Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (január 5-7.)

Publikálva: 2024, január 5 - 10:59
A Ferrari című életrajzi dráma a hét magyar szinkronos újdonsága.
Hétvége a CINEMAX-ban (január 5-7.)

Ferrari - amerikai életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 5. (péntek) 17.40 (2D); 2024. január 6. (szombat) 20.10 (2D); 2024. január 7. (vasárnap) 17.40 (2D).

1957 nyara. A Formula 1 látványosan pörög, ám az egykori versenyző, Enzo Ferrari válságos időket él meg. Csőd fenyegeti a gyárat, amit feleségével, Laurával a semmiből hoztak létre tíz évvel korábban. Vehemens házasságukra rányomta a bélyegét fiuk, Dino közelmúltban bekövetkezett halála is. Ráadásul Ferrarinak nehezére esik elismernie Lina Larditól született gyermekét, Pierót is. A versenyzés – és győzelem – iránti szenvedélye közben egyre-másra próbára teszi mindannyiukat, amikor elindulnak az Olaszország ezer mérföldnyi területén átívelő Mille Miglián.

Szereplők: Adam Driver (Enzo Ferrari), Penélope Cruz (Laura Ferrari), Shailene Woodley (Lina Lardi), Sarah Gadon (Linda Christian), Gabriel Leone (Alfonso De Portago), Jack O'Connell (Peter Collins), Patrick Dempsey (Piero Taruffi).

Aquaman és az elveszett királyság (Aquaman and the Lost Kingdom) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 5. (péntek) 17.30 (2D); 2024. január 6. (szombat) 17.30 (2D); 2024. január 7. (vasárnap) 20.20 (2D).

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója.
Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát, de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra.
Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt, Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Szereplők: Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Patrick Wilson (King Orm / Ocean Master), Dolph Lundgren (Nereus), Temuera Morrison (Tom Curry), Nicole Kidman (Atlanna), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Yahya Abdul-Mateen II (David Kane / Black Manta), Amber Heard (Mera).

A győztes gól (Next Goal Wins) - amerikai vígjáték, sportfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 6. (szombat) 17.50 (2D); 2024. január 7. (vasárnap) 17.50 (2D).

A győztes gól Amerikai Szamoa futballcsapatát követi nyomon, miután 31:0-ra brutális vereséget szenvednek egy 2001-es FIFA mérkőzésen. Mivel ismét közelednek a világbajnokság selejtező mérkőzései, felbérelik a szebb napokat látott, renegát edzőt, Thomas Rongent, aki reményeik szerint változtat a világ legrosszabb focicsapatának sorsán.

Szereplők: Will Arnett (Alex Magnussen), Michael Fassbender (Thomas Rongen), Elisabeth Moss (Gail), Frankie Adams (Frangipani), Rachel House (Ruth), Oscar Kightley (Tavita), Kaimana (Jaiyah)

Kacsalábon (Migration) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 5. (péntek) 13.10 (2D); 2024. január 6. (szombat) 15.20 (2D); 2024. január 7. (vasárnap) 13.10 (2D).

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.
Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Kívánság (Wish) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 6. (szombat) 13.10 (2D).

Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.

Mása és a medve 2 - Dupla móka (Masha and the Bear: Twice the Fun) - orosz animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 6. (szombat) 14.00 (2D).

Masha útnak indul az erdőből, hogy megjárja a várost, majd visszatérjen otthonába! Az első állomás egy esküvő: amikor Masha megérkezik, mindenhol a baj jár a nyomában. Masha nem kis felfordulást okoz, miközben az esküvői fátyollal szórakozik, tortakocsin versenyez és galambokat kerget. Ezt követően átutazunk egy magával ragadó és szívmelengető karácsonyi kalandba, amelynek középpontjában a tizenkét hónap áll. Masha és új barátja, Január hónap mindent megtesz, hogy a felnőttek szívében fellobbanjon a karácsonyi varázslat hangulata – és ezzel megmentsék az ünnepeket.

Wonka - amerikai családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 5. (péntek) 15.10 (2D); 2024. január 7. (vasárnap) 15.10 (2D).

Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek. Aztán fiatalember. Bejárta a világot, út közben egy egész kicsit meglopott egy társai közt igen nyúlánknak számító Umpa-Lumpát (Hugh Grant), őrült csokikat talált fel, és még őrültebb álmokat hajkurászott: arra vágyott, hogy a világjárás véget érjen, ő letelepedjen, és megnyithassa bűvös-bájos-ízes-mágikus csokiboltját. De a szülővárosában sajnos már működik egy csokigyáros trió, amely a legkeserűbb módszerektől sem riad vissza, ha a csokibirodalmát kell megvédenie. Wonka azonban a bajban, a rabságban vagy akár egy gőzmosodában is megőrzi ötletekből kifogyhatatlan jó kedvét, és készen áll rá, hogy bebizonyítsa: a legjobb dolgok az életben egy nagy álommal kezdődnek, és annak, aki elég szerencsés hozzá, hogy Willy Wonka közelében éljen, azzal bármi megtörténhet. Minimum.

Szereplők: Timothée Chalamet (Willy Wonka), Olivia Colman (Mrs. Scrubbit), Hugh Grant (Umpa-Lumpa), Sally Hawkins (Willy anyja), Rowan Atkinson (Julius atya).

Magyar szinkronos vetítések:

2024. január 5., péntek
Aquaman és az elveszett királyság - 2D - 17:30
Ferrari - 2D - 17:40
Kacsalábon - 2D - 13:10
Wonka - 2D - 15:10

2024. január 6., szombat
Aquaman és az elveszett királyság - 2D - 17:30
A győztes gól - 2D - 17:50
Ferrari - 2D - 20:10
Mása és a medve 2 - Dupla móka - 2D - 14:00
Kívánság - 2D - 13:10
Kacsalábon - 2D - 15:20

2024. január 7., vasárnap
Aquaman és az elveszett királyság - 2D - 20:20
A győztes gól - 2D - 17:50
Ferrari - 2D - 17:40
Kacsalábon - 2D - 13:10
Wonka - 2D - 15:10

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies