Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (január 26-28.)

Publikálva: 2024, január 26 - 06:17
Hat film fut a hétvégén magyar szinkronnal a dunaszerdahelyi moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (január 26-28.)

Aquaman és az elveszett királyság (Aquaman and the Lost Kingdom) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 26. (péntek) 17.30 (2D); 2024. január 27. (szombat) 20.10 (2D); 2024. január 28. (vasárnap) 17.30 (2D).

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója.
Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát, de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra.
Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt, Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Szereplők: Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Patrick Wilson (King Orm / Ocean Master), Dolph Lundgren (Nereus), Temuera Morrison (Tom Curry), Nicole Kidman (Atlanna), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Yahya Abdul-Mateen II (David Kane / Black Manta), Amber Heard (Mera).

Ferrari - amerikai életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 27. (szombat) 17.40 (2D).

1957 nyara. A Formula 1 látványosan pörög, ám az egykori versenyző, Enzo Ferrari válságos időket él meg. Csőd fenyegeti a gyárat, amit feleségével, Laurával a semmiből hoztak létre tíz évvel korábban. Vehemens házasságukra rányomta a bélyegét fiuk, Dino közelmúltban bekövetkezett halála is. Ráadásul Ferrarinak nehezére esik elismernie Lina Larditól született gyermekét, Pierót is. A versenyzés – és győzelem – iránti szenvedélye közben egyre-másra próbára teszi mindannyiukat, amikor elindulnak az Olaszország ezer mérföldnyi területén átívelő Mille Miglián.

Szereplők: Adam Driver (Enzo Ferrari), Penélope Cruz (Laura Ferrari), Shailene Woodley (Lina Lardi), Sarah Gadon (Linda Christian), Gabriel Leone (Alfonso De Portago), Jack O'Connell (Peter Collins), Patrick Dempsey (Piero Taruffi).

Kacsalábon (Migration) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 26. (péntek) 15.20 (2D); 2024. január 27. (szombat) 15.20 (2D); 2024. január 28. (vasárnap) 13.20 (2D).

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.
Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Kívánság (Wish) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 27. (szombat) 13.00 (2D).

Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.

Mása és a medve 2 - Dupla móka (Masha and the Bear: Twice the Fun) - orosz animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 27. (szombat) 14.10 (2D).

Masha útnak indul az erdőből, hogy megjárja a várost, majd visszatérjen otthonába! Az első állomás egy esküvő: amikor Masha megérkezik, mindenhol a baj jár a nyomában. Masha nem kis felfordulást okoz, miközben az esküvői fátyollal szórakozik, tortakocsin versenyez és galambokat kerget. Ezt követően átutazunk egy magával ragadó és szívmelengető karácsonyi kalandba, amelynek középpontjában a tizenkét hónap áll. Masha és új barátja, Január hónap mindent megtesz, hogy a felnőttek szívében fellobbanjon a karácsonyi varázslat hangulata – és ezzel megmentsék az ünnepeket.

Wonka - amerikai családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. január 26. (péntek) 16.00 (2D); 2024. január 27. (szombat) 15.10, 16.00 (2D); 2024. január 28. (vasárnap) 16.00 (2D).

Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek. Aztán fiatalember. Bejárta a világot, út közben egy egész kicsit meglopott egy társai közt igen nyúlánknak számító Umpa-Lumpát (Hugh Grant), őrült csokikat talált fel, és még őrültebb álmokat hajkurászott: arra vágyott, hogy a világjárás véget érjen, ő letelepedjen, és megnyithassa bűvös-bájos-ízes-mágikus csokiboltját. De a szülővárosában sajnos már működik egy csokigyáros trió, amely a legkeserűbb módszerektől sem riad vissza, ha a csokibirodalmát kell megvédenie. Wonka azonban a bajban, a rabságban vagy akár egy gőzmosodában is megőrzi ötletekből kifogyhatatlan jó kedvét, és készen áll rá, hogy bebizonyítsa: a legjobb dolgok az életben egy nagy álommal kezdődnek, és annak, aki elég szerencsés hozzá, hogy Willy Wonka közelében éljen, azzal bármi megtörténhet. Minimum.

Szereplők: Timothée Chalamet (Willy Wonka), Olivia Colman (Mrs. Scrubbit), Hugh Grant (Umpa-Lumpa), Sally Hawkins (Willy anyja), Rowan Atkinson (Julius atya).

Magyar szinkronos vetítések:

2024. január 26., péntek
Aquaman és az elveszett királyság - 2D - 17:30
Kacsalábon - 2D - 15:20
Wonka - 2D - 16:00

2024. január 27., szombat
Aquaman és az elveszett királyság - 2D - 20:10
Ferrari - 2D - 17:40
Mása és a medve 2 - Dupla móka - 2D - 14:10
Kívánság - 2D - 13:00
Kacsalábon - 2D - 15:20
Wonka - 2D - 15:10, 16:00

2024. január 28., vasárnap
Aquaman és az elveszett királyság - 2D - 17:30
Kacsalábon - 2D - 13:20
Wonka - 2D - 16:00

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies