasha Rothwell (Rachel).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. május 13., péntek
Doctor Strange az őrület multiverzumában - 2D - 17:30, 20:20
Sonic, a sündisznó 2. - 2D - 15:00
Tűzgyújtó - 2D - 20:40
Az elveszett város - 2D - 19:50

2022. május 14., szombat
Doctor Strange az őrület multiverzumában - 2D - 13:10, 20:20
Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai - 2D - 17:40
Tűzgyújtó - 2D - 20:40
A rosszfiúk - 2D - 15:20
Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge - 2D - 15:50

2022. május 15., vasárnap
Doctor Strange az őrület multiverzumában - 2D - 13:10, 17:30
Sonic, a sündisznó 2. - 2D - 15:00
A rosszfiúk - 2D - 13:10
Az elveszett város - 2D - 19:50
Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge - 2D - 15:50

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies