Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (július 29-31.)

Publikálva: 2022, július 29 - 07:45
Szuperképességekkel a szupergonosz ellen - megérkeztek a moziba a DC Szuperállatai.
Hétvége a CINEMAX-ban (július 29-31.)

DC Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 29. (péntek) 15.30 (2D); 2022. július 30. (szombat) 15.30 (2D); 2022. július 31. (vasárnap) 13.10, 17.50 (2D).

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?

Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyors teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Minden, mindenhol, mindenkor (Everything Everywhere All at Once) - amerikai sci-fi
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 29. (péntek) 17.40 (2D); 2022. július 30. (szombat) 17.40 (2D); 2022. július 31. (vasárnap) 17.40 (2D).

Megállíthatatlan fenyegetés készül elsöpörni az összes multiverzumot... de talán nincs minden veszve. A létezésünket fenyegető sötétségnek ugyanis van valaki, aki képes útját állni: egy középkorú, kínai bevándorló, Evelyn. A bökkenő csak az, hogy a mosodatulajdonosnak jelenleg nincs ideje ilyen apróságokon aggódni, mivel azzal van elfoglalva, hogy időre befejezze az éves adóbevallását.

Szereplők: Michelle Yeoh (Evelyn Wang), Ke Huy Quan (Waymond Wang), Stephanie Hsu (Joy), Jamie Lee Curtis (Deirdre Beaubeirdra), James Hong (Gong Gong).

Fekete telefon (Black Phone) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 30. (szombat) 20.40 (2D).

A telefon ki van húzva. És csörög.
Finney Shaw-t, a félénk, de eszes 13 éves fiút elrabolta egy szadista gyilkos, és egy hangszigetelt pincében tartja, ahol a sikításnak nincs sok haszna. Amikor a falon egy kihúzott telefon csörögni kezd, Finney rájön, hogy a gyilkos előző áldozatainak hangját hallja. Akik eltökélték, hogy nem fogják hagyni, hogy ami velük történt, az megtörténjen Finney-vel is...

Szereplők: Ethan Hawke (Portyázó), Mason Thames (Finney Shaw), Jeremy Davies (Mr. Shaw), James Ransone (Max), Madeleine McGraw (Gwen Shaw)

Jurassic World: Világuralom - (Jurassic World: Dominion) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 29. (péntek) 15.00 (2D); 2022. július 31. (vasárnap) 15.00 (2D).

A Jurassic World: Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk...

Szereplők: Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Chris Pratt (Owen Grady), Dichen Lachman (Soyona Santos), Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler), Jake Johnson (Lowery Cruthers), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez).

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 30. (szombat) 13.40 (2D); 2022. július 31. (vasárnap) 15.40 (2D).

Hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza?
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség.

Péter meseországban (Moonbound) - német családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 30. (szombat) 13.00 (2D).

Az éjszaka világa ezüstös holdfényben úszik. Tündérek, manók és más varázslatos lények népesítik be. A mesebeli teremtmények olykor belopóznak a gyermekek álmába, hogy varázslatos kalandokba csábítsák őket. Péter kishúga, Anna pontosan egy ilyen kalandba keveredik, az útja pedig egyenesen a Holdra vezet. A fiú utána ered az éjszaka leple alatt, hogy hazahozza testvérét.

Thor: Szerelem és mennydörgés (Thor: Love and Thunder) - amerikai fantasy, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 29. (péntek) 20.10 (2D); 2022. július 31. (vasárnap) 20.10 (2D).

A mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja.
A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Szereplők: Natalie Portman (Jane Foster / Thor), Chris Hemsworth (Thor), Tessa Thompson (Valkyrie), Christian Bale (Gorr), Karen Gillan (Nebula), Russell Crowe (Zeus), Melissa McCarthy (Hela), Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord), Matt Damon (Loki), Sam Neill (Odin).

Top Gun: Maverick - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 30. (szombat) 18.00 (2D).

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal, aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia...
A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Szereplők: Tom Cruise (Maverick), Jennifer Connelly (Penny Benjamin), Jon Hamm (Cyclone), Val Kilmer (Iceman), Miles Teller (Bradley Bradshaw).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. július 29., péntek
DC Szuperállatok ligája - 2D - 15:30
Jurassic World: Világuralom - 2D - 15:00
Thor: Szerelem és mennydörgés - 2D - 20:10
Minden, mindenhol, mindenkor - 2D - 17:40

2022. július 30., szombat
Fekete telefon - 2D - 20:40
DC Szuperállatok ligája - 2D - 15:30
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 13:40
Péter meseországban - 2D - 13:00
Top Gun: Maverick - 2D - 18:00
Minden, mindenhol, mindenkor - 2D - 17:40

2022. július 31., vasárnap
DC Szuperállatok ligája - 2D - 13:10, 17:50
Jurassic World: Világuralom - 2D - 15:00
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 15:40
Thor: Szerelem és mennydörgés - 2D - 20:10
Minden, mindenhol, mindenkor - 2D - 17:40

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies