Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (május 10-12.)

Publikálva: 2024, május 10 - 06:19
Visszatér a majmok bolygója a moziba! A majmok bolygója: A birodalom mellett egy amerika horror, A halálkártya a hét magyar szinkronos újdonsága.
Hétvége a CINEMAX-ban (május 10-12.)

A halálkártya (Tarot) (15) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 11. (szombat) 20.40 (2D).

Néhány jó barát talált egy régi kártyapaklit, amelynek 78 lapján furcsa minták vannak. Mágus. Remete. Akasztott ember. Ördög. Torony... És végül: a Végítélet.
Nem tudják, mi ez, és nem ismerik az alapszabályt: nem szabad olyan lapokhoz nyúlni, amelyet másnak osztottak. Szörnyű hibát követnek el, amelynek szörnyű következményei vannak: az átkozott lapok közül kiszabadul egy nem evilági gonosz lény, és a társaság tagjai egyenként kénytelenek szembetalálkozni sorsuk legborzasztóbb változatával. Aki még él közülük, az a halállal fut versenyt, hogy kiszabadítsa a jövőt abból a rettentő lehetőségből, amelyet a jóskártya ígér.

Szereplők: Avantika (Paige), Jacob Batalon (Paxton), Harriet Slater (Haley), Humberly González (Madeline), Larsen Thompson (Elise), Anna Halberg (Wells), Adain Bradley (Grant), Wolfgang Novogratz (Lucas).

A majmok bolygója: A birodalom (Kingdom of the Planet of the Apes) (12) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 10. (péntek) 20.10 (2D); 2024. május 11. (szombat) 20.10 (2D); 2024. május 12. (vasárnap) 17.40 (2D).

Több nemzedékkel Caesar után a harmóniában élő majmok jelentik a domináns fajt a bolygón, míg az emberek arra kényszerültek, hogy rejtőzködve éljenek. Mikor egy új, zsarnoki majomvezér hozzálát birodalma kiépítéséhez, egy fiatal majom viszontagságos útra indul, ami során kénytelen lesz kétségbe vonni mindent, amit a múltról tud, és olyan döntéseket hozni, amik egyaránt meghatározzák majd majmok és emberek jövőjét.

Szereplők: Freya Allan (Mae), Kevin Durand (Proximus Caesar), Owen Teague (Cornelius), Peter Macon (Raka), Sara Wiseman (Dar), Travis Jeffery (Anaya).

A kaszkadőr (The Fall Guy) (15) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 11. (szombat) 17.30 (2D); 2024. május 12. (vasárnap) 17.30 (2D).

Hősünk kaszkadőr, és mint mindenkit a kaszkadőrközösségben, őt is felrobbantják, lelövik, elütik, kidobják ablakokon és leejtik magas helyekről, a mi szórakoztatásunkra. És most, frissen felépülve egy balesetből, ami kis híján véget vetett a karrierjének, a munkásosztály hősének meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt, ki kell bogoznia egy összeesküvést, és meg kell próbálnia visszanyerni élete szerelmét, miközben a napi melóját is el kell végeznie. Mégis, mi ne ütne ki balul?

Szereplők: Ryan Gosling (Colt Seavers), Emily Blunt (Jody Moreno), Aaron Taylor-Johnson (Tom Ryder), Hannah Waddingham (Gail Meyer), Teresa Palmer (Iggy Starr), Stephanie Hsu (Alma Milan), Winston Duke (Dan Tucker).

Challengers (15) - amerikai romantikus vígjáték, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 10. (péntek) 17.50 (2D); 2024. május 12. (vasárnap) 15.10, 20.30 (2D).

A Challengers a feltörekvő profi tenisztehetségek számára rendezett bajnokság. Itt kerül egymással szembe Art és Patrick. Akik nagyon jól ismerik egymást. Évekkel korábban elválaszthatatlan cimborák voltak. Egészen addig, míg meg nem ismerkedtek Tashival (Zendaya), aki nemcsak a legjobb volt a pályán, hanem a legvonzóbb is. A két srác egyszerre kezdett ki vele, egyszerre nyomultak rá, és egyszerre kaptak bíztató jeleket. A szőke srác kiszámítható, fegyelmezett és sikerre éhes. A barna bohém, laza és játékos. Tashi nem tud választani köztük. Aztán mégis. Aztán mégsem. Telnek az évek és a három szerelmes fiatal között nem szakadnak el a kötelékek: csak kibogozhatatlanul összegubancolódnak…

Szereplők: Zendaya (Tashi), Josh O'Connor (Patrick), Mike Faist (Art), Jake Jensen (Finn Larsen).

Kung Fu Panda 4 (7) - amerikai-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 10. (péntek) 15.30 (2D); 2024. május 11. (szombat) 15.30 (2D).

Csaknem egy évtized után visszatér a legkülönösebb kungfu mester. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.
Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.
Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek...

Micimackó: Vér és méz 2. (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2.) (18) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 10. (péntek) 20.30 (2D); 2024. május 11. (szombat) 20.30 (2D).

Micimackó és Malacka visszatérnek, ám ezúttal Tigris és Bagoly is csatlakoznak a bosszújukhoz! Öt hónap telt el a Százholdas Pagonyban történt mészárlás óta. Róbert Gida pszichológushoz jár és próbálja feldolgozni a szörnyűségeket. Eközben egy keresőcsapat kutat az erdőben az emlegetett szörnyek után, de nem találnak semmit és senki nem is hiszi el igazán Róbert Gida történetét. A pszichológus a terápiás ülésen gyerekkori emlékeket hív elő. Róbert Gida felidézi ötödik születésnapját, ami kiindulópontja az állatok bosszújának...

Szereplők: Scott Chambers (Róbert Gida), Ryan Oliva (Micimackó), Tallulah Evans (Lexy), Lewis Santer (Tigris), Eddy MacKenzie (Malacka), Marcus Massey (Bagoly).

Szellemirtók - A borzongás birodalma (Ghostbusters: Frozen Empire) (12) - amerikai fantasztikus kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. május 12. (vasárnap) 13.10 (2D).

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz!
De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik.
Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

Szereplők: Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Ray Stantz), Finn Wolfhard (Trevor Spengler), Mckenna Grace (Phoebe Spengler), Carrie Coon (Callie Spengler).

Magyar szinkronos vetítések:

2024. május 10., péntek
A majmok bolygója: A birodalom (12) - 2D - 20:10
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 15:30
Micimackó: Vér és méz 2. (18) - 2D - 20:30
Challengers (15) - 2D - 17:50

2024. május 11., szombat
A kaszkadőr (15) - 2D - 17:30
A majmok bolygója: A birodalom (12) - 2D - 20:10
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 15:30
Micimackó: Vér és méz 2. (18) - 2D - 20:30
A halálkártya (15) - 2D - 20:40

2024. május 12., vasárnap
A kaszkadőr (15) - 2D - 17:30
A majmok bolygója: A birodalom (12) - 2D - 17:40
Szellemirtók - A borzongás birodalma (12) - 2D - 13:10
Challengers (15) - 2D - 15:10, 20:30

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies