Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (január 20-22.)

Publikálva: 2023, január 20 - 12:58
A Babylon című amerikai filmdráma, illetve a Tündéri bajkeverő című luxemburgi-német animációs film a hét magyar szinkronos újdonságai.
Hétvége a CINEMAX-ban (január 20-22.)

Babylon - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 20. (péntek) 19.40 (2D); 2023. január 21. (szombat) 19.40 (2D).

A Babylon egy eredeti eposz, mely az 1920-as években játszódik Los Angelesben. A túlméretezett ambíciók és elképesztő különcségek krónikája több karakter emelkedését és bukását követi nyomon a féktelen dekadencia és züllöttség korszakában a korai Hollywoodban.

Szereplők: Brad Pitt (Jack Conrad), Margot Robbie (Nellie LaRoy), Jean Smart (Elinor St. John), Olivia Wilde (Ina Conrad), Diego Calva (Manny Torres).

Tündéri bajkeverő (My Fairy Troublemaker) - luxemburgi-német animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 20. (péntek) 16.10 (2D); 2023. január 21. (szombat) 15.20 (2D).

Violetta, az örökké kíváncsi, és szeleburdi tündérlány fogtündérnek készül, ám a megannyi gyakorlás ellenére sem tud játékokat varázsolni, melyeket a fogakért cserébe kellene a gyerekeknél hagynia. A nagy tündérvizsga pedig közeledik, és csak azok lehetnek fogtündérek, akik sikeresen átmennek a vizsgán. Violetta megbukik, ám engedély nélkül így is elmegy az emberek világába. A kaland balul sül el: egy baleset következtében képtelen visszajutni a tündérek világába, így kénytelen egy kislány segítségét kérni.

Az ember, akit Ottónak hívnak (A Man Called Otto) - svéd-amerikai vígjáték, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 21. (szombat) 17.50 (2D); 2023. január 22. (vasárnap) 17.50 (2D).

Otto a lakópark réme. Pedig nem hangos, nem rendetlen, nem szabálytalan. Sőt, az ellenkezője. Épp az a baj vele, hogy szuperrendes, őrületen visszafogott, és mániákusan ragaszkodik a szabályok betartásához. És ha meglátja, hogy valaki eltér az elveitől, azt nem fél figyelmeztetni. Sosem unja meg a szabálytalanul pisiltető kutyasétáltatók, a rossz helyen parkoló postások és biciklijével súlyos kihágásokra vetemedő lapkihordók leckéztetését.
De a szomszédjába költözik egy Dél-Amerikából érkezett család, amelyik kicsit másképpen áll hozzá az élethez. Kicsit hangosabbak. Kicsit szabálytalanabbak. Kicsit közvetlenebbek. És hiába próbálja Otto meggyőzni őket, hogy a lakópark minél több szabályra vágyik, ők inkább úgy gondolják, hogy a szeretet a lényeg. Még ha az egy kis ricsajjal is jár.

Szereplők: Tom Hanks (Otto Anderson), Mack Bayda (Malcolm), Cameron Britton (Jimmy), Juanita Jennings (Anita), Peter Lawson Jones (Reuben), Max Pavel (Andy), Kailey Hyman (Barb).

Avatar - A víz útja (Avatar: The Way of Water) - amerikai fantasztikus akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 20. (péntek) 16.00 (2D); 2023. január 21. (szombat) 14.00 (3D); 2023. január 22. (vasárnap) 16.00 (2D).

Az Aavatar: A víz útja több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család - Jake, Neytiri és gyermekeik - történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást.

Szereplők: Sam Worthington (Jake Sully), Kate Winslet (Ronal), Zoe Saldana (Neytiri), Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), David Thewlis (Peylak), Jemaine Clement (Dr. Ian Garvin), Michelle Yeoh (Dr. Karina Mogue), Stephen Lang (Miles Quaritch), Cliff Curtis (Tonowari).

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (Puss in Boots: The Last Wish) - amerikai animációs vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 22. (vasárnap) 13.40 (2D).

A bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól.
Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal...

I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története (I Wanna Dance with Somebody) - amerikai életrajzi dráma, zenés film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 21. (szombat) 17.10 (2D); 2023. január 22. (vasárnap) 17.10 (2D).

Whitney Houston minden idők egyik legnagyobb női R&B popénekese volt. A film nyomon követi útját az ismeretlenségtől a zenei szupersztárságig.

Szereplők: Naomi Ackie (Whitney Houston), Stanley Tucci (Clive Davis), Clarke Peters (John Houston), Tamara Tunie (Cissy Houston), Ashton Sanders (Bobby Brown).

Fortune hadművelet - A nagy átverés (Operation Fortune) - kínai-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 20. (péntek) 20.10 (2D); 2023. január 22. (vasárnap) 20.10 (2D).

Orson Fortune, a rendkívüli képességekkel megáldott szuperkém titkos bevetésre indul. A nagymenő ügynöknek vissza kell szereznie egy irtó veszélyes fegyvert, és közben meg kell akadályoznia, hogy a haláli eszköz Greg Simmonds, a híres-neves milliárdos fegyvernepper kezébe kerüljön.
És bár Fortune a legprofibb a szakmájában, ez bizony nem egyszemélyes meló. Kissé vonakodva, de csak összeáll a világ legjobbjaival, hogy egy mindent elsöprő küldetésen találják meg a spéci eszközt. Ám egy olyan nagy halhoz, mint Simmonds, egy különleges csali kell. Fortune és csapata beszervezi Hollywood legnagyobb filmsztárját, Danny Francescót, aki nem mellesleg Greg Simmonds kedvenc színésze. És bár a hadicsel elég furmányos, minden Danny fiú rátermettségén áll vagy bukik...

Szereplők: Jason Statham (Orson Fortune), Josh Hartnett (Danny Franscesco), Cary Elwes (Nathan Jasmine), Hugh Grant (Greg Simmonds).

M3GAN - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. január 21. (szombat) 20.30 (2D).

Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők legnagyszerűbb szövetségese legyen.
Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek...

Szereplők: Allison Williams (Gemma), Amie Donald (M3gan), Ronny Chieng (David), Violet McGraw (Cady).

Magyar szinkronos vetítések:

2023. január 20., péntek
Avatar - A víz útja - 2D - 16:00
Babylon - 2D - 19:40
Fortune hadművelet - A nagy átverés - 2D - 20:10
Tündéri bajkeverő - 2D - 16:10

2023. január 21., szombat
Avatar - A víz útja - 3D - 14:00
Babylon - 2D - 19:40
I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története - 2D - 17:10
M3GAN - 2D - 20:30
Az ember, akit Ottónak hívnak - 2D - 17:50
Tündéri bajkeverő - 2D - 15:20

2023. január 22., vasárnap
Avatar - A víz útja - 2D - 16:00
Fortune hadművelet - A nagy átverés - 2D - 20:10
I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története - 2D - 17:10
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 13:40
Az ember, akit Ottónak hívnak - 2D - 17:50

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies