Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (február 9-11.)

Publikálva: 2024, február 9 - 16:35
A dunaszerdahelyi moziba is befutott Argylle, a szuperkém. Magyar szinkronnal látható a hétvégén az angol akció-thriller.
Hétvége a CINEMAX-ban (február 9-11.)

Argylle: A szuperkém (Argylle) - angol akció-thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. február 9. (péntek) 20.00 (2D); 2024. feburár 10. (szombat) 20.00 (2D).

Elly Conway egy bestseller kémregény-sorozat remeteéletet élő szerzője. Számára az idilli boldogságot az jelenti, ha este otthon ülhet a számítógépével és a macskájával, Alfie-val. Ám amikor Elly fikciós könyveinek cselekménye – melyek középpontjában az Argylle nevű szuperkém áll, valamint a küldetése, hogy leleplezzen egy globális kémszindikátust – tükrözni kezdi egy valódi kémszervezet titkos akcióit, az otthoni csöndes esték múltbéli emlékké válnak. Aiden, a macskaallergiás kém társaságában Elly menekül, és bejárja a fél világot, hogy mindig egy lépéssel a gyilkosok előtt maradjon, miközben Elly kitalált világa és a való világ közti határok elkezdenek összemosódni.

Szereplők: Bryce Dallas Howard (Elly Conway), Henry Cavill (Argylle), Sam Rockwell (Aidan Wilde), John Cena (Wyatt), Dua Lipa (Lagrange).

Aquaman és az elveszett királyság (Aquaman and the Lost Kingdom) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. február 10. (szombat) 17.20 (2D).

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója.
Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát, de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra.
Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt, Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Szereplők: Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Patrick Wilson (King Orm / Ocean Master), Dolph Lundgren (Nereus), Temuera Morrison (Tom Curry), Nicole Kidman (Atlanna), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Yahya Abdul-Mateen II (David Kane / Black Manta), Amber Heard (Mera).

Kacsalábon (Migration) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. február 9. (péntek) 15.10 (2D); 2024. február 10. (szombat) 13.10 (2D); 2024. február 11. (vasárnap) 15.10 (2D).

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.
Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Kívánság (Wish) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. február 11. (vasárnap) 13.20 (2D).

Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.

Wonka - amerikai családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. február 9. (péntek) 17.10 (2D); 2024. feburár 10. (szombat) 15.30 (2D); 2024. február 11. (vasárnap) 17.10 (2D).

Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek. Aztán fiatalember. Bejárta a világot, út közben egy egész kicsit meglopott egy társai közt igen nyúlánknak számító Umpa-Lumpát (Hugh Grant), őrült csokikat talált fel, és még őrültebb álmokat hajkurászott: arra vágyott, hogy a világjárás véget érjen, ő letelepedjen, és megnyithassa bűvös-bájos-ízes-mágikus csokiboltját. De a szülővárosában sajnos már működik egy csokigyáros trió, amely a legkeserűbb módszerektől sem riad vissza, ha a csokibirodalmát kell megvédenie. Wonka azonban a bajban, a rabságban vagy akár egy gőzmosodában is megőrzi ötletekből kifogyhatatlan jó kedvét, és készen áll rá, hogy bebizonyítsa: a legjobb dolgok az életben egy nagy álommal kezdődnek, és annak, aki elég szerencsés hozzá, hogy Willy Wonka közelében éljen, azzal bármi megtörténhet. Minimum.

Szereplők: Timothée Chalamet (Willy Wonka), Olivia Colman (Mrs. Scrubbit), Hugh Grant (Umpa-Lumpa), Sally Hawkins (Willy anyja), Rowan Atkinson (Julius atya).

Magyar szinkronos vetítések:

2024. február 9., péntek
Argylle: A szuperkém - 2D - 20:00
Kacsalábon - 2D - 15:10
Wonka - 2D - 17:10

2024. február 10., szombat
Aquaman és az elveszett királyság - 2D - 17:20
Argylle: A szuperkém - 2D - 20:00
Kacsalábon - 2D - 13:10
Wonka - 2D - 15:30

2024. február 11., vasárnap
Kívánság - 2D - 13:20
Kacsalábon - 2D - 15:10
Wonka - 2D - 17:10

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies