Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (július 1-3.)

Publikálva: 2022, július 1 - 12:25
A múlt heti premier előtti vetítés után beköltöztek a moziba a minyonok. Lássuk, mit nézhetünk meg a nyári szünet első hétvégéjén a dunaszerdahelyi moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (július 1-3.)

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 1. (péntek) 15.10, 18.20 (2D); 2022. július 2. (szombat) 14.00, 16.10, 17.20 (2D); 2022. július 3. (vasárnap) 13.00, 15.10, 18.20 (2D).

Hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza?
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség

A rosszfiúk (Bad Guys) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 2. (szombat) 13.10 (2D).

Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak... megpróbálnak jó útra térni.
Még senki nem bukott ekkorát a megjavulással, mint a Rosszfiúk...

Elvis - amerikai-ausztrál életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 1. (péntek) 20.30 (2D); 2022. július 2. (szombat) 19.30 (2D).

A legendás Elvis Presley élete, ahogy még sosem láttuk: titokzatos menedzsere, a magát csak „ezredesnek” szólíttató Tom Parker szemén keresztül. A két férfi közti különös, sokat változó kapcsolat (néha barátság, néha gyűlölet) több mint 20 évig tartott. Akkor kezdődött, amikor Elvis még a pályája elején állt, nem múlt el akkor sem, amikor az énekes addig példátlan hírnevű sztárrá emelkedett, és akkor is megmaradt, amikor megismerte élete legfontosabb nőjét, Priscillát.
Közben Amerika háborúba ment, elveszítette az ártatlanságát, és megváltozott az egész világ. De a két férfi között mindig megmaradt valami furcsa kapcsolat...

Szereplők: Austin Butler (Elvis Presley), Tom Hanks (Tom Parker ezredes), Olivia DeJonge (Priscilla Presley), Richard Roxburgh (Vernon Presley), Kodi Smit-McPhee (Jimmie Rodgers), David Wenham (Hank Snow), Dacre Montgomery (Steve Binder), Luke Bracey (Jerry Schilling), Kelvin Harrison Jr. (B.B. King)

Jurassic World: Világuralom - (Jurassic World: Dominion) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 3. (vasárnap) 17.40 (2D).

A Jurassic World: Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk...

Szereplők: Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Chris Pratt (Owen Grady), Dichen Lachman (Soyona Santos), Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler), Jake Johnson (Lowery Cruthers), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez).

Lightyear - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 2. (szombat) 15.20 (2D).

Buzz Lightyear meghatározó eredettörténete, melyben az űrhajós intergalaktikus kalandra indul egy csapat becsvágyó újonccal, no meg robottársával, Soxszal az oldalán.

Top Gun: Maverick - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. július 3. (vasárnap) 20.30 (2D).

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal, aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia...
A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Szereplők: Tom Cruise (Maverick), Jennifer Connelly (Penny Benjamin), Jon Hamm (Cyclone), Val Kilmer (Iceman), Miles Teller (Bradley Bradshaw).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. július 1., péntek
Elvis - 2D - 20:30
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 15:10, 18:20

2022. július 2..., szombat
Lightyear - 2D - 15:20
Elvis - 2D - 19:30
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 14:00, 16:10, 17:20
A rosszfiúk - 2D - 13:10

2022. július 3., vasárnap
Jurassic World: Világuralom - 2D - 17:40
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 13:00, 15:10, 18:20
Top Gun: Maverick - 2D - 20:30

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies